שלום....לכולם!

אמבר m

New member
שלום....לכולם!

שלום אני חדשה פה... שמעתי על הפורום מידיד קרוב שלי שהוא במקרה "אחד ששואל" רק רציתי לציין שאני מאוד מתעניינת במיסטיקה ומאגיה לבנה בלבד ומשם שמי המאגי אמבר -m-כמאגיה ו-magic אני אשמח אם תשתפו אותי בידיעותיכם על אנרגיות ומאגיה לבנה אמבר m

nepthys

New member
ובכן,

בדיוק דיברנו על ההבדל בין מאגיה לבנה לשחורה.. מהי מאגיה לבנה, בעינייך?

jewel666

New member
מה זה לדעתך מאגיה לבנה בלבד?

מאגיה לבנה היא בעיניי הרואה בלבד. מה את מגדירה בשבילך מאגיה לבנה.... מה זה בשבילך מיסטיקה? *ממש לא הבנתי*

אמבר m

New member
מאגיה לבנה בלבד

מאגיה לבנה בשבילי זה משהו שלא יכולה לפגוע בזולת ושלא חוזר אלי בצורה שלילית, וזה גם סוג מאגיה שנועדה לעזור לאנשים ולא להשתמש בה בצורה אגואיסטית. מאגיה לבנה זה משהו טוב לכולם ולא רק לצרכיי האישיים או לצרכיו האישיים של מישהו אחר!

תני לי לנחש,קסם וכישוף זה ..

התנ"ך שלך? אנא,תפרידי את "מיסטיקה" ו"מאגיה לבנה"

אמבר m

New member
תנ"ך לא

כישוף וקסם הוא ספר מעשי ומעניין ביותר אך בהחלט לא "התנ"ך" שלי, אני גם לא מאמינה שיש ספר שאמור להכתיב את חיי, רק אני והגורל! אני יודעת להפריד בין מאגיה לבנה למיסטיקה! ביקשתי את ידיעותכם בנושאי המיסטיקה והמאגיה הלבנה מפני שאני עוסקת בשניהם ורוצה ללמוד יותר!

Justin Angel

New member
אממ...

א) זה פורום של מג´יק ולא של מיסטיקה. אני עושה את זה לענייני האישי לשים ללעג ולקלס כל מי שמספיק מטומטם לא לשים לב להבדל העצום ביניהם. (האחד אמיתי והשני לא). רק לציין שלא ניסיתי להעליב אותך. ב) איך את מתעניינת במאגיה לבנה אם את עדיין עושה הבדלים בצבעים של מאיגה? לעזעזל , איך את עושה מתעניינת במאגיה עם את לא יודעת את ההבדל הבסיסי בינה לבין מיסטיקה?

nepthys

New member
שמתם לב

שאני היחידה שלא תקפה או העליבה אותה, אלא באמת התיחסה אליה במעט כבוד שמגיע לה (ומגיע לה לפחות על היותה בנאדם!).. תראו איך הפורום שלנו משתנה.. אתם נהפכתם ל-bad guys!

Justin Angel

New member
רגע רגע

אני מקלל את כולכם , משפיל אותכם , קורא לכם מפגרים... ועדיין לא זוכה לתואר bad guy? זה כבר ממש פוגע...

jewel666

New member
nepthys וג´סטין.

אני לא שאלתי אותה שום דבר ולא הערתי אולה על שום דבר רע. רק רציתי לדעת מה דעתה על מה זה מאגיה לבנה בשבילה ועכשיו שהיא ענתה לי אני לא אלך לתקוף אותה. אני לא עושה את עצמי רעה ואני גם לא רעה. אם יש לי להגיד משהו אז אני אגיד אותו אבל אני לא אשפיל ואקלל אף אחד. ואם זה כן קרה לי ועשיתי משהו כזה אז סליחה אני מתנצלת מראש!!!!! ואתה ג´סטין בן-אדם -אגוצנטרי-וחושב שיודע הכל. תפסיקקקקקקקק עם זה. אני מבינה שאתה בטוח בעצמך ויש לך דעות משלך ואף אחד לא יוכל להזיז אותך מהם. אבל הגעת לגבול שאתה קורא לכולם מטומטמים, טיפשים וכו´. ניסיתי לבול בשקט אבל כבר נמאס לי. אני מבקשת ממך בצורה יפה שבפעם הבאה אם יש לך משהו להגיב עליו תעשה את זה בלי קללות השפלות והעלבות. או שאף אחד פשוט לא יענה לך. אני מודה שאתה בן אדם מעניין אבל זה לא עושה אותך טוב יותר או חכם יותר מכולנו.

nepthys

New member
אנשי פורום יקרים!

רבות דיברתי על ההתנשאות במסווה שלרובכם יש. ובכן, כאן אני רואים דוגמא מרשימה מאוד לממצא זה. הנבדקת, ג´ול, חושפת עוינות שאיננה מבוטאת במילים אלא רק בנימה, וכך מנסה לגרום לנו, חברי הפורום, לחשוב שהיא יודעת יותר. שימו לב למספר המשפטים שהיא מקדישה רק כדי לשלול אותנו. לאחר מכן, היא מפרסמת התנצלות מזוייפת, מלווית במספר רב מידי של סימני קריאה, כדי להראות עד כמה שהיא טובה ונחמדה (כשבעצם, היא רק תקפה אותנו בטון הדיבור שלה). לאחר ההצטדקות שלה, היא פונה לקורבן שלה, ג´סטין, ומספרת לו שהיא מבינה אותו, והרי כמובן שהיא תבין אותו, היא הרי יודעת יותר עליו מאשר שהוא יודע על עצמו. היא מכריזה על כך שלפני זה היא הייתה מתונה ועכשיו היא תתחיל לתקוף, כדי לתת רושם לצופים מהצד של אדם מתון וחכם. היא "מבקשת בצורה יפה", שימו לב לכך, משפט מאוד נפוץ בקרב מורות בית ספריות וגננות למיניהן. הדבר היחידי שחסר כאן זה הפניה המתנשאת שהיא לרוב אצל גברים, והולכת בנוסח "צר לי ידידי הטוב, אך אתה טועה.".

jewel666

New member
מאיפה עוינות הזאת והשנאה הזאת

לתת ביקורת על כל מה שזז נפט´יס? מצד אחד את סותרת את עצמך. את עושה את עצמך תמימה ומסכנה שאת לא קוטלת אף אחד בפורום אבל מצד שני את מביעה את הדעות שלך שלך בצורה בוטה ביותר. ואנחנו עוד ה- bad guys???? אני, אור הצפון וג´סטין? בסדר אני מודה אני לא מסכימה עם הגישות של ג´סטין אבל איך את מעיזה לשפוט אנשים לפני שאת שופטת את עצמך? ועוד דבר: כל החברים שלי מכירים אותי כמישהי ממש לא צבועה ואני תמיד אומרת את האמת ככה שאפילו אל תחשבי על להגיד לי שההתנצליות שלי מזוייפת או שמה שאני אומרת זה שקרים. רק שיהיה מובן.

nepthys

New member
למה לעזאזל את תמיד כזו קופצנית?

ומי אמר שאני שונאת אותך? הדבר שכתבתי נרשם בהומור, ונורא נהניתי לרשום אותו. והפורום הזה לא מבין דבר אחד - עדיף להיות בוטה מאשר להיות צבוע. את שאר הקטע לא הבנתי, ככה שאני לא יכולה לענות עליו, ולגבי החברים שלך - למי אכפת מהם? את לא צריכה לתת לי עדויות לזה שאת אדם טוב, אני ראיתי כיצד את מתנהגת ומזה יש לי דעה עלייך, נקודה.

jewel666

New member
הדעה שיש לך עליי לא מעניינת אותי

כמו שהדעה שלי עלייך לא מעניינת אותך. רק תפסיקי להיות רגזנית כזאתי כל הזמן. זה נראה שכל דבר קטנטן מציק לך ומעצבן אותך שלא לדבר על מצבי הרוח שלך. אני בהתחלה ניסיתי להיות נחמדה אלייך, ניסיתי לדבר איתך נורמלי אבל מצטערת זה לא הלך- אנחנו שונות מידי. אז לפחות תכבדי את זה ותפסיקי להוציא את העצבים שלך על כל מי שזז.

nepthys

New member
אם הייתי כועסת, זה היה בהומור.

אני פשוט לא מבינה למה את לוקחת את הכל ללב ומתנהגת כמו ילדה קטנה כל הזמן.. אבל אם הטענה שלך שניסית להיות נחמדה אלי נכונה, אז יכול להיות שאת פשוט לא שמה לב לכמה ביצ´ית את נשמעת כשאת כותבת. מכל אופן - הדיון הזה לא מוביל אותנו לשום מקום.

jewel666

New member
נפט´יס

דבר ראשון: מצטערת אם אני נשמעת ביצ´ית, זאת לא הייתה הכוונה שלי. דבר שני: מה שאמרת על הילדה הקטנה- אני חושבת אותו דבר עלייך. אז בכל אופן כנראה שלא הבנו אחת את השניה טוב. מצטערת על זה- בואי נשתדל למחוק את השאר ולפתוח דף חדש נקי מכל השטויות שאמרנו אחת לשניה. אני מסכימה אם את מסכימה. תלוי איך שאת רוצה! ממני ג´ול

jewel666

New member
סוף סוף נסגר הדיון המעייף

ואני לוחצת לך את היד (הוירטואלית) נאפט´יס ומאחלת הצלחה בהמשך הוויכוחים או ה"לא וויכוחים"... סגרנו סיימנו- וטוב שכך.

למעלה