שלום לכולם,

so charming

New member
שלום לכולם,

יש לי בעיה, אני לא יודעת אם זה המקום, אבל אני כבר לא יודעת לאן לפנות. כבר הרבה זמן שאני מרגישה כל הזמן שיש עוד אנשים בחדר, שמסתכלים עלי, או שיש באוויר משהו לא מוסבר, כאילו מישהו מדבר בלי שאוכל לשמוע, או עומד לידי- ואני לא רואה. מאוחר יותר התחלתי לראות, מידי פעם, אנשים. במין הבזקים כאלה. חשבתי שאני מדמיינת, או הוזה מעייפות/השפעה של סרטים ודמיון פרוע. לאחרונה התחלתי לראות מוות. מה הכוונה? אני הולכת ברחוב, מכונית עוצרת בחריקת בלמים, כמעט קרוב מדי, לשני ילדים המבקשים לחצות את הכביש. אני רואה את המכונית מתנגשת בהם, אני רואה אותם מתים. אני אומרת לבת דודה שלי, שהולכת לידי, אדישה למה שהתרחש, לעצור, ושנלך לבדוק מה קורה. נראה לי מוזר שאף אחד לא ניגש לשני הילדים שנפגעו מהמכונית שנסעה), ונעלמו. היא צוחקת ושואלת מה עובר עלי. סיטואציה אחרת- אני נוסעת לחברה שלי (שגרה די רחוק. בדרך נוסעים לצד בניינים ממש גבוהים, כנראה משרדים), ופתאום אישה מזנקת מהחלון. אני שומעת את הצרחות שלה, ורואה אותה פוגעת האדמה. זה קרה, בצורות שונות, פעמים נוספות. אני כבר לא יודעת מה לעשות, אני משתגעת למרי ולא יודעת למי לפנות. בבקשה, תנסו לענות לי (רק, אם אפשר, בלי להפחיד אותו יותר מידי).

היי..

אני מבינה אותך..אני יודעת אותך.. את לא לבד, איש איננו לבד לכולנו ישנה רוח מנחה-מדריך/ה אין בכוונתו/ה לפגוע בנו אלה לכוון אותנו.(לא הוא לא ייתן מס' לוטו..חחח) אני רואה אותם אני מרגישה אותם. טוב לי כך. זו מתנה . לראות מוות זה לא דבר טוב אם כי ישנן השלכות פסיכולוגיות בנושא. אני רואה הכל אני חוויתי חוויות מדהימות שאם תרצי אספר לך ... אם את רואה דמות שאינך מרגישה נח בנוכחותה בקשי בעדינות ובנימוס שתעזוב אותך לנפשך בלי "עוף מכאן" ובטח שבלי לקלל..הם מבינים ועוזבים. אל תפחדי מהם זו חולשה .

FUTURE GIRL

New member
שלום...

אני כל הזמן מרגישה בנוכחות לידי ואמרו לי שזה רוחות... ושאני יתעלם אבל לא יכולתי אז הפכו אתם בשבילי למלאכים בחזרה (אני מקווה שאני לא משוגעת ...חח) בכל מקרה ביקשתי מהם כמה פעמים ללכת אבל זה בכלל לא עזר!! וגם קיללתי וזה לא עזר!! אז עכשיו פשוט התרגלתי לעובדה ואני מרגישה אותם כל הזמן וזה עדיין מפריעה קצת... יש לך רעיון?

so charming

New member
הנוכחות לא מפריעה לי, רוב הזמן,

ואני משתדלת להיות מנומסת, אבל הם/הן/וואטאבר- לא הולכים. קשה לא לפחד מהן. אני נמצאת בבית שלי, ופתאום אישה זרה בשמלה לבנה ארוכה עוברת לידי ומחייכת אליי. זה מוזר. הקטע שהכי מפריע לי הוא המוות. ואלה אותן דמויות שאני רואה בבית שלי- שיער ג'ינג'י מתולתל, גבוהות, כמעט כולן (רובן נשים)- לבושות שמלות נפוחות כאלו (כמו פעם, שמלות עם אוהל למטה...), מחייכות, מושיטות לי יד או סתם ישנות במיטת הוריי. אני מיואשת מהמצב. מה אני יכולה לעשות? ביקשתי שהן יעזבו, אבל הן לא מרפות.

בקשר לאישה..

בשמלה הלבנה...היא צעירה ? שיערה בהיר? באיזה איזור בארץ את גרה? יד...אף פעם אבל אף פעם..!!!לא ללכת אחריהם או להושיט יד בחזרה שלא תעזי.!!!!! אם את מפחדת תצטרכי ללמוד לשוט בפחד כדי שהן לא ישתלטו עלייך. זה חשוב , הם מרגישים חולשה ופחד וחלקן מנצלים זאת. נסי לדבר איתן להוציא מהן מה רוצות ממך למה הן שם, אל תתפלאי שאינן עונות מיד יכולים לקחת חודשים , כשהם ירגישו שאת מוכנה אליהם הם ינסו לפנות אלייך... כשמקללים הם לא עוזבים והופכים להיות יותר תלויים בחולשה שלך... בוקר מצויין לכולנו

so charming

New member
בוקר טוב גם לך ../images/Emo140.gif

שיער בהיר, צעירה, חיוורת... (אני מראשון) למה אסור להושיט את היד בחזרה? בקשר לתקשורת איתן- פשוט ללכת ולדבר איתן? אולי אני נשמעת מטופשת, אבל... איך?

../images/Emo99.gifמי נשמע ?

מטופשת?? חחח ממש לא. אסור להושיט יד מסיבה פשוטה והגיונית.. היא עלולה למשוך אותך לעולמה שלה וזה נראה לי מובן מה יקרה... את תלחי איתה ואולי תשארי איתה...זהירות הם בכל זאת חזקים. אני זכיתי לראות בחורה צעירה בהירת שיער שיער ארוך לא חלק שמלה לבנה כמו מרחפת...באזור בקעה ירושלים... אם זו אותה אחת מה שסביר להניח שלא.. זו שאני נתקלתי בה היתה במקום כי היא התאבדה ובנה נמצא שם והיא מגנה עליו... רוב הרוחות שנמצאות כאן גברים/נשים/ילדים הינם נפשות מסכנות שהתאבדו שנרצחו שנהרגו שאינם משלימים עם המוות ולכן עדיין כאן..קשה להן להשתחרר לעולם הבא. תפקיד חשוב לנו לאלו שרואים אותם הוא לנסות לעזור להם להגיע הלאה להשלים מחזור חיים ולהמשיך לעולם הבא. אך לתת להם ללכת אחרייך ולעולם לא ההיפך! נסי לדבר איתם לא משנה באיזו שפה..ולא בהכרח בקול רם אלה קול פנימי..ייקח זמן.אבל שווה!!!

anarchynow

New member
שאלה

זהירות, לא לחטוף קריזה, אבל לא עדיף לנסות שיטות פסיכולוגיות קודם כל? סך הכל אני מאמין שמתועדים מספיק מקרים כאלו.. גם לי עצמי היו כאלה דברים.. באופן כללי, אני חושב שמדעית דברים כאלה מתועדים. אז אפשר לנסות גם לדבר על זה עם גורמים "מקצועיים" - רק כדי להיות בטוחים, לא?

so charming

New member
תראה, אני ממליצה לקרוא הכל לפני תגו

תגובה. אתה הרביעי שמציע לי פסיכולוג. את התגובה שלי לכך אתה יכול למצוא בתגובה שלי למישהי כאן, אני לא זוכרת את הכינוי שלה.

EarthWind

New member
פסיכולוג יחשיב את זה לשיגעון!

פסיכולוג מטפל במקרים כאלו באופן מדעי. לפי המדע, מחשיבים את זה לבעיה נפשית. אני לא חושבת שזו בעיה נפשית, אלא משהו מעולם הנסתר. ולכן, לא חושבת שפסיכולוג או כל אדם כזה יוכלו לעזור. לא חושבת שיעזור לשבת בבית משוגעים. חח

so charming

New member
פסיכולוגים הם סתם.

פשוט סתם. הם נדחפים לתוך המוח שלך בברוטליות, ואז אומרים שמשהו לא בסדר בראש שלך (אה...אולי משהו לא בסדר כי מישהו יושב לך בתוך המוח...)

I am a freak

New member
יש לך דיעות קדומות בקשר אליהן

בעיקרון, את צודקת. אבל, בנושאים שלא קשורים לחיים שלנו- פסיכולוגים הם עדינים וטובים מאוד. הם יודעים לעשות את העבודה שלהם מצויין. מספיק חברים שלי הולכים לפסיכולוג- והם לא השתגעו... אלא הפכו רגועים יותר ונחמדים יותר... עד שלא תהי בפגישה אצל פסיכולוג- אל תקבעי עובדה. הפריק.

so charming

New member
הייתי אצל כמה פסיכולוגים.

כתבתי את זה כאן באיזו תגובה שלי... ולא רק אני- 2 חברות טובות שלי היו אצל פסיכולוגים. אחת למשך כמה חודשים- היא אהבה את זה, זה עזר לה מאוד. החברה השנייה הייתה מאושפזת, באופן מוזר ביותר ובניגוד לרצונה- בטיפול פסיכולוגי ממושך. אני לא בטוחה איפה זה היה, מצד שני- זה כל כך לא אתי, שזה לא נשמע לי חוקי. בכל מקרה, שלושתנו הסכמנו שפסיכולוגים נדחפים לך לראש- חברה אחת שלי אהבה את זה, אבל היא טיפוס הזוי לחלוטין...

I am a freak

New member
יש שיטות טיפול שונות

ובמיוחד, יש לך פה. את יכולה לדבר עם הפסיכולוג ולהגיד לו שהשיטה הזו לא נוחה לך... אני בטוח שהוא יבין אותך. הפריק.

Alady insane

New member
פסיכולוגים זה רע במקרים כאלו

אין מספיק דברים שמנסים להידחף לך לראש?
אני מאמינה שאף פסיכולוג לא מסוגל לראות את המציאות שלך. תהיי מאושרת עם המתנה שנתנה לך ותתמודדי אתה כל עוד את מרגישה שאת מסוגלת. תבקשי אפילו יעוץ מבנאדם שמבין בדברים כאלו, שיעזור לך לעבור את הכל...אבל לתת לבנאדם *הגיוני* לטפל ב"בעיה" כזאת- לא רעיון טוב בכלל.

.m

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

איזה כיף לך. את רואה, שומעת, מרגישה וחווה את העולם מחוץ לגבולות הצרים שמכתיבים לנו. יש סביבנו נוכחות נוספת כל הזמן - מלאכים, ישויות, חוצנים וכו'. חלקם טובים יותר, חלקם פחות. מישהי כתבה לך שלראות מוות זה לא טוב. זו טעות. "טוב" ו-"רע" הם צורות התיחסות. במקום לתת לפחד לשתק אותך, נסי לדבר איתן, לשאול מה הן רוצות. זכרי שאינך חייבת להן שום דבר, ואת יכולה לבחור אם לעזור (או להיעזר) בהן. לגבי מה שאת רואה - ישנם מאות אלפי "תסריטים" לפני כל תנועה שאנו עושים. (ישנה אפילו תאוריה שכל אחד מהתסריטים האלה מתממש באיזשהו יקום מקביל
) סביר להניח שאת רואה חלק מה"תסריטים" האלה, גם אם הם לא מתממשים. קיבלת מתנה. תהני ממנה או תלכי לסגור את העין השלישית.
mai

לראות מוות..

השלכה של תת מודע המנסה לרמוז משהו לרואה.. קצת מסובך נכון אבל זו בערך ההגדרה. לראות מוות והרס הם בעיה אצל האדם הרואה ולא אצל ישויות סביבו. מאי, האם אפשר לבקש ממך לספר חוויה שקרתה לך? אני מאוד אוהבת לשמוע סיפורים של אנשים בנושא. זה אדיר ואת בהחלט צודקת זוהי מתנה

.m

New member
מוות

ודאי שמדובר בחוויה שלה, ולא של אף אחד סביבה, שהרי היא אינה יכולה לראות "דרך עיניו" של אף אחד, פרט לעיניה שלה
אבל מוות אינו "השלכה של תת מודע". מוות הוא משהו מאוד מוחשי וקיים. כפי שכתבתי קודם לכן - במסלול החיים שלנו יש אינספור "תסריטים" וכל פעולה שלנו היא בחירה באחד מהם (ולכן - זניחת האחרים). בין אם נבחר לקבל את התאוריה (שכל התסריטים האלה מתממשים ביקום כזה או אחר), ובין אם לא - התסריטים האלה היו אופציות, ואין זה מין הנמנע שמישהו יכול לראות אותם. אני משתפת בחוויות אישיות אם אני מוצאת שהן תורמות לחיזוק הנקודה שלי. אם תשארי באיזור בטח יצא לך להתקל באחד או שניים
mai

so charming

New member
אז את בעצם אומרת...

שאני רואה מוות בגלל בעיה שיש לי? אני לא יודעת... רוב הפעמים אלה אותן הנשים שאני רואה- מתאבדות. היום קרה לי דבר מאוד מאוד מוזר: ראיתי אישה זקנה, שנראתה לי מוכרת מאוד. בכל מקרה, ראיתי אותה מתה בשרפה בדירה, איכשהו ידעתי שהיא הציתה את הדירה בכוונה. אני משתדלת לחיות עם המראות האלו, אז נשכתי את הלשון כדי לא לצרוח, והמשכתי ללכת. בצהריים חזרתי דרך אותו הרחוב, וראיתי אותה נשרפת למוות שוב. הייתה לי אותה הרגשה שהיא הציתה את הדירה כדי להתאבד. ראיתי אותה מהחלון (קומה שניה, רואים את החלון מהרחוב), ולרגע רציתי לרוץ ולעזור לה. להכנס לדירה. לרגע היה לי מין דחף מוזר כזה. הלכתי לכניסת הבניין, פתחתי את הדלת, ועליתי במעלית (משום מה חשבתי שהמדרגות חסומות). נעצרתי מול דלת הדירה והתאפסתי. כשירדתי בחזרה למטה, מבולבלת לגמרי, ראיתי שהמדרגות פנויות. אפשר לעלות בהן בקלות. יצאתי מהבניין והלכתי משם. ושוב שמעתי את הצרחות של האישה הנשרפת, כמו תקליט שבור. אני יכולה לחיות עם זה, אבל לא אם זה משתלט עלי ככה.

למעלה