לא....
יש לו"ז... בעיקרון זה שבוע אחד עושים בבסיס ואז שבוע אחד בבית.. יענו, 12-2 ואז 5-2, קיצורו שבוע כן שבוע לא. הפעם חד פעמית זה היה 21... אגב, אם קולבי עף בגלל השי אן הזאת אני מתאבד.. ותרשמו את ההימור שלי, אית'ן לוקח. זה כזה כיף יש כל כך הרבה פייבוריטים בפנים ואני חושב שטום, שהוא קצת שונה מכולם מביא פן מעניין מאוד למשחק. ספוילרים לעונה 7... בכל אופן, החסרים הבולטים ביותר הם: ג'ון ובריאן. חבל ששון (4) לא בפנים וגם סנדרה, במיוחד לאחר שזכתה. קולין וליז חסרות מאוד גם כן ומייק... לא יודע, הוא תותח ומגיע לו אבל מלבד רודי אני לא רואה את מי הוא יכול היה להחליף (בלי להכליל את רוב (4) כי מבחינתי הוא תפס את המקום של שון). אני זוכר שקראתי איפשהו שלראות את רוב--ריצ'-קולבי-רופרט-לקס-אית'ן-ג'רי-טינה וכו' ראש בראש זה כמו לראות את ספיידרמן-בטמן-סופרמן וכו' ראש בראש וזה כל כך כל כך נכון. אני חושב שהפריויו שראיתי שראו בו את רופרט, ריץ' וקולבי מדברים בעצם משקף שהם השלושה הגדולים ביותר באמת (המשלים לרבעייה זה ברייאן) ולאו דווקא מבחינת משחק אלא מבחינת כוח ונוכחות. אני אראה את הפרק שיהיה ביום ראשון הבא רק ביום שישי הבא, אז אני מקווה שתהנו.