שלום לכולם!!!

• פותח הנושא gah
  • פורסם בתאריך

gah

New member
שלום לכולם!!!

חזרתי אחרי 21 ימים בבסיס!!! רק רציתי לציין שכל שמירה אבל כל שמירה אני חושב ומפנטז על האול סטאר ועכשיו לראות את התמונות הראשונות רק מעלה את הכל עוד יותר. במיוחד לראות את הפריויוז ולראות שכולם ממש אבל ממש רוצים לנצח זה רק מעלה את הרף עוד יותר. הולך להיות חםחםחםחםחםחם

Boran

New member
חוצפן

לא לבוא לבקר 21 יום? איך הולך הזמנים אצלך בבסיס? אתה 21 יום בבסיס ו-4 ימים בבית או משהו כזה?

gah

New member
לא....

יש לו"ז... בעיקרון זה שבוע אחד עושים בבסיס ואז שבוע אחד בבית.. יענו, 12-2 ואז 5-2, קיצורו שבוע כן שבוע לא. הפעם חד פעמית זה היה 21... אגב, אם קולבי עף בגלל השי אן הזאת אני מתאבד.. ותרשמו את ההימור שלי, אית'ן לוקח. זה כזה כיף יש כל כך הרבה פייבוריטים בפנים ואני חושב שטום, שהוא קצת שונה מכולם מביא פן מעניין מאוד למשחק. ספוילרים לעונה 7... בכל אופן, החסרים הבולטים ביותר הם: ג'ון ובריאן. חבל ששון (4) לא בפנים וגם סנדרה, במיוחד לאחר שזכתה. קולין וליז חסרות מאוד גם כן ומייק... לא יודע, הוא תותח ומגיע לו אבל מלבד רודי אני לא רואה את מי הוא יכול היה להחליף (בלי להכליל את רוב (4) כי מבחינתי הוא תפס את המקום של שון). אני זוכר שקראתי איפשהו שלראות את רוב--ריצ'-קולבי-רופרט-לקס-אית'ן-ג'רי-טינה וכו' ראש בראש זה כמו לראות את ספיידרמן-בטמן-סופרמן וכו' ראש בראש וזה כל כך כל כך נכון. אני חושב שהפריויו שראיתי שראו בו את רופרט, ריץ' וקולבי מדברים בעצם משקף שהם השלושה הגדולים ביותר באמת (המשלים לרבעייה זה ברייאן) ולאו דווקא מבחינת משחק אלא מבחינת כוח ונוכחות. אני אראה את הפרק שיהיה ביום ראשון הבא רק ביום שישי הבא, אז אני מקווה שתהנו.

Boran

New member
צק צק צק ../images/Emo58.gif

מי שבאמת חסר זה אנדרו. הוא הכי נדפק מזה שהחזירו את ליל ואז היא הרסה את הברית שלו.

gah

New member
אתה אבל צריך לעשות הבדלה...

בין בן אדם תותח לבין סטארים..... אולי אם הוא היה מגיע מעט רחוק יותר והנוכחות שלו הייתה מתעצמת...

F o l k l o r e

New member
מי שבאמת חסרה

זו קלי אפריקה. ששמעתי שהיא לא תהיה תכננתי להחרים את העונה. אני חושב שהיא השורדת האהובה עליי מכל העונות. בושה.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif מממממ.

לא אמרתי שהיא סטארית. בטח שלא בשיט. אבל יש לה תמיכה עצומה של מעריצים. הרבה יותר מלמשל אמבר. או אלישיה. או ג'נה לואיס.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אני מאוד הייתי רוצה לראות הרבה אנשים שאהבתי אבל לא מגיע להם.. גמו שלדוגמא לשון יותר מגיע מלג'רבס למרות שאת שניהם מאוד אהבתי... אמבר בפנים כי היא = רייטינג בגלל היופי שלה וגם כי יש לה מה להוכיח היא מגיעה כהאנדרדוג של האנדרדוגים, היא בעצמה אמרה שאין לאף אחד בטח מושג מה היא עושה שם.. היא פשוט מיקמה את עצמה בברית טובה בעונה השנייה וזה בעצם, עכשיו נראה מה יש לה באמת להציע. אלישיה בפנים רק כי ווספיה ושון לא הסכימו. ג'נה לואיס רק כי נליה\קולין\ליז לא הסכימו.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

לא הייתי אומר שלא מגיע לה. היא נדפקה די שלא באשמתה. וגם כשזה קרה לה היא הייתה חכמה מספיק לעשות משהו בקשר לזה, שזה הרבה יותר ממה שאני יכול להגיד על הרבה שורדים אחרים. אם ברנדון לא היה מטומטם, לקס היה עף בפרק הזה והסוף היה נראה אחרת לגמרי. אני חושב שאמבר אמורה להיות על תקן קולין/ליז/נליה. ולפי מה שאני הבנתי, לא הזמינו לא את נליה ולא את שון 4.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif לא מדויק.

לפי ה"ארלי שואו" עשו בדיקה ראשונית עם כולם מי יהיה זמין בתאריכים של הצילומים ומי לא, ואז לקחו את כל מי שזמין והרכיבו את הצוות. מתוך האנשים שביקשו מהם ממש להשתתף, אמורים להיות 2 שלא רצו להשתתף. אחת מהם היא קולין. השני אני לא בטוח.

gah

New member
../images/Emo58.gif

אם עשו בדיקה עם כולם זאת אומרת שמן הסתם הזמינו את כולם.. קולין סירבה וליז אמנם רצתה להשתתף אבל לא הייתה זמינה. רוב הסיכויים שהשני שסירב היה מייק. עם ברייאן ככל הנראה פשוט היו תככים מסויימים, ידוע הרי שהוא וההפקה לא מסתדרים. ספויילר לעונה 7 מה שאותי הכי מפתיע זה שסנדרה לא שם. ידוע שהיא הייתה מבין ה-24 האחרונים ואפילו בין ה-20 האחרונים (הייתה מחליפה ראשונה). אם היא ניצחה ו-CBS ידעו שהיא ניצחה עוד לפני פרק האיחוד, למה הם לא שמו אותה שם? וכן.. הם ידעו שהיא זכתה, לפחות מארק ברנט ידע..

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif

יש הבדל לא קטן בין "מה המצב קלי, זה מארק כאן. את פנויה ביום שישי עוד שבועיים?" לבין "מה המצב קלי, זה מארק כאן. החלטנו שאנחנו רוצים שתשתתפי. תהיי בנמל תעופה בן גוריון ביום שישי עוד שבועיים". זה גם הסיבה שרק 2 כביכול סירבו. בריאן, וספיה וליז למשל, לא היו יכולים להשתתף. קולין לא רצתה להשתתף. בקשר לסנדרה, אני גם לא בטוח מה הייתה הבעיה. מצד אחד היא אמרה באיזה ראיון אחרי עונה 7 שהיא הייתה רוצה להשתתף עוד פעם, אבל לא כרגע. מצד שני השמועות אומרות שכמו שאמרת, היא הייתה מחליפה, יחד עם קן מתאילנד.

Boran

New member
לפי דעתי

לקלי 3 מאוד מאוד מגיע להיות באול סטאר.

gah

New member
מה פתאום?!

תעשו הבדלה! סבבה ירון, אתה אוהב אותה.. סבבה, היא זויינה (סליחה על המילה) ע"י לקס וברנדון, אבל חוצמזה, ראית אותה בעונה השלישית? היא התלבטה? היא עשתה משהו מיוחד? העונה השלישית התאפיינה בתחילתה ע"י בוראן וסמבורו ולא ע"י האנשים, אח"כ הטוויסט מירכז את העונה ובסופו של דבר לקס, אית'ן וטום עשו את העונה. בשום חלק של העונה קלי לא עשתה משהו מדהים ולא התנהגה בצורה שמקטרגת אותה כסטארית. זה למה אני מאוד מעוצבן ששי אן נמצאת בפנים... בקשר לאמבר, כמו שאמרתי, לאמבר יש מה להוכיח ולאמבר יש יופי שמביא רייטינג.

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif אתה לא יכול להגיד

שלאמבר מגיע להיות שם ולקלי לא. לקלי יש הרבה יותר מה להוכיח מאמבר. הסיבה היחידה שאמבר שם היא, כמו שאמרת, כי היא נראית יותר טוב מקלי. זה אמור להיות מספיק לצופים שלא כל כך עוקבים אחרי הסדרה או לא כל כך מתמקדים באסטרטגיות, והם מסתכלים בשביל לראות כוסיות בביקיני. אבל בתכלס, כל מה שאמבר עשתה זה להתעלק על ברית מסוימת, ששמחה להעיף אותה במקום את ליז או רוג'ר. אני לא זוכר שהיא אי פעם דיברה על אסטרטגיה. בכלל. קלי לעומת זאת, דיברה על אסטרטגיה, גילתה שללינדסי יש קולות, והייתה מספיק חכמה להבין שלקס הולך להעיף אותה, וכמעט הצליחה לצאת מזה. אתה לא יכול להגיד לי שאמבר שורדת יותר טובה מקלי.

gah

New member
לא אמרתי את זה

אבל כן אמרתי את מה שחשוב: היא הרבה יותר סטארית ממנה. וזה למעשה מסכם את הכל ואת כל מה שאני מנסה להסביר לכם...

F o l k l o r e

New member
../images/Emo58.gif וגם בקשר ל

שי אן אני לא מסכים איתך. קודם כל, היו צריכים מישהו מתאילנד, ואין ספק שהיא אחת הסבירות משם. חוץ מזה, גם לה יש המון המון תמיכה של מעריצים, והיה לה גם אפילו לפני שהעונה של תאילנד התחילה. ואני חושב שזה שהיא הייתה מוכנה לקפוץ לצ'ואי גאן אחרי האיחוד המזויף מבטיח שהיא תהיה מעניינת, חוץ מזה שאני חושב שאם האיחוד הזה לא היה מזויף והיא הייתה בוגדת בשבט שלה, זה היה מעשה נכון, מבחינה אסטרטגית. פלוס זה שהיא גם מצחיקה. מהקטעים שראיתי עד עכשיו היא שוב בסרט של ה"שי-דוויל". בקטע של "מאחורי הקלעים" באתר של סי בי אס היא אומרת "i will destroy you. you will burn". אם שום דבר אחר, היא תצחיק אותי.

חנן פרץ

New member
שי אן המלכה!!

עזבו שהיא רצתה לבגוד בשבט שלה אבל היא חשבה שאת ה דרך היחידה שלה לנסות להינצל. אבל היא לא.. בגל זאת היא המלכה מתאילנד. חוץ מזה היא תאילנדית לא?

למעלה