שלום לכולם -

Gefen

New member
פנטום איזו בקיאות...סחטיקה ../images/Emo8.gif

טוב..500 עמודים של "חוק ומשפט" לא הולכים ברגל... אוףף..איך שאנחנו עוקבים פה אחד אחרי השני..קטעים

fantom

New member
את האמת ??? ../images/Emo47.gif

אני תולעת ספרים אבל הספר הזה של ששי גז מרתק אותי ואני בולע כל מילה.......... לבריאות

inbale

New member
כל אחד והתאבון שלו ../images/Emo78.gif

יש כאלה שאוכלים לאפות או פיתות עם חביתה ויש כאלה שאוכלים את ששי גז...לבריאות

MARMELAD

New member
פנטום יקירי יודע על מה הוא מדבר

גם כשאני התגייסתי נזכרתי רבע שעה לפני לברר איך אני מוותר על השרות בצבא... בתור אזרח וזה בדיוק מה שאמרו לי. אז התגייסתי.. ונהניתי מכל רגע. ואני ממש לא מצטער על זה! כל הראש במדינת ישראל
!

תותי-בת

New member
גם אני שואלת את עצמי... מה אתה פאקינ´ (לא קיללתי ../images/Emo9.gif ) עושה כאן!!!!!!!!! ולמה אני צריכה מישהו כמוך שישרת איתי באותו צבא!!!!!!! הרגע קראתי את ההודעה חסרת השחר שלך, ובאמת אם אתה לא רוצה להיות פה חבל שאתה פה! אולי כדאי מאוד שתחזור למקום ממנו באת!!! ואולי כדאי שיקחו לך את האזרחות הישראלית - תישאר בארה"ב אם אתה כ"כ אוהב את המדינה הזו!!! בושה שעדיין חושבים ככה!!!! מה זה צריך להיות?! להרוג את עצמך בכדי לא להיות חלק מהצבא?! אתה לא מתבייש?! זה הצבא שלנו וזו הגנה עלינו מפני האויבים שלנו!!!!!!!! אני מתביישת בכלל לחשוב שמישהו כמוך ישרת איתי בצבא! עד אז שיהיה לך יום טוב, ושיפשוף נעים! כמו שאומרים! ליאת היהודיה, הציונית, הישראלית והחיילת בצבא הגנה לישראל החל מה-18 בדצמבר 2002.

TheLostSoul

New member
take it easy

ביבי ואי יו סו מאד? סה"כ אמרתי שאני לא רוצה לעשות צבא ויש הרבה דברים יותר טובים לעשות. בקשר לציונים נגמרו הציונים שכחי מהם נגמו,נעלמו,בלמה אותם האדמה כל אחד חושב על ה"הס" שלו. הממשלה שלנו על הפנים. האנשים פה חארות (גם אני לא קללתי ביבי
) חוץ מזה מה יש לחפש במדינה שלנו? אל תדאגי לא יקחו לי את האזרחות הישראלית אני שומר עליה בכספת. אני לא מתבייש שאת תשרתי איתי בצבא בגלל שאני... אוהב אותך שלך: דאק

Yaniv-DC

New member
קצת מסכים עם התותית...

מי שעד כדי כך רע לא בארץ ברמה שמביאה אותו להגיד מדינה יבשה וכו´ וכו´ ועוד יש לו אזרחות אחרת... למה שלא יוותר על האזרחות הישראלית? נשמה אבודה, אתה הרי יכול לוותר על האזרחות הישראלית ולבוא לגור פה, ואין צבא, ואין מסים, ואין בירוקרטיה, ואין יבשה... אז למה לא?

תותי-בת

New member
אני מעדיפה לא לקחת את זה בכלל... אבל לא נכנס לזה! אני לא סובלת משתמטים!!!! ואת כל דוגלי הרעיון המטופש בלהשתמט!!!! תהיה בטוח שגם לי יש מיליון דברים לעשות חוץ מצבא... תהיה בטוח שגם אני כבר חשבתי על מיליון צעדים קדימה מה יהיה אחרי הצבא.... בקשר לציונים - תשכח מזה אתה, אני לעולם לא שוכחת דברים - שייאו עכשיו גילית עלי עוד פרט - אני גם שומרת טינה... ../images/Emo9.gif זה שהממשלה שלנו על הפנים - זוהי דעתך... ולא נכנס לזה כרגע... ואם האנשים פה חראות, זוהי שוב דעתך... ואני גם לא נכנסת לזה כרגע... מה יש לחפש? תאמין לי שאם תסתכל טוב טוב תראה עשרות דברים נפלאים שיש לנו במדינה הזו... ואני גם לזה לא נכנסת כי אנחנו לא בפורום פוליטיקה עכשיו.. אני מקווה מאוד בשבילך שלא יקחו לך את האזרחות הישראלית - אחרת כששוב ירדפו אותנו בחו"ל - מה שאני מאוד מקווה שלא יקרה... - יהיה לך לאן ולעוד מיליונים כמוך - ואני בינהם - לאן לחזור... אני שמחה שאתה "אוהב" אותי, הלוואי וככה היית אוהב את המדינה שלך, ליאת שעכשיו יודעת מאיפה אתה מוכר לה - ובוא והיא תחסוך לך - מהאיסיקיו ששאלתי איך הגעת אליי ותירצת בזה שאין לך מושג, וכשלא עניתי כי הייתי עסוקה אז הגבת בזה שאתה מוחק אותי מהרשימה שלך.

תותי-בת

New member
ועוד משהו קטן ששכחתי... אם יש לך אזרחות אמריקאית ואתה לא מעונין לחזור לפה, פשוט תקנה כרטיס לארה"ב, תתרץ לצבא שאתה נוסע לשבוע וחוזר... ותישאר שם, הרי גם ככה אין לך מה לעשות פה ולא נראה לי שאתה הכי אוהב את המדינה שלנו, ומה שעוד יש לציין זה שאתה לא תאכל אותה כשתחזור מתישהו לארץ ותשב בכלא על השתמטות, כי הרי אתה לא רוצה לחזור לפה לפי מה שאמרת, בברכת יום מעולה, ליאת שלמרות שהיא בריאה על קנדה אין לה ארץ אחרת ולעולם היא לא תשכח מאיפה היא באה.

TheLostSoul

New member
ובכן...

ברור שאני יכול ללכת ולא לחזור. אבל יש פה משפחה. כל המשפחה מהצד של אמא שלי נמצאים פה ולנים מידי יום במדינת ישראל. ודרך אגב אחי בצבא ולא אכנס לזה יותר מידי אבל הצבא דופק אותו חזק,ולמה?אבל למה לאף אחד לא אכפת? ולמה זה לא גורם לאף אחד צער. למה? אה...ועוד משהו רציתי להזכיר לך שאני מאוד מאוד מאוד חולה עליך אוהב אותך נשבע באלוהים במי שאת לא רוצה אני אוהב אותך ואת מורן מאוד מאוד. וכדרך אגב אז מה אם צירפתי אותך לאי סי קיו שלי?אח"כ מחקתי. זה לא אומר שאני עדין לא אוהב אותך!
דאק

Idit- KS

New member
על זה נאמר..

עם חברים כאלה לא צריך אוייבים גפן (אצל אידית)

inbale

New member
דווקא התקופה של בצבא היתה נפלאה

והביאה לשינוי משמעותי בחיי!!!!! אם עכשיו הייתי יכולה הייתי חוזרת לשם. לפי מה אתה קובע מראש שהצבא "ידפוק אותך חזק?" זאת חוויה ששווה לעבור בחיים!!!!!

TheLostSoul

New member
מאמי

את בחורה זה שונה, לא מתנהגים איתכן הבנות כמו שמתנהגים עם הבנים. תסכמי איתי? הצבא של הבנות זה לא הצבא של הבנים. לפחות כך נראה לי חולה עליכם מת עליכם נשמותי שלכם דאק

inbale

New member
מאמי תקרא ל........ ../images/Emo67.gif

וחוץ מזה עכשיו שנות האלפיים חומד למקרה שלא שמת לב...בנות עושות הכללללללללל כולל לשים אותך בכיס הקטן שלהן!!!!!! אני אפילו מכירה כמה בנות ששומו שמים יודעות לכתוב באנגלית...בלי שגיאות!!! העצה שלי : דקה אחרי הגיוס תברר איפה הקב"ן נמצא

MARMELAD

New member
חחחחחח Eנבל.. לא צריך להתעצבן ../images/Emo129.gif

עדיף לא להתייחס ולהנהן בנימוס: "כן, אתה צודק, מה שתגיד, יאללה ביי" ודרך אגב.. היום בלילה עושים
קומזיץ וירטואלי.. נא להביא במבה, ביסלי, בשרים, שמיכות ומצברוח טוב... שעה 24:00 בלילה ISRAEL TIME בצ´ט.

TheLostSoul

New member
לך ../images/Emo68.gif

טוב. אני ארים עכשיו טלפון לפסיכיאטר... נראה לי שזה כבר יומיים שלא דיברנו... כוס אעמק, זה לא טוב... אני אתקשר מייד. ביפ ביפ... ביפ ביפ... עדיין ביפ ביפ.... ביפ ביפ... דאק יושב ומחכה לסוף העולם ועדין אוהב את כולם... אני חושב שכדאי שאני אנסה להתקשר בפעם אחרת...

---רוני---

New member
למרבה הצער

אתה חושב שארה"ב זה מה שהיה לפני שנים, אספר לך סיפור אמיתי מהחיים אבא שלי בא לארץ לאחר השואה בתור ילד במהלך השואה ברח ממחנה ריכוז מה שחלק ממשפחתו לא היצליח. לאחר מבצע-קדש 1956 ירדה משפחתי ל-USA ושם נולדתי רוב ילדותי עברה עלי שם. אני חזרתי לישראל גרתי שנה בקבוץ בצפון לאחר מכן היתי 9 שנים בצבא, ילדי נולדו בארץ. ומעולם לא היתבישתי להיות יהודי ובטח לא ישראלי. לפני שבועיים בפעם הראשונה השתמשתי בפספורט האמריקאי ולו בגלל הבעיות בכניסה לארה"ב. תשמע חמודי אני ולילדי צוחקים שאנו הרבה אזרחויות אבל תמיד נשתמש בקרובה ביותר לליבינו. עלה והצלח במעשיך

תותי-בת

New member
רוני... יש משהו שלא הבנתי... ../images/Emo9.gif "לפני שבועיים בפעם הראשונה השתמשתי בפספורט האמריקאי ולו בגלל הבעיות בכניסה לארה"ב. תשמע חמודי אני ולילדי צוחקים שאני הרבה אזרחויות אבל תמיד נשתמש בקרובה ביותר לליבינו." - מה?! נראה לי שהמשפט האחרון קצת מבולבל - אתה מוכן לשכתב אותו מחדש? תודה, ליאת.

למעלה