שלום לכולם,

so charming

New member
שכחתי לציין ש..

הייתי בדרך לסבתא שלי (ובחזרה מסבתא שלי) כשזה קרה. למה זה רלוונטי? שאלתי אותה, ומסתבר שהייתה שריפה בדירה, לפני 10 שנים בערך. זה בערך שלושה בניינים מהדירה של סבא וסבתא שלי, שגרים של כמעט 20 שנה. הם סיפרו שהשריפה התחילה בדירה של גברת זקנה אחת (מוזר מאוד לשמוע את סבתא שלי, בת 70+, קוראת למישהי "זקנה"), שהבן היחיד שלה מת עם כל המשפחה שלו בתאונת דרכים כחודש לפני השריפה. השריפה התחילה שם, והרבה חלקים בבניין נשרפו. הנפגעים- הזקנה שמתה, עוזרת בית בדירה ממול נפגעה קשה (אבל נשארה בחיים), וילד/ה קטן/ה (הם לא זכרו אם זה היה בן או בת), שהיה למטה ונפגע/ה מענף בוער שנפל מעץ בחצר הבניין, שהיה בחלון דירת הזקנה. גם הילד/ה נשאר/ה בחיים. עכשיו נראה לי שהסיפור שלי יותר מובן.

נראה לי

שזהו פלאש מהסיפור שסיפרה לך סבתך.. כמו שאמרתי התת מודע חדר ליום יום תלמדי לשלוט בזה כדי שלא ישלוט בך.

so charming

New member
לאלאלא...

שאלתי את סבתא שלי אחרי שזה קרה. צלצלתי אליה כשהגעתי הביתה ושאלתי.

kassie

New member
אולי הן פשוט רוצות לשתף אותך

במה שעבר עליהן, ליצור בקרבך הזדהות. אבל זה באמת מוגזם אם זה משתלט עלייך ככה, כמו שאת אומרת. תנסי לקחת נשימה ארוכה פעם הבאה, ולהגיד לעצמך: "לא עכשיו" ואולי זה יעבור. הרי את שולטת בהתנהגות שלך, את בוחרת כן או לא ללכת לבניין הזה.

kassie

New member
לדעתי

יש לך יכולות מדהימות. ל-ר-א-ו-ת רוחות זה בעיניי מדהים. לשמוע, להרגיש וכו' "מילא", אבל לראות... אולי את יכולה לסייע איכשהו. לדעתי תנסי להקשיב פנימה ולגלות את הכוחות הטמונים בך.

יש לך יכולות של מדיום יש לך יכולות

לעזור לנשמות ולאנשים לפתור דברים בלתי פתורים תנסי לבקש עזרה מאנשים שהם מדיומים או משחזרי גלגולים זאת מתנה את צריכה מתקשר חזק או מדיומית שינחו אותך וידריכו אותך או אפילו מהמדריך שלך בהצלחה מגשימה חלומות

smartstar

New member
קשה לקבוע ברגע מה את חשה../images/Emo185.gif

רצוי שתלכי לרופא משפחה שלך ותבקשי לעבור בדיקות כלליות סוכר, AKG, צילום ראש ,לחץ דם כללי ניראה לי ששם תחמצאי את התשובה האמיתית

I am a freak

New member
או שלמדע לא תהיה תשובה

והם יעשו מה שהם עושים עם כל האנשים שהמדע לא מוצא להם תשובה.. שלוותא, אברבאנאל... וכל דומיהם... הפריק.

blabla25

New member
תשובה לso charming

שלום לך!! כבוגרת החוג לפסיכולוגיה יש לי שלוש תשובות עבורך: א. את סובלת מהזיות סכיזופרניות קוליות וויזואליות- בשבילך אני מקווה שזה לא נכון. ב. ראית יותר מדי את החוש השישי, בנוסף להזדהות יתר עם פיבי ממכושפות. ג. את רואה את העולם שמעבר, את מה שאם כולנו נראה- אנו נשתגע- ע"פ הקבלה..אם זה המצב פני לכתובים. בהצלחה גברת בלהבלה

so charming

New member
או...

א- אמ... אני לא ממש יודעת מה להגיד על זה. 2- לא ראיתי את החוש השישי. לא סובלת את פיבי ממכושפות. ג- יש לי בעיה קלה עם הקבלה, התנ"ך, היהדות- כל זה ואני פשוט לא מסתדרים...

מיבת

New member
שתיקה יפה..

אז אתה מאסטר תשאר עם בדעות שלך בפינה שלך זו הערה שנייה ולא חכמה שלך מהיום... את בלבלה...איזה תואר בדיוק בזיוני שכל? (סליחה על הביטוי ) עדי, היטא מפחדת אבל לא פחד שאת תוכלי להבין רק אם תאמיני תביני. חבר'ה אתם לא מאמינים ? מה אתם עושים בפורום הזה? גשו למקומות שאתם כן מאמינים בהם ועזבו את יושבי הפורום לנפשם.

I am a freak

New member
תודה על התגובה

רק, בבקשה ממך, בפעם הבאה תעשי את זה קצת יותר בעדינות. הפריק.

לרוב

הסיבה לכך שהמתים לא עוזבים את עולמנו היא חוסר היכולת להשלים את משימתם בחיים.. לגדל ילד, זאת משימה בחיים. לדאוג לאנשים, זאת משימה.. הן לא מוכנות לעזוב את עולמנו עד שהמשימה שלהן תסתיים. לצערנו וצערן הרב, המשימות שלהן אף פעם לא מגיעות לשלמות והן ממשיכות לשוטט בין עולמנו לעולמן. לילה טוב

morania

New member
שאלה..בבקשה תקראו..

רוחות שלא משלימות את המשימה שלהם.. לא עוברות לגלגול נוסף ? מן "הזדמנות שנייה "..? מצטערת לדעתי כל הרוחות עזבו את עולמנו. או שעזבו -עברו ליצור אחר. או שעזבו - פשוט עזבו, יחד עם המת.. ואין יותר כלום. זאת דיעה יצונית אני יודעת. ות'אמת זה מוזר שיוצא מילדה כמוני שבשנים האחרונים הייתה מן "מכורה" לסיאנס.. אבל.. לא יודעת אני חושבת שהמחשבה שרוחות , שהנשמות של אלו שעזבו אותנו עדיין קיימות בעולם.. " צופות מעלינו" מרחפות מלמעלה.. הכל סתם. תירוצים ונסיונות למתק את האובדן , את המציאות שמה לעשות - היא קשה (כולם מתים) מצטערת באמת. עצוב לי לכתוב את זה. אין לכם אפילו מושג עד כמה.

I am a freak

New member
היי...

תגידי, את מאמינה בסיאנס
כי, אם תגידי כן- את פשוט תשללי את הדיעות שלך בעצמך. הפריק.

kassie

New member
נכון, מסכימה איתך

אם את באמת מאמינה בסיאנס, אז מה בעצם את עושה שם? את מזמנת אותם לעולם שלנו, ז.א. שבאותם רגעים הם כן בעולם שלנו. לדעתי יש המון המון אפשרויות ולא צריך לשלול אף אחת לחלוטין, או לפחות לא לנסות לכפות דעה על אחרים.

morania

New member
בשיא הרצינות..תקראי בבקשה !!

קודם כל אני רוצה לבקש שלא תתרגזי ותנסי להבין את נקודת מבטי ואת המחשבות שלי , וגם אנשי הפורום שהדיעות שלי אולי סותרות את הדיעות של חלק מאשני הפורום.. נסו לקרוא בסובלנות באמת, בלי שום כוונה להעליב או לזלזל.. ניסית פסיכולוג ? לא יודעת.. לדעתי אנשים אחרים לגורלם ומסוגלים לשנות את המציאות של חייהם. כי כשמישהו מאמין באיזה שהוא דבר /כוח בכל דבר לא משנה מה..אם מאמינים ממש חזק אז לפעמים באמת רואים את החיים ואת הדברים לפי הראייה. לדעתי הרוחות שאת חושבת שרודפות אותך מטרידות את מחשבך.. את חושבת עליהם הרבה, את מאמינה שהם קיימות והנושא מטריד אותך , אולי בגלל זה את גם רואה מוות.. הרי רוחות.. העולם הבא.. יש קשר ישיר למוות לא ? תחשבי עם עצמך אם יש לך איזה שהוא קשר למישהו שמת? אולי איזו טראומה שקשורה לאדם קרוב ? או למיקרה.. לא יודעת זה בסך הכל מה שאני חושבת.. את כאילו נמצאת במן בועה משל עצמך.. פינה שלך בתוך כל העולם הזה. אולי בתוך תוכך דווקא טוב לך עם המראות . אולי זה נותן לך איזה שהוא טעם לחיים? יחוד ? לכן את גם תמשיכי באותה הגישה.. המחשבה.. ווככה תמשיכי בעצם לראות את המוות הזה שאת רואה. אולי את סובלת מזה ... אולי אפילו סובלת מאוד. ויכול להיות שאת ממש מנסה להשתחרר מהם. אבל אז את לא תצליחי ככה.. את צריכה להטרידג את מוחך בעניינים אחרים .. לדעתי הרוחות שאת חושבת שאת רואה שרודפות אותך הם אולי בעצם "רוחות נפשך"? (חח המצאתי מושג..) אולי את זקוקה לגורם חיצוני.. לאיזו שהוא תמיכה נפשית או אדם שיעזור לך לראות את הדברים ואת המציאות כמו שהיא.. להשלים איתה.. דמיון מפותח או לא דמיון מפותח, אבל לדעתי זהו העולם שלך ואת זוהי ששולטת בו.

so charming

New member
אני אנסה לענות לך בלי להעלב...

1-הייתי אצל פסיכולוג- אבל בלי כל קשר לזה. חברה טובה שלי שכנעה אותי ללכת לפסיכולוג, בעקבות דברים אחרים שקרו לי ושעשיתי, דברים מסביב ודברים בי. הפסיכולוג היה אידיוט מושלם. יש לו כמה תארים ושטויות, והוא אמר שאני חיה באשליה שלא אוהבים אותי. חברה שלי לא התייאשה ופנתה איתי לפסיכולוג שני. היא הייתה ממש קרציה. ניסתה בכל הכוח להדחף לתוך המוח שלי. זה היה נורא. אני שונאת פסיכולוגים. אם אי פעם אני אהיה פסיכולוגית, זה יהיה כדי להציל בני נוער מסכנים מכל החרא פסיכולוגים שיש כרגע, שהם היחידים שאפשר לפנות אליהם בלי לשתף הורים/מבוגרים. 2- אין לי שום טראומות. היצור הכי קרוב לליבי שמת, הם שני החתולים של סבתא שלי. זה הכל. (טוב, באמת אהבתי את החתולים האלה. אבל.... לא צריך להסחף). 3- פעם בכלל לא האמנתי בזה. חשבתי שרוחות זה קטע להפחיד ילדים קטנים, סיפורים של מטורפים. ואז אני הפכתי לאחת מהמטורפים של ה"מעשיות" האלה. אני ממש לא מבינה. זה פורום שעוסק ברוחות והעולם הבא, וכמה אנשים פה פשוט מסרבים להאמין שזה קיים. תסלחו לי, אבל אני באמת לא מבינה.

למעלה