שלום לכולם,

Alady insane

New member
אין לך שום זכות לעשות דבר כזה

גם אם אתה אטני-דת, לבוא ולרדת ככה על אמונה של אנשים זה הדבר הכי אטום-נפשית שאפשר לעשות. כאחד שכותב בפורום רוחות והעולם הבא, אתה אמור לדעת מה זה נפש..אני מתארת לעצמי? ובכן, הנפש אומרת שלגרום לנפשות אחרות להרגיש רע רק מרחיק אותך מהאיחוד עם האלוהי שבך. אז האישה חושבת שזו הדרך להיפטר מהבעיות הללו, היא מאמינה בזה ובתמורה זה עוזר לה...העובדה שיש בה אמונה זה כבר מעל ומעבר. התגובה שלך הייתה צרת-דעת ופוגעת מעבר לכל היגיון. יש דרכים הרבה יותר עדינות להביעה דעה שונה משלה. ומה רע בלתת צדקה? לא חשוב מה הסיבה לכך- צדקה זה טוב. ואני אומרת את כל זה כחילונית גמורה.

copaste

New member
עצה ל-so charming

יש הרבה שמרגישים סביבם רוחות, אבל הכל זה רק בדמיון, את צריכה לשכנע את עצמך שאת מדמיינת ואין כזה דבר רוחות. אם את לא מצליחה אז אולי תהפכי את הרוחות למשהו טוב!... בנוגע למוות, זה כבר עניין יותר רציני. פורום באינטרנט לא יעזור לך את צריכה ללכת לפסיכולוג או למישהו אחר שיצליח לגרום לך לשכוח מהעניין הזה ולחיות כמו בן אדם נורמלי. מקווה שעזרתי!...
<== רואה רוח יכול להיות גם דבר חמוד!!

הפיתרון לבעייתך:

צלמי לנו אם את רואה איזו דמות כלשהי ותעלי לכאן.......(אם בכלל את רואה משהו)

so charming

New member
לצלם?

זאת תהיה בעיה. אני לא בדיוק מסתובבת עם מצלמה כל הזמן. את הדמויות אני רואה בהבזקים קצרים מאוד. אני לא חושבת שזה ילך. חוץ מזה- עושה רושם שאתם תגידו שהתמונות מפוברקות בפוטושופ. לא, תודה.

kassie

New member
../images/Emo140.gifאני לא אגיד

אני אראה שזה הכינוי שלך ואני אדע שזה לא נעשה בפוטושופ!

so charming

New member
אני מרגישה צורך להתנצל,

בפני חברי הפורום. ההודעה שלי הגיעה לראש תפוז- והגיעו מיני אנשים ששואלים שאלות... די מעצבנות... בלשון המעטה. מצטערת...

I am a freak

New member
אין צורך להתנצל

אל תתייחסי לכל התגובות שקיבלת כאן. מחקתי את רוב התגובות שלא היו הולמות, תרגישי טוב עם עצמך ואל תפגעי
לפעמים, צריכים להעלים עין. אם תרצי לדבר באייסיקיו, אל תתביישי לפנות, 157125817 בהצלחה, הפריק.

datchi2

New member
זה אמיתי??????????

ואוו אני מקנאה בך גם לי יש סרטים שחבל לך על הזמן ועברתי אי אילו חויות דומות אבל את חזקה לאללה.

Alady insane

New member
אני מסכימה עם הדעה שאת מחוננת

או יותר נכון, גאונה מבחינה רוחנית. כל גאון שנולד לעולם הזה סבל, כמו שכל קדוש ואומן סבל... משום שהחברה בה אנחנו חיים צרת-דעת מדי כדי לקבלם עם אוצרותיהם המפחידים והשוברי-גבולות. אך למרות שכבשים שחורות הן נדירות, הן עדין קיימות..ויש עוד אנשים בעולם שיכולים לתמוך בך, ואת לא לבד מול הסבל שבמתנה הגדולה הזאת. הייתי מורידה בפניך את הכובע שכן בורכת ביכולת לא רק לשנות חיים, אלא לשנות גורלות מרים של רוחות שאינן מוצאות מנוחה. יש לך יעוד מיוחד במינו, ובתמורה עליך לסבול אותו ולהתמודד איתו. קראת פעם את הספר "the giver"? מסופר על ילד שמסוגל לראות מעבר למה שהקהילה שבו הוא חי מסוגלת לראות, ויש לו מורה רוחני מיוחד שמכשיר אותו להשתמש בראייה ולהבין שלמרות שהוא סובל בגללה, היא ברכה שתביא את אור האמת והשלמות לחייו. אני מקווה בכל ליבי, בכנות גמורה, שתצליחי להשתלט על הכישרון שלך ולהפיק ממנו את מייטבו. באהבה רבה טל

למעלה