שלום לכולם -

Sharon_1

New member
הי יניב,

אז ככה - יש אישורים, אבל צריך ללכת לשגרירות בארץ כדי לקבל את הויזה בדרכון. ועכשיו כבר בילבלם אותי לגמרי. אחד אומר - אין בעיה. השני אומר - דלא תעיזי לעלות על טיסה בלי ROUND TRIP. מה עושים?

Yaniv-DC

New member
אז ככה

אל תעיזי לטוס בלי ראונד טריפ אם אין לך ויזה ואישורי עבודה. כי סתם על ויזת תייר, באמת ישלחו אותך חזרה אולי אפילו אחרי מעצרון. אם יש לך ויזה עם תאריך תוקף, נגיד, לעוד שנתיים - את הרי לא יכולה לקנות ראונד כי את לא יכולה לדעת מתי תטוסי (האמריקאים טפשים, אבל את זה הם מבינים). הכי פשוט? תתקשרי לשגרירות ארה"ב בת"א ותשאלי...

Sharon_1

New member
אז ככה -

יש לנו אישורי עבודה, אבל - את הויזה צריך לקבל בשגרירות ארה"ב בארץ (בארץ שבה הונפק הדרכון). אני אעשה בעצתך ואתקשר לשגרירות ארה"ב בארץ. תודה רבה!! (וואו, כבר עוד שבועיים וחצי אנחנו טסים..)

oreo101

New member
work in Alaska

hi, today was the first time i loooked it this forum and i was wondering if you have any information about working in the fishing industry in Alaska. A lot of money to be made there but there is no way for me to obtain a working visa and to go there blind without any one that is waiting for me is also not that good. IF ANYONE HAS INFORMATION ABOUT HOW TO GET A JOB THERE PLEASE SHARE WITH THE REST OF US. much obliged, oreo

Sharon_1

New member
תודה רבה!!!

לו יש ויזת עבודה ולי ויזת שהייה. אין בעיה להרים טלפון ולשאול - השאלה היא אם ברגע האמת - זה יעזור?! ממש לא בא לנו להיתקע.

הצעדן

New member
מצד שני ../images/Emo96.gif

החסרון בכרטיס פתוח הוא שלחברות תעופה יש נטיה להתפרק לפני שכרטיס החזרה מומש. ומצד שלישי, לפעמים קשה למצוא כרטיסים בכוון אחד במחיר סביר.

Sharon_1

New member
אתה צודק!!!

היה לנו כרטיס ROUND TRIP פתוח לשנה של SWISSAIR ועכשיו אנחנו לא יודעים אם נוכל להשתמש בחזור שלו בגלל שהם בפשיטת רגל. מצד שני - בדקנו לגבי ONE WAY - וזה יוצא כבר אותו מחיר כמו ROUND TRIP פתוח לשנה.

---רוני---

New member
ללכת על בטוח

קרא ידידי לך על בטוח או ליתר דיוק טוס על בטוח אל-על נכון המחיר קצת יותר יקר אך אתה בטוח א.. אל-על לא תעלם (היא בבעלות המדינה) ב.. הביטחון באל-על טיול נעים

TheLostSoul

New member
איזה כיף לי!!!!!!!

יש לי אזרחות אמרקאית. שזה אומר... 1. אני לא צריך להתקע במדינה היבשה הזאות כל החיים שלי(אני מקווה)!!! 2. אין לי שום בעיה של הגירה. 3. אין בעיה למצוא עבודה חוקית. 4.יניב ישלים. 5.מורן תשלים. Doc

TheLostSoul

New member
גם אני שואל את עצמי מה אני עושה כאן

שואל ואין תשובה ...
כן אני יודע שזה עצוב מאוד . מה את רוצה שאני יעשה יהרוג את עצמי בכדי לא ללכת לצבא? רק תגידי לי מה לעשות כדי לא לעשות צבא. רק חבל שאי אפשר לקלל בפורום הזה הייתי דופק בהם. LOVE YOU DOC

TheLostSoul

New member
נראה לך אכפת להם?

לא ממש אכפת להם שיש לי גם אזרחות אמרקאית. אף פעם לא שמעתי על זה שאם יש למישהו נגיד אזרחות נוספת לא חייב לעשות צבא. לא נראה לי שזה נכון,וזה הדרך שאני אצא מהצבא,למראות שאני דיי רוצה. love u Doc-

Yaniv-DC

New member
כמה דברים.

ראשית, אם אתה עוזב לחו"ל לפני צווי גיוס וכאלה מתוקף אזרחותך, אני לא חושב שאתה נדרש לשרת, אבל צריך לבדוק את זה עם הרשויות הרלוונטיות כי אין לי ממש מושג בזה. שנית, אכן אסור לקלל פה בפורום, למדת לקח
ודבר אחרון - זה פורום ישראלים בחו"ל, לא ישראלים נגד ישראל. כל אחד מאיתנו לקח החלטה של איפה לגור ולמה, אבל יציאות נגד ישראל...???

TheLostSoul

New member
יניב לידעתך...

תאריך גיוס כבר יש לי לאמצע חודש הבא. לא נראה לי שיש לי הרבה מה לעשות,גם אם אני לא רוצה לעשות צבא. Doc

Gefen

New member
אני עם היניב..מילים כדורבנות..

מה גם שלדעתי - ארצינו הקטנטונת מאוד יפה!!! קטנה צפופה..מגוונת ומעניינת מה צריך יותר מזה??? ובעניין החום...פה הרבה יותר גרוע!! קנזס ביולי-אוגוסט זה משהו כמו שילוב של אילת ות"א .. והחורף...חיה כזאת לא מכירים שארצינו החמה.. חוץ מזה שאני מתגעגעת אז לא להשמיץ בבקשה.. גפן

fantom

New member
לפי החוק ../images/Emo47.gif

לפי החוק אני חושב ששרק אם יצאת מהארץ בגיל 16 אז אתה לא חייב לעשות צבא אבל אם כבר קבלת צו ראשון אז אתה חייב לשרת

למעלה