שלום לכולם!!!

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
בקשר לשי אן.

הסיבה היחידה שאני שמח שהיא שם זה בגלל שאני שונא אותה.. מה שהופך אותה לסטארית שלילית. זה רק יהפוך את העונה להרבה יותר מעניינת שאני אתפלל ששי אן תעוף. כמו שאמרתי, אם איכשהו קולבי עף בגלל שי אן, אני מפסיק לראות.

בּני

New member
תחזית להשרדות 8 ../images/Emo58.gif

התחזית מתבססת על ניתוחים מדעיים ופסיכולוגיים של כל המשתתפים כלומר שום דבר ממה שרשום כאן לא הולך לקראות
, בכל אופן הימור שלי להתרחשויות הראשונות, כל עוד לא ידוע לנו מתי ואיך יהיה האיחוד, מבוסס בעיקר על משאלות לב. מוזמנים להגיב ולרשום תחזיות שלכם. צ'אפרה – על פניו השבט החלש ביותר, הן מבחינת היסטוריה במשחק והן מבחינת המתמודדים עצמם. מבחינת היסטוריה, המקום הגבוהה ביותר שמשהוא מהשבט הזה הגיע עליו הוא שלישי ועוד שניים מקום רביעי. אין להם מישהו שיוביל פיזית את השבט, אין להם מי שידוג דגים, אבל יהיה להם הרבה נחשושיות מתחת לפני השטח והרבה השמצות שלא ידלגו על אף אחד. טום הגיע למקום רביעי באפריקה רק בגלל השותפים שלו, הוא לא חזק פיזית במיוחד והוא לא חזק במשחק, הוא אוהב ישירות ורוב סי הוא לא כזה לכן צפוי פיצוץ ביניהם שיחלק את השבט, רוב סי שאוהב גבר לידו יתחבר מהר מאוד עם רוב מ, וטום יתחבר עם סוזן (שהיא המשתתפת הכי נוראית שיכלו לבחור). שני הזוגות הללו ינסו למשוך את אמבר ואלישה לכיוונם וכך שתי משתתפות שאין לי מושג מה הן עושות שם יהיו לכאורה בעמדת כוח בשבט. השבט יגיע מהר מאוד להצביע ואז שתי הבנות יגלו שהזוגות האחרים הבליגו על השנאה והתאחדו על מנת להעיף את שתיהן, או ששתי הבנות יצליחו לחבור אל זוג אחר ולהעיף את סוזן או את רוב מ. מה שנראה פחות סביר. הימור שלי – מפסידים שתי תחרויות חסינות ראשונות ומעיפים את אלישיה ואמבר. סאבאגה – שבט הרבה יותר חזק מצ'אפרה, מבחינה היסטורית יש להם שני זוכים, מקום שלישי אחד ושלושה שהיו השני שהצטרף למושבעים. מבחינת המתמודדים יש להם את השחקן הכי חזק בתולדות המשחק שיחזור עצבני אפילו יותר בגלל שהעיפו אותו מוקדם פעם שעברה, ויש להם את איתן שיכול להיות חכם מעוד באתגרים אבל שיחק בעונה שבה כל האתגרים היו מחוץ למים כך שלא ברור איך יהיה הפעם. מצד שני יש להם את רודי שעם כל הכבוד (ויש כבוד) הוא כבר בן 76 ודי נלקח בפעם הקודמת למקום שלישי (וננטש...) שיכול להיות עקב אכילס, מבחינה פיסית, של השבט. ג'רי גם הפעם תעצבן את כולם, בעיקר את רופרט ואיתן שלא יוכלו לסבול אותה, רופרט, שאוהב אנשים אמיצים, ישרים, הוגנים יתחבר מהר מאוד לאיתן, טינה ורודי וארבעתם ייצרו רביעיה חזקה, ג'רי וג'ינה יאלצו להפרד מאיתנו, אם השבט יגיע להצביע הן יהיו אלה שילכו. מוגה מוגה, על פניו השבט הכי חזק פיזית (למרות שרופרט לא כאן), והכי חזק היסטורית, חמישה שהגיעו לשלישיה האחרונה ושי-אן שבאה רק כדי שיהיה משהוא מהשרדות-5, אבל זו גם תהיה הבעיה של השבט – יותר מידי אנשים שהגיעו גבוהה מידי. כל חלוקה לשלשות, זוגות, רבעיה וזוג אפשריים, אבל ההימור שלי הוא שריצ'רד, לקס, קטי וקולבי יתחברו לרביעיה חזקה נוספת ויעיפו את ג'ינה ושי-אן למרות שמאוד יכול להיות שהם לא יצטרכו להצביע. לא תהיה לשבט בעיה עם אוכל, מחסה, עבודה פיזית או עם האתגרים. לסיכום, צפוי מאבק חזק בין סאבאגה למוגה מוגה והכל תלוי בצורת המשחק, אם יעוף אחד כל תוכנית צ'אפרה ילכו ויצטמצמו, אם יעופו שניים גם הם יפגעו. לא לשכוח שהכל הימור, וככזה מאוד יכול להיות שהכל ילך הפוך, ג'רי תעיף את רופרט, גינה את ריצארד ואלישה תגיע לגמר... אוי הולך להיות מעניין!!

gah

New member
../images/Emo58.gifהימורים שלי....

מנצח - אית'ן - הבן אדם פשוט מקושר ופלוס, אני פשוט לא רואה אותו עף... עף בפרק הראשון - תלוי בשבט המפסיד - שי אן (אני רואה את כולם מנדים אותה כמו ב-5... אולי חוץ מריץ') \ סוזן (חמישה אנשים שיכולים להסתדר בלעדיה...) \ רודי (האוט סיידר האולטימטיבי). אני חושב שיהיה מאוד מאוד מעניין לראות את צורת המשחק של כל אחד... כאמור רודי מעומד טבעי לעוף כי הוא לא קשור בגרוש אבל מצד שני זה בדיוק מה שהביא אותו למקום השלישי בפאולו... ומה עם ג'רי? היא תוריד פרופיל? יש כל כך הרבה אפשרויות...

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif מהמר

מאוד קשה לבחור פייבוריט אבל איתן ללא ספק יהיה הבחירה שלי. הוא אתלטי, הוא צעיר, הוא אהוב והוא משלנו. אני מאוד רוצה לראות את רוב צסטרינו הולך כמה שיותר רחוק וגם את קת'י , אבל לדעתי החברה ממרקסס ומתאילנד הולכים להיות די אאוטסיידרים די על ההתחלה, ולהיות מודחים ראשונים. לא רוצה לראות את טינה או את ריצ'ארד מנצחים.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני רוצה להדגיש שכרגע הפייבוריט שלי לניצחון הוא אית'ן אבל מי שאני הכי אוהב זה דווקא קולבי... אני גם מאוד מאוד אוהב את לקס ובעצם את כל הבנים... מה שכן, אם ריצ'ארד מגיע לפיינל פור, אפשר להוריד בפניו את הכובע ולהגיד שהוא באמת אולי הטוב ביותר... מה שאותי הדליק באופן אישי היה שהחבר'ה לא לוקחים את זה כחופשה, הם באים להוכיח את עצמם! (לא כמו ברייאן הפחדן). ריצ' כמו בימים הטובים לפני שלוש וחצי שנים אמר: "אני ינצח ואפילו בקלות, יהיה לי הרבה יותר קל כי את הכלים שבמשחק הזה אני כבר מכיר" ולמי שלא הבין, הוא אמר את זה עכשיו, על האול סטאר... רופרט ולקס הם אנשים ששום דבר חוץ ממקום ראשון לא יספק אותם. קולבי נראה להוט בפריוויו לנצח. לאמבר יש מה להוכיח, ג'רי כמובן כמוה... סוזן וטום מרגישים שהם היו אלו שצריכים לזכות, רוב צ מרגיש שהוא הטוב ביותר, רוב מ כבר לא תמים, רודי זה רודי, אית'ן זה אית'ן, לג'נה לואיס יש המון מה להוכיח, לטינה יש מוניטין לשמור עליו, שי אן רוצה להוכיח לאומה שהיא למעלה שם עם רוב צ, ברייאן, ריצ', ברייאן ועוד אחד מעונה שביעית שלא באול סטאר שאני לא יציין את שמו. כאחת מגדולי האסטרטגים במשחק - מה שלא הלך לה בתאילנד.. ואלישה תמיד תכוון למעלה כמו לקס ורופרט. כולם להוטים, כולם מוכנים, לא עוד הרבה נשאר... לא עוד הרבה...

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif אם בהימורים עסקינן...

אני שמח שיש לי הזדמנות להעלות את זה שוב בלי לצאת מתעלק. באתר הסופר מגניב שלי להישרדות 8 יש משחק סופר מגניב. צריך לנחש את המקומות הסופיים של כל אחד מהמשתתפים, ומקבלים נקודות אחרי כל פרק. עד עכשיו קיבלתי רק 5 רשימות. כל מי שלא הצביע - זה אומר שיש לפחות 5 אנשים יותר מאאאגניבים ממכם. אז קדימה - להצביע דרך האתר. יהיה חם. ומגניב.

למעלה