תחזית להשרדות 8 ../images/Emo58.gif
התחזית מתבססת על ניתוחים מדעיים ופסיכולוגיים של כל המשתתפים כלומר שום דבר ממה שרשום כאן לא הולך לקראות
, בכל אופן הימור שלי להתרחשויות הראשונות, כל עוד לא ידוע לנו מתי ואיך יהיה האיחוד, מבוסס בעיקר על משאלות לב. מוזמנים להגיב ולרשום תחזיות שלכם. צ'אפרה – על פניו השבט החלש ביותר, הן מבחינת היסטוריה במשחק והן מבחינת המתמודדים עצמם. מבחינת היסטוריה, המקום הגבוהה ביותר שמשהוא מהשבט הזה הגיע עליו הוא שלישי ועוד שניים מקום רביעי. אין להם מישהו שיוביל פיזית את השבט, אין להם מי שידוג דגים, אבל יהיה להם הרבה נחשושיות מתחת לפני השטח והרבה השמצות שלא ידלגו על אף אחד. טום הגיע למקום רביעי באפריקה רק בגלל השותפים שלו, הוא לא חזק פיזית במיוחד והוא לא חזק במשחק, הוא אוהב ישירות ורוב סי הוא לא כזה לכן צפוי פיצוץ ביניהם שיחלק את השבט, רוב סי שאוהב גבר לידו יתחבר מהר מאוד עם רוב מ, וטום יתחבר עם סוזן (שהיא המשתתפת הכי נוראית שיכלו לבחור). שני הזוגות הללו ינסו למשוך את אמבר ואלישה לכיוונם וכך שתי משתתפות שאין לי מושג מה הן עושות שם יהיו לכאורה בעמדת כוח בשבט. השבט יגיע מהר מאוד להצביע ואז שתי הבנות יגלו שהזוגות האחרים הבליגו על השנאה והתאחדו על מנת להעיף את שתיהן, או ששתי הבנות יצליחו לחבור אל זוג אחר ולהעיף את סוזן או את רוב מ. מה שנראה פחות סביר. הימור שלי – מפסידים שתי תחרויות חסינות ראשונות ומעיפים את אלישיה ואמבר. סאבאגה – שבט הרבה יותר חזק מצ'אפרה, מבחינה היסטורית יש להם שני זוכים, מקום שלישי אחד ושלושה שהיו השני שהצטרף למושבעים. מבחינת המתמודדים יש להם את השחקן הכי חזק בתולדות המשחק שיחזור עצבני אפילו יותר בגלל שהעיפו אותו מוקדם פעם שעברה, ויש להם את איתן שיכול להיות חכם מעוד באתגרים אבל שיחק בעונה שבה כל האתגרים היו מחוץ למים כך שלא ברור איך יהיה הפעם. מצד שני יש להם את רודי שעם כל הכבוד (ויש כבוד) הוא כבר בן 76 ודי נלקח בפעם הקודמת למקום שלישי (וננטש...) שיכול להיות עקב אכילס, מבחינה פיסית, של השבט. ג'רי גם הפעם תעצבן את כולם, בעיקר את רופרט ואיתן שלא יוכלו לסבול אותה, רופרט, שאוהב אנשים אמיצים, ישרים, הוגנים יתחבר מהר מאוד לאיתן, טינה ורודי וארבעתם ייצרו רביעיה חזקה, ג'רי וג'ינה יאלצו להפרד מאיתנו, אם השבט יגיע להצביע הן יהיו אלה שילכו. מוגה מוגה, על פניו השבט הכי חזק פיזית (למרות שרופרט לא כאן), והכי חזק היסטורית, חמישה שהגיעו לשלישיה האחרונה ושי-אן שבאה רק כדי שיהיה משהוא מהשרדות-5, אבל זו גם תהיה הבעיה של השבט – יותר מידי אנשים שהגיעו גבוהה מידי. כל חלוקה לשלשות, זוגות, רבעיה וזוג אפשריים, אבל ההימור שלי הוא שריצ'רד, לקס, קטי וקולבי יתחברו לרביעיה חזקה נוספת ויעיפו את ג'ינה ושי-אן למרות שמאוד יכול להיות שהם לא יצטרכו להצביע. לא תהיה לשבט בעיה עם אוכל, מחסה, עבודה פיזית או עם האתגרים. לסיכום, צפוי מאבק חזק בין סאבאגה למוגה מוגה והכל תלוי בצורת המשחק, אם יעוף אחד כל תוכנית צ'אפרה ילכו ויצטמצמו, אם יעופו שניים גם הם יפגעו. לא לשכוח שהכל הימור, וככזה מאוד יכול להיות שהכל ילך הפוך, ג'רי תעיף את רופרט, גינה את ריצארד ואלישה תגיע לגמר... אוי הולך להיות מעניין!!