שלום לכולם -

Sharon_1

New member
שלום לכולם -

בעוד כ - 3 שבועות בן זוגי ואני מתכוונים לנסוע לארץ (מתחתנים). יש לשנינו אישורי עבודה בארה"ב. השאלה היא - האם אתם חושבים שלמרות האישורים יעשו לנו בעיות להיכנס חזרה? ועוד שאלה - האם אתם יודעים אם אפשר להיכנס חזרה עם ONE WAY TICKET? ועוד שאלה לא קשורה לתושבי LA - האם אתם יודעים מתי התהלוכה של HALLOWEEN ב SANTA MONICA? תודה!!

guri1

New member
אם יש לכפ אישורי

עבודה והויזה שלכם היא ויזת עבודה לא צריכה להיות לכם בעיות בכל אופן טלפון לרשות ההגירה לא יזיק לכם ואם יש לכם את האישורים אין טעם לround trip מספיק כיוון אחד

Sharon_1

New member
הי, אני כאן

הכנות אחרונות לפני הטיסה לארץ. בינתיים אין עוד טיסה בכלל... מקווה שעד SUNDAY הכל יהיה בסדר. מה איתך?

funkbass

New member
בתור עובד לשעבר של

american airlines אני ממליץ לך לא ליסוע עם one way ticket זה מסוג הדברים שההגירה האמריקאית ממש ממש ממש לא אוהבת (וגם ביטחון) תחסכי המון כאב ראש וזמן לעצמך .. קחי כרטיס חזרה עם תאריך רחוק או סתם פתוח .. רק כדי להרגיע אותם!!

funkbass

New member
one way ticket

זה אומר i´m here to stay והאמריקאים לא אוהבים את זה!! גם עם אישורים ... וזה בדוק ... אם משהו לא נראה להם אתם על המטוס הבא חזרה למאיפה שבאתם (אני מכיר לא מעט מיקרים ) אני אישית עבדתי בפריז ... והיו כמה וכמה מיקרים שפשוט אסור היה לנו להעלות נוסע למטוס לפי ההנחיות של ההגירה האמריקאית!! וממש לא אכפת להם כמה עלה הכרטיס ואם תוכל להחליף אותו!!

nir2323

New member
מי יודע על דיל טוב לNYC או שיקגו ../images/Emo73.gif

ובהמשך לנושא הטיסות, מישהו יודע על דיל טוב מישראל לNYC או שיקגו, בסביבות 10 בנובמבר, למישהו יצא לבדוק עם סוכני נסיעות ? או מידע פנימי של עובדי חברות תעופה? תודה.

מורןLA

New member
הםםם...

עדיין לא ידוע לי על התהלוכה - אבל ידוע לי על מסיבה מאוד מאוד גדולה 1000 איש מוזמנים בבית פרטי בהרים.... אני ימשיך לברר לך. ושיהיה במזל טוב על החתונה.

Sharon_1

New member
הי מורן,

קודם כל - תודה. ואני אשמח לקבל פרטים על כל דבר נחמד שיש לעשות בחג.

קודם כל מזל טוב!! ../images/Emo77.gif

ושנית בקשר ל- ONE WAY TICKET. זה תלוי בסוג הויזה שלך. אם יש לכם ויזת סטודנטים, אתם יכולים לנסוע ללא חשש עם ONE WAY, לא יעשו לכם בעיות (בתנאי כמובן שכל האישורים שלכם בתוקף). הכי פשוט זה להרים טלפון ולשאול. אפרת.

ברגע שיש ויזת עבודה

מותר ONE WAY, לא חשוב מהי ויזת העבודה, כל עוד כמובן, את במסגרת הסטטוס. כל החברים החוקיים שלי פה (אם עובדים ואם סטודנטים) מרגע קבלת הויזה כדת וכדין, קנו ONE WAY בארץ, והתחילו מכאן את ההלוך ושוב. זה הרי יותר זול כשזה לא פתוח בכמה מאות דולרים... ואת הרי חוקית - מבחינתם שלא תעזבי את ארה"ב עד שהויזה פגה לך גם אם זה כמה שנים... ההגירה חייבת ומבקשת לראות כרטיס חזור לאלה שאין בידם ויזת עבודה (ויזות התיירים למיניהן). בהצלחה!

למעלה