שלום לכולם,

I am a freak

New member
פיטרו את הבחון שעמד בשער

עד עכשיו, עמד בוחן בשער שערך סקר בנוגע לטעמם האישי של הגולשים באוכל ובנוגע לאמונות שלהם בנוגע לעולם הבא. פשוט, בגלל המיתון- פיטרו אותו ועכשיו, נכנסים לכאן גם אנשים עם אמונות שונות, כדי לקרוא ולהתעניין. מצטער, אני לא יכול להחליף את תפקידו בספיק לי להיות "סתם מנהל. הפריק.

k a n g a

New member
גירסתי להבהרת אי-ההבנה שלך

היי חמודה, ראשית, אל חשש. הדבר היחידי שמפחיד הוא: אנחנו את עצמנו. כל שאר התופעות חדשות לנו פשוט, אנו אינם מורגלים בהן ולכן מגיבים בפחד. אך אין באמת ממה לחשוש. כל רע לא יאונה לך, אל דאגה. התבונני ולימדי. העולם מרתק ונהדר. ישנן המון תופעות בעולם (חדשות ומשונות לנו) שמתקיימות באינספור מימדים. לאנשים שלקחו סמים הזייתיים העניין קצת יותר ברור ופחות מפחיד, או לחלופין לאנשים שעושים הרבה שנים מדיטציות ועבודה אלטרנטיבית עם הגוף: יוגה, קונג פו, וכו'. ו.......נכון. לא הגעת לפורום הנכון. עברתי פה במקרה לשנייה ועיני צדה את שאלתך. הייתי כבר ממש בדרך החוצה. מבלי לפגוע בזכויות וחביבות הפורום הזה - תשובה לשאלתך לא מתצאי כאן. חבל רק שבנושא כל כך עדין של מוות, רוח, חיי אדם וקוסמוס מושך הפורום נכנסים תמים,מפוחדים לעתים...שיוצאים מכאן מבולבלים עוד יותר. אבל בעולם שלנו שהכל הפוך בו כרגע ניתן לעתים למצוא תשובות לשאלות החיים החשובות דווקא אצל הקופאית בסופר ולא ממגדת העתידות. וכל זאת, באמת, על קצה המזלג. יום אוהב ומקסים לך...

so charming

New member
אמ...

א- התגובות כאן דווקא עזרו לי מאוד ב- אם זה לא הפורום המתאים, מה כן? ובבקשה, אם את עומדת להגיד "פורום לאנשים עם הפרעות נפשיות"- תתאפקי ואל תגידי כלום.

מיבת

New member
תשובה קצרה..

אם היית מאמינה היית מבינה ולא הופכת את האנשים שרואים ומבינים ומאמינים לפסיכים או לפחדנים או נזקקים לייעוץ פסיכולגי. העולם ברובו עדיין אטום לנושא. כי מי שבאמת מפחד זה אלו שלא רואים כי הם לא רואים ולא מבינים ומדחיקים פחדים שלהם ש "מה יקרה ביום שאני באמת אראה רוח? איך אני יגיב? אני אברח?" תחשבי על כל זה. ואם את חושבת שאנחנו בבועה..אז הבועה היא מופלאה וחבל שאינך זוכה לקחת חלק מחויה מעצימה שכזו.

so charming

New member
../images/Emo13.gif

גרמת לי לחייך. חיוך בלי ציניות. לא עשיתי את זה הרבה זמן.

מיבת

New member
חחח

צחוק יפה לבריאות... איש לא יבין מי אנחנו... אנחנו שליחים אנחנו לא טובים מאף אחד אחר שלא זכה במתנה.. אנחנו שווים ..רק שאנחנו רואים עוד דברים וביניהם נפלאות עולם. למה לא חייכת הרבה זמן?

so charming

New member
לא הייתה לי סיבה.

הכל מאוד רע ושחור כרגע. לא היו לי סיבות לחייך באמת.

מיבת

New member
אל תתייחסי לתגובה של

זה עם "סתם כינוי".. בדיחה: בלונדינית אחת מתקשרת לרן חבר שלה בלחץ..רן רן ממי אתה חייב לבוא אליי עכשיו אומר רן למה בובה מה קרה? בלונדי עונה מהר רני מהר קניתי פאזל ואנלא מצליחה להרכיב יש ציור כזה כמו תרנגול בוא תעזור. רן מתלבש ומגיע לבלונדי הביתה.. נכנס מסתכל על השולחן בסלון ואומר..בובה שלי תעשי כוס קפה נשב לנו נדבר ואחר כך נאסוף את הקורנפלקס לקופסא... חחחחח

so charming

New member
חחחחחחחחחחחח

אני אוהבת כאלה... (מסיבות לא ברורות זה הזכיר לי בדיחה ששמעתי לפני המווון זמן מסבא שלי, שיש לו את הזכרון הכי מדהים בעולם לבדיחות. איש אחד מגיע לעבודה, שתי אזניו חבושות. שואלים אותו- מה קרה? אז הוא אומר: הייתי בבית וגיהצתי, ופתאום צלצל הטלפון. בטעות הרמתי את המגהץ לאוזן, ולא את השפורפרת. שואלים- ומה באוזן השניה? "צלצלתי למגן דוד...")

../images/Emo50.gifכרמי אני מאמינה ברוחות../images/Emo121.gif

בוקר טוב כרמי!! יש לך כוחות על טבעיים,בורכת בכך,הלוואי ועלי. את יכולה לתקשר עם המתים,ולקבל הוראות מהם,או תשובות לשאלותייך, נסי לפתח את כישרונך היטב. בהצלחה. דבי.

היי

אני לא מבינה איך את לא פוחדת קראתי את התשובות שנתנו לך והסיפורים פה נורא מפחידים אני לא הייתי רוצה בשום אופן לראות ולחוות את מה שאת רואה ומרגישה.תיפתרי מזה איכשהו...לטובתך תתעסקי בדברים אחרים חשובים יותר.

so charming

New member
אם היית קוראת בעיון היית מבינה שאני

כן מפחדת. אבל- אחרי התגובות (התומכות מביניהן, היעילות) כאן, אני פחות מפחדת, ופחות רוצה להפטר מזה. אולי זו באמת מתנה. אולי יש איך לנצל את זה. אולי לא- בכל מקרה, עדיף להיות אופטימיים.

ASHY

New member
אמממ

האמת שאני לא יודע למה להאמין.....קראתי את כל השירשור הזה בעיון רב ובאמת באמת אני לא יודע למה לאמין - יש דבר שאנו מגדירים אותו "על טבעי" או לא. אני מנסה לשמור על ראש פתוח, אבל הנה תגובה של ראש סגור שלא מאמין ברוחות (אולי יעבוד...אין לדעת): נתחיל בסיפור - כשהייתי בגן חובה היו לי סיוטים כל הזמן, אז מה שעשיתי זה לבנות לעצמי "לוכד חלומות" (לא הסיני, מקופסה של מקדונדלס אם אתם חייבים לדעת) שילכוד את החלום הרעה ויהפוך אותו לטוב. איך זה קשור אליך? אם הכל באמת פסיכולוגי (תזכרי, זו אפשרות פתוחה כמו האחרות, אין מה להתבייש בתעלולי התת-מודע שלנו), תוכלי ליצור (או לקנות, אבל עדיףף לדעתי ליצור) קמע שתסתובבי איתו כל הזמן (נגיד שרשרת או משהו קטן לשים בארנק). האמת, שגם אם זה לא פסיכולוגי ואז רואה רוחות אמיתיות, הקמע שאת ייצרת נגדן יכול להרתיאן.

.m

New member
זה בסדר לפחד

כל עוד הפחד אינו שולט בך. קיבלת מתנה. עכשיו זה תלוי רק בך מה תעשי איתה. שיהיה לך בהצלחה
mai

עולם הבא, רוחות

בוקר טוב לכולם מקדמא דאנן נושא המתים ועולם הבא קיים אף אחד כאן לא חידש מאומה. ראשית אין צורך לפחד מכך,מדוע? אנסה להסביר. נשמות שהלכו לבית החיים אינן רשאיות לרדת לעולמנו ללא רשות נתונה,אם הן כאן יש להן רשות הן באות להזהיר אותנו או לייעץ לנו,אני חושבת שיש בזה אולי פחד מהלא נודע. כדי להמחיש זאת מנסיוני אספר לכם את סיפורי,אבי עליו השלום הלך לעולמו לפני 17 שנה, והבטיח לי לפני מותו שהוא לא יטוש אותי,תמיד אבל תמיד כשאני בצרה או בעיה שקשה לי איתה ,או כשעצוב לי,הוא תמיד איתי אני מתייעצת איתו שואלת המון שאלות,אם יש לו רשות לענות הוא עונה ל בחיוך ואם לאו הוא מפנה את פניו הצידה ,אז אני יודעת שאני צריכה לעבור מכשול בחיי ולהתגבר עליו ויודעת שיש לי את הכוחות לכך ואז אני פועלת לפי תחושות הבטן שמעולם לא הכזיבו. לגביי ראיית המוות שאת רואה, על פי הקבלה ראיית מוות זו הוספת שנים לחיים הקיימים,ראית מישהו שמת עלייך להזהיר את אותו אדם שיזהר ממצבים מסוכנים. ואם בכל זאת אינך יודעת מה לעשות את יכולה לעשות פדיון חלום,ואם אינך רוצה בכלל להתמודד עם החלומות האלה ,תמיד אבל תמיד אל תפספסי זאת לפני לכתך לישון אימרי קריאת שמע שעל המיטה ,זה כתוב בכל סידור תפילה ,מבטיחה לך שהכל יעבור לך ולא יחזור. מאחלת לך המון אור ואהבה

so charming

New member
תודה רבה

על התגובה הרצינית. אבל אני רוצה להבהיר שאלה לא חלומות, אולי חלומות בהקיץ, אבל לא חלומות כאלו שחולמים בלילה, מתוך שינה. אגב- מה זה פדיון חלום?

תשובה

שלום יקירה. אם היה לך ספק בכך שעניתי לך מסתמא אז טעות בידך. עניתי לך בלוא הכנות, אני מבינה אותך,כי גם אני חולמת חלומות מוזרים,כמו כן אין לך צורך בפסיכיאטר. אני לא הולכת לאחד כזה ,ואני עובדת במקום מכובד ובעל משמעות, ואף אחד לא חושב שאני צריכה טיפול תרופתי,נהפוכו לא מעט מהאנשים במקום עבודתי יודעים זאת ושואלים ,אני עונה כמייטב ידיעתי ועזרתי לא מעט. פדיון חלום= עליך ללכת למישהוא שהוא אוהבך על באמת אוהב אהבת אמת,יש תפילה שנקראת הטבת חלום נעשה על ידי שלושה אנשים, לאחר מכן תני צדקה כראות עינייך ותגידי זהו פדיוני. עם כל אהבתי לך שאי ברכה

paxet

New member
אז זהו ש...

שתקי... אני כל-כך אטאיסט שאלוהים פורץ בצחוק.................... מה צדקה יא פוסטמה? טוב חאלס עם כל השטויות ומאמי אני יודע שאת לא משקרת פשוט אל תקשיבי לאישה הזאת היא די סתומה אפשר להגיד... אם זה עד כדי כך מציק לך את יכולה לפנות אליי לאייסי: ,290020843 ותאמיני לי בסוף הכל יסתדר.

למעלה