עכשיו באמת הרגזת אותי
רק תחשוב מה היה קורה אם כולם היו הולכים לעבוד כדי להרוויח יותר כסף במקום לעשות צבא. כנראה שלא היית כותב את ההבלים הללו, כי לא היו לך חיים. לא היה מי שיתן לך את החיים. כי לא היה מי שישמור להם על החיים. מעטים המקרים שמישהו מוציא את שלוותי, גם את פנטום טרם ראיתי עצבני (ויש לו כמה סיבות...), ואת מקסימוש????? אותה???? עצבנית??? ממש צריך לתת לך עיטור על ההצלחה האדירה בלהוציא אותה משלוותה. בקיצור, נשמה אבודה, כדאי שתעשה בדק בית של עצמך טוב טוב, ואם אלו הדברים שאתה באמת חושב, כאמור - יש לך את האופציה לקום וללכת ועוד באופן הכי חוקי שאפשר. אה, יש לך משפחה בארץ? לא תוותר על האזרחות הישראלית? זו בחירה שלך, תעשה את המוטל עליך, ותעשה את זה הכי טוב שרק אפשר. אם תביע את דעתך בתוך המסגרת הצבאית לא יהיו אלה המפקדים שיטפלו אליך, אלא החיילים מהשורה שנמאס להם מההתבכיינות הזאת שגורמת להם לעבוד קשה יותר. עוד אחד ממה שמכונה היום "חיילי כרמלה מנשה". קשה לי להגיד את זה בתור מנהל פורום, אבל אני חושב שנחצו כאן כמה גבולות, ועוד יותר קשה לי לראות דברים כאלה דווקא ב"פורום ישראלים בחו"ל", דברים שמצדיקים את הסטיגמות בהן אנו נלחמים כל כך. תמשיך לאהוב את מורן ותותי, אבל לפני כן, יש לך ללמוד עוד כמה דברים על אהבה, יניב.