שלום לכולם

שלום לכולם

אני אנסה לכתוב כאן על משהו שמציק לי, אם זה לא המקום אנא הבהירו לי את זה בדרך חביבה... סבבה? מגיל צעיר התעורר בי איזה צורך מוזר... הסתכלתי בטלוויזיה ואז הבנתי בדיוק מה חסר לי, בדיוק איזה צורך כל כך חזק התעורר בי- חברות נפש. לימדתי את עצמי על אהבה, על נאמנות, על קבלה... ואז שמתי לב שכשהקשרים האלה מתחזקים אני פשוט... כל הזמן מחפשת את הדרך להתנתק, מרגישה שאני מסתבכת בחוטי המחשבה של עצמי (עד כמה שאני מנסה שלא) יש לי חברה ממש טובה, שעכשיו גם לה עשיתי את זה. ניתוק חזק, מידידות נפש, לידידות של "היי" ו"ביי". אני יודעת שזה פוגע בה, אבל כל פעם הקשרים האלה מראים לי מקומות שבהם אני צריכה לעבוד על עצמי ואז אני לוקחת פסק זמן כדי לעבוד על עצמי כדי להיות בן אדם "בריא" יותר. השאלה היא... למה לדעתכם אני תמיד מחפשת תירוץ לנתק קשר ככל שהוא יותר חזק, ולמה שילדה בת 6 תרגיש צורך כל כך חזק בקשר נפשי עמוק... תודה מראש

צ ל י ל 8

New member
קצת קשה לענות, אבל אולי

זו התנהגות שלך שתקועה לך מגלגולים קודמים.. משהו שאת צריכה לפתור בגלגול הנוכחי.. אולי שיחזור גלגולים יוכל לעזור..

מדובר על דפוס שנוצר עוד בהיותך עובר

במהלך ההריון של האמא שלך אתך. הדפוס הזה מעלה צורך בקשרים חזקים, קבלה והערכה מצד הצד השני אבל גם את המילה או המעשה אשר ישברו את הקשר כאשר המצב מסתדר לכאורה טוב - לנטוש ולא להינטש. מאחר ודפוסים אלו - הולוגרמות אלקטרו-מגנטיות העוטפות תאי מוח ופועלות במקומן, מאחר והן מתוכנתות לבצע את פעולת הרס הקשרים שאת מבצעת או למשוך לחייך קשרים שאינם מטיבים הרי שלאחר שהפעולה הזאת חוזרת על עצמה ההולוגרמה הזו / הדפוס הזה פעיל וימשיך את הריסת הקשרים. אפשר להשתחרר מזה בשתי דרכים. האחת היא תכנות תאי המוח בפעולה ההפוכה, אך יש לבצע זאת לאורך חייך אחת ליום כדי לא לתת לדפוס לשלוט. השניה היא תהליך אנרגטי המשחרר ממך את ההולוגרמה האלקטרו-מגנטית ואז הדחף הבלתי נשלט הזה יעלם. הטיפול איננו חודרני. את מוזמנת להיכנס לקישור להלן, של האתר הרשמי של אורה סומא ישראל. בותר טיפולים ברצף תגלגלי את הדף עד שתגיעי לתחום 'פסיכותרפיה אוניברסלית' ותקראי על השתחררות מהולוגרמות ודפוסים. ערב טוב אסתיה

Tal_Ya_Tal

New member
היי מגע ה../images/Emo28.gif../images/Emo24.gifברוכה הבאה

מערכות יחסים, הם המורה הגדול ביותר של תקופתנו. הצורך בהכרה עצמית, יכול להתפתח תוך כדי ודרך מערכות יחסים. בדרך כלל, קיים קושי בהכרה עצמית בהתייחס לזולת. אך אמרו כבר חז"ל:"אמור לי מי חברך ואומר לך מי אתה". לעתים, כשישנה ספקנות עצמית, הנובעת מתחושת ניתוק מן המקור, החוויה היא, של חוסר איזון והרמוניה. או אז, קיים צורך להישען על הזולת ולשאוב ממנו אנרגטית. באמצעות תסמונת "המראה". ישנו עקרון קוסמי ש'דומה מושך דומה. או איך אומרים המאייה: "אני הנני- אתה עצמך אחר". על כן מערכות יחסים, היא דרך ללמוד על עצמנו, דרך ההשתקפויות. פעם אמר לי תלמיד שלי: לחיות בזוגיות זוהי פריווילגיה שאין לאלו החיים לבד. מפני שזה כמו לחיות עם מראה. כשיש לך מראה, אתה יכול להסתכל בה יום יום ולראות איך אתה נראה. אם אין לך מראה, לפעמים אתה מסתובב מוזנח ואינך מודע לכך. אך היות שאותו חלק בתוכנו שנאחז בנבדלות ובתחושת הנפרדות ואינו רוצה להתפתח, כי הוא חש איום על קיומו ממש, יש לו נטייה להתמרד. הוא חושש מאינטימיות. הוא 'שובר את הכלים' ולא משחק יותר משחקים. כן כן, העולם הזה הוא 'מגרש המשחקים'. העולם הוא "שדה החלומות" .הוא קוטביות. הוא המראה של הנפרדות. מקורו של העולם הוא בתפישה שלנו. הוא מעוגן בתפישת השניות. זהו מגרש המשחקים האבולוציוני, שבו מתפתחת התודעה. המסגרת שבה עובדת הקוטביות של ההוויה שלנו ומשנה את המציאות התלת ממדית שעליה אנו מתבססים. זוהי העטיפה של הניגודים , זהו משחק היצירה האוניברסלי. זהו השלד של הבריאה, של שלושת הממדים, אשר בה מתגלם הקוטבי. הזמן והמרחב הם האריזה של ה"מציאות הנפרדת". אשר מנקודת ההשקפה הנפרדת, היא ה"מציאות" שאנו חווים. אולם מנקודת השקפה נרחבת יותר, היא איננה אלא משחק של אור. אותו חלק,החרד מאינטימיות, חושש להיעלם בתוך הזולת ולהבלע בתוכו לחלוטין, לאבד את קיומו העצמאי. על כן מערכות יחסים 'עולות על שרטון' כבר מרגע שהן מתחילות.
אך מערכת היחסים המיוחדים יכולה להיות 'מוחלמת' אם תוזמן התודעה המוחלטת להיות מעורבת בתוכה. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
זה לא מכוון../images/Emo9.gifהצופה../images/Emo6.gif אנחנו פשוט

כנראה ערים באותם זמנים. ודרך א-ג-ב, מה נגמר עם ריבוע הקסם שלך? קבלת את התשובה למה שחיפשת? L&L TALYA

הצופה.

New member
קוראים לזה פחד

את כנראה רגישה מאוד ומפחדת לאבד את עצמך בתוך האהבה דקה לפני את בורחת שומרת על שער הלב סגור היכולת לאבד שליטה ללא חשש היא החופש המלא לכי בעיקבות לבבך וחלומותייך גם אכזבה כמוה כטיפת מיים חיים במדבר האדישות ואל תשכחי כי מעברו השני של הפחד שוכן האושר

Tal_Ya_Tal

New member
מגע ה../images/Emo28.gifבמיוחד../images/Emo140.gifאני מיאבת משהו

מ-ק-ס-י-ם שמצאתי בפורום 30+ אין א-פ-ס! אני אומרת לכם!!! אין אפס
אז הנה הקישור

MargalitE

New member
טליה - ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

יש לי רק שתי דקות לפני שאני מתחילה לעבוד - אז אני רצה להדפיס!!!!!! אוהבת מרגלית

nehud

New member
מגע של קסם ?

מרבית בני האנוש צוברים את האנרגיה הנדרשת להם לקיום מבני אנוש אחרים (אין הם מודעים ליכולת להתחבר לאנרגיה הקיימת ביקום) כאשר מאזן הכולל (בחברות) מאפשר זרימה חיובית של אנרגיה אנו שומרים על עוצמת הקשר. כאשר את טוענת כי "הקשרים מתחזקים את מתנתקת" המשמעות שהחבר/ חברה דורשים ממך יותר אנרגיה מבעבר ומאזן האנרגיה מבחינתך שלילי. כלומר לא משרת את הצורך הקיומי שלך. להבנתי עליך להכיר ביכולת לצבור אנרגיה ממקור פנימי = התחברות לייקום ולא בשאיבת האנרגיה מהסביבה הקרובה עד תום וזריקת מקור האנרגיה (חבר/ חברה) כאשר אינם משרתים מטרה זו. ב
עם
אהוד

למעלה