שלום לכולם -

Yaniv-DC

New member
חברי הפורום מגדירים

את הקו האדום. אתמול קיבלתי 3 פניות שונות מחברי הפורום לגבי כל מיני דברים, כל מיני "הודעות" שצריך למחוק כאן... שלמרות שבמידה מסויימת אני מסכים, חשבתי שלא נכון יהייה למחוק כיוון שראשית - זה עורר כאן את אחד הדיונים הארוכים שידע הפורום, שנית - חלק מיתרונות וגם חסרונות האינטרנט זה זכות הבעת דיעה גם אם היא שונה מדעת רוב החברים. לא דיברנו על קיטלוג של עשה או לא עשה צבא. דיברנו על ההשתלחות בצבא ובמדינה, מדינה שאתה בעצמך חי בה כרגע כי המדינה בה רצית לחיות לא רוצה אותך. ולנשמה האבודה יש אזרחות אמריקאית - הצענו לו לוותר על זו הישראלית, לבוא לגור כאן, ולא יצטרך לעשות צבא/מילואים או כל חובה אחרת, וגם לא יצטרך לתת על כך דין וחשבון. אבל הוא בוחר שלא לעשות כן... לענייני האישי - באתי לכאן בעקבות אהבה, שאם לא הייתה - אני לא היית כאן. אני עובד עבור מוסד ישראלי, וברגע שהאהבה תגמר או לחילופין תסיים את התואר וההתמחות (מה שיבוא קודם...) גם אני חוזר לישראל.

TheLostSoul

New member
יניב..

זה היה אפשר להגיד בליית ברירה... לא נתנו לי בחירה אם היו נותנים בחירה יכול להיות שהייתי בוחר אחרת, ובאמת אין כאן בחירה. אמרת לי לוותר על האזרחות? קודם כל זה סיפור ארוך במדינה שלנו לבטל אזרחות, וגם לא ממש בא לי, שנית...אם אני אלך ...מה עם המשפחה,אי אפשר לבקר אותם משהו כמו 10 שנים. וזה לא הכי מתאים. בקיצור לא היית ממש בחירה, דאק

Yaniv-DC

New member
יש בחירה,

ואתה בחרת בפיתרון הפחות מורכב כנראה. אז תעמוד מאחוריו, על כל המשמעויות. ותאמין לי, אם רק תשנה את הגישה, יכול להיות, רק יכול להיות, שלא נורא תסבול ואולי חלילה אפילו תהנה...

TheLostSoul

New member
איך?

איך לשנות גישה? למה ? תסביר לי בבקשה תעזור לי . דאק שאוהב גם את יניב ותמיד אהב

mzungo

New member
בחירה

אפשרות הבחירה קיימת רק שאתה מעדיף לקטר במקום לבחור, אולי תעבור לפורום קיטורים

TheLostSoul

New member
ואולי לא?

מה דעתך על זה? יש לך עוד משהו מצחיק להגיד? אז תגיד\י

TheLostSoul

New member
יניב..

מצטער לא הבנתי אותי נכון, אני לא מבין איך עשית אותי כל כך דפוק?!?(אולי אני באמת כזה) מה נראה לך שאני לא רוצה לעשות צבא בשביל כסף? טעות,טעות גדולה, התכוונתי לעשות כסף ללימודים,בעתיד שכנראה ואם ארצה ללמוד אז אמרתי שהצבא לא עוזר בעתיד אם תחשוב על העתיד,לא עוזרים לך כלום,כמעט אז שוב אני חוזר אמרתי שנגיד לעתיד זה לא טוב. ואם בכל זאות לא הבנתי אותי אז רק שלא תחשוב(אם חשבת) שמדובר בכסף,שאני רוצה לעשות כסף B.S כנראה שאני אעשה צבא אם לפני זה אני לא אמות,אולי אני אלך על לימוד מקצוע,נראה מה יהיה. עכשיו לגבי המדינה לא,לא רע לי פה,רק אני חושב שאוכל למצות את עצמי יותר שם,יש יותר אפשריות,ותסכים איתי החיים שם קצת אבל קצת יותר טובים מפה מבחינת רמת החיים. אז לי יש את האפשרות הזאות למה לא לנצל אותה? שיהיה לכולם יום טוב. :--) דאק

למעלה