שלום....לכולם!

Justin Angel

New member
אהה...

זה היה קרב חתולים נחמד... ועוד לחשוב ששתיכם רבתם עליי :) (תתנו לאיש זקן לחיות באשליות)

Justin Angel

New member
זה כבר עצוב

כל מה שאתם מדברים זה עליי ועל הגישה הדפוקה שלי. במקום לדבר על נושאים אמיתיים שזאת מטרתו של הפורום אתם נותנים לרגשות העלובים שלכם להפריע. אני לא אומר לכם שאתם מפגרים או מטומטם (לסירוגין ובהתאמה) כדי להעליב אותכם , זאת הדעה שלי חד וחלק על מה שאמרתם. אני לא הולך לשקר לכם או להסתיר את הדעה שלי על מה שאמרתם. וזאת הפעם היחידה שאני אגיב להודעות על הגישה שלי. אתם יכולים להגיב על ההודעה הזאת מצידי בכעס ובזעם עמוק אבל זה לא ישנה לי.

הגישה שלך לא דפוקה,

רק קצת קיצונית... תתפלא,אבל ההודעה שלי הייתה אמורה להגיד בדיוק את מה שאמרת.

אלון קס

New member
אנשים תרגעו...באמת........

אולי ההגדרות שלה קצת שונות משלכם.......זאת לא סיבה לתקוף כל כך..... אז היא אמרה מיסטיקה ולא מג´יק - זה עדיין לא אומר שהיא לא התכוונה לשום דבר, גם אני השתמשתי (ועדין משתמש מחוץ לפורום זה) במונח מיסטיקה, כי פשוט יותר נוח לי מילולית להשתמש בו - אל תהיו קטנוניים. לגבי ההבדלים בין מגיה לבנה ומגיה שחורה - רשמתי כבר הודעה עם דעתי בנושא, לפי דעתי יש הבדל והוא בתפיסה האידאולוגית של העוסקים בכל אחת מה"מאגיות" השונות - רשמתי כבר הודעה כזאת.

אמבר m

New member
תודה

סוף סוף מישהו שמבין עניין ובעל ראש פתוח! תודה אמבר m

*אור הצפון מבקשת סליחה *

תראי פשוט האמבר m נורא הזכיר לי את האמבר ק...נראה לי קצת ילדותי...סורי אם לא הבנתי אותך נכון.

למעלה