שלום לכולם..

yo t a m

New member
לא...

הבית ספר למדעים ואמנויות עורך מבחן הדסה משלו (לא מטעם בית הספר שלך שבאמת יכול להיות עוד חודשיים), והמבחן הזה נערך איפושהו באמצע שנת הלימודים של ט'.

Mistical

New member
תודה..אני חושבת שזה טיפה מרגיע ../images/Emo13.gif

אבל מאיפה אתה יודע את זה?אתה לומד שם?

yo t a m

New member
המ-

אלה היו שלושה ימי גיבוש- אין לי עליו מחשבות כל כך רבות חוץ מזה שהוא חביב ביותר (^_^), ואני במגמת המדעים :) המ, איך קוראים לידידך? ^^;;

נכון

ימי גיבוש, התבלבלתי
... נשמע באמת בי"ס טוב... מתן.

TauraMan

New member
זה לא היה בדיוק גיבוש../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כי נלמד רק עם חצי מהילדים שהיו שם.. זה היה יותר כדי לבדוק שאנחנו לא חולים נפשית, אם אנחנו לא בוכים למדריכים אחרי לילה חסר הורים או אם אנחנו לא נקשרים לאותיות מקופחות על בריסטול נייר (האם האם) וזה גם היה בחינה של הרמה הלימודים והסבלנות שלנו (כי עדיין.. לשבת במשך 4 שעות ולנדנד מטולטלת זה לא שיא העינין
)

רגע

כן, אני יודעת שזה מעין "מבחן". אבל למה 4 שעות עם מטוטלת?! באיזו מגמה את?

TauraMan

New member
שיעור פיסיקה היה 4 שעות../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

אבל היה מצחיק.. אני גם במדעים

yo t a m

New member
חה!

ה-צ' לא מקופחת...
לא עוד ;; ובכל אופן, זה *גם* היה גיבוש... :X

TauraMan

New member
חמודה, תרגעי../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תשקיעי בלימודים, אבל אל תכריחי את עצמך ללמוד כדי להצליח. לימודים צריכים לבוא בכיף, אז זה לא מהנה זה לא שווה כלום. אל תלחצי לפני המבחן של ירושליים, תהיי עצמך. תבואי בגישה של לאתגר את עצמך ולא גישה של לעבור. נכשל זה לא סוף העולם, באמת שלא. תפסיקי ללמוד ולהבחן בשביל הציון ותראי איך את מפסיקה להכשל. תשני גישה והכל יהיה טוב. וגם אם לא תתקבלי ליאס"א, זה לא סוף העולם, יש כל כך הרבה בתי ספר טובים לאומנויות...

Mistical

New member
אז זהו..

שאני לא פרפקציוניסטית ולא עושה מבחנים בשביל הציון. הציון לא מזיז לי.חשובלי פשוט להראות לעצמי ולאחרים שאני משקיעה. לדוגמא,תמיד הייתה לי בעיה בתנ"ך.ת-מ-י-ד. השנה נמאס לי להכשל כל הזמן ואמא שלי לקחה לי מורה פרטית. לקראת המבחן שהיה לי במחצית הראשונה,התכוננתי איתה שבוע וחצי.משהו שאני אף-פעם לא עושה.. כל כך השקעתי..זכרתי הכל והייתי בטוחה שאני אצליח.. כשהיא חילקה את המבחנים קיבלתי נכשל אחד גדול. את לא יודעת איך אני מאוכזבת.מאז אני חושבת שכל החשש הזה והלחץ שלי פשוט גדלו.. והמבחן לירושלים יכול להיות היחיד ש"יציל" אותי מהמצב הזה. ואם אני אכשל גם בו..אני אתמוטט..באמת שכן.. והכי גרוע זה ששום בצפר לא יקבל אותי (כי המבחן הזה קובע ה-כ-ל)..

TauraMan

New member
איזה מבחן?../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

לירושליים או הדסה? אף אחד מהם לא קובע הכל. אני מבינה כמה קשה שנכשלים, אבל מה לעשות, אי אפשר להצטיין בהכל, צריך להשלים עם זה שלמשל תנ"ך זה לא המקצוע שלך, תדברי עם המורה ותסבירי לה מה קשה לך, תקווי שהיא תרצה לעזור.

Mistical

New member
../images/Emo4.gif

זה לא רק תנ"ך..זה הכל..!
והמבחן זה מבחן הדסה (אני נמצאת בירושלים,ולא מכירה מבחן ירושלים..חח).

PieOMy

New member
בואי אני ארגיע אותך לגבי תנ"ך

זה לא חשוב. הבגרות שלי מעולה למרות 70 בתנ"ך.

Mistical

New member
אז זהו שאצלי

זה לא קרוב ל-70..אצלי זה נכשל ומקסימום 60

Ekrembo

New member
עד הקטע שאכזבת את עצמך(כולל)...

מוכר לי הסיפור מאיפה שהוא

למעלה