שלום לכולם......

Erezz1

New member
שלום לכולם......

אני חדש פה מישהו רוצה לאחל לי "ברוך הבא"?

kfm

New member
אה. זהו..עכשיו אני רגועה../images/Emo3.gif

תה רומז פה שתה לא רוצה אותנו שם?? גרררררר יובל- הוזהרת..אני אחליף בין התרופות שלנו ויהיה חבל
(לא לקחת אישית, כן? מה כן? לא נו..אל תבכה..נו לא התכוונתי..נווו.. אבל אתה כן מצחיק!!..אוףף..די יובל! להביא לך מים? מה? ועוף וספגטי?? מאני נראית לך פה...!!)

kfm

New member
ברוך הבא!!../images/Emo24.gif

סורי שאנלא מפרטת, פשוט כתבתי לאנשים ברוכים הבאים די הרבה מאוד בזמן האחרון....:) אז וולקאם..מקווה שתהנה פה
.. האנשים פה לא רציניים, כולם שפוכים לגמרי, זה פורום שרוווווט לפחות כמו קיציס ופרידמן, כולם כאן חולים על הזוג ולגל יש יומולדת.

kfm

New member
חחחח אהבתי את הקישור....אני מתחברת

לדברים כאלה
המממ אז ספר לנו..בן כמה אתה? איך קוראים לך (תן לי לנחש לבדדדד-ארז) מאיפה ושטויות כאלה....

greeneye

New member
זה מאד תלוי.

למה הגעת? כאילו...מאיפה שמעת עלינו? מרגישה כמו איזה חוקרת שב"כ...

Erezz1

New member
אממ........אז ככה :

פשוט ראיתי את התוכנית "ארץ נהדרת",ואני נמצא כאן בפורומים אחרים,אז החלטתי לבדוק אם יש פורום מתאים,וזה הפורום המתאים. אז.......עכשיו מגיע לי "ברוך הבא"?

greeneye

New member
בארור!

ברוך הבא!! פשוט...יש כאן אנשים שיש להם נטייה להכנס לפורום שלנו בזמן האחרון בכמויות אדירות. למה? כי הם רוצים שנשיג להם כרטיסים לארץ נהדרת. זה לא יפה לנצל. לא יפה.

love amor

New member
סתם הערה לפורום...

אתם יודעים שזה ממש מגעיל מצדכם להגיד לכל אחד שאתם חושבים שאולי הוא בא בשביל הכרטיסים?!
מאז שהתחילה התוכנית אתם חשובים רק על זה..(וגם כבר בקושי רושמים בפורום) ברור שתמיד יהיו ילדים שינסו לנצל את זה אבל לא כולם

greeneye

New member
טוב. מצטערים.

אבל בכל הכנות, עקבתי אחרי 3 אנשים שנכנסו לפורום. מוזר שדווקא ה-3 האלה התגלו כסוחטי כרטיסים. זה רק אמצעי זהירות. רנחנו לא מנסים להאשים אתכם בכלום. אבל אנחנו חושבים שזה לא יפה (ובטח גם את חושבת) לנצל אותנו בשביל כרטיסים. כי גם לנו יש את הזכות, וברגע שמישהו מגיע לפורום כדי לקמבן לעצמו כרטיס- זה גוזל מאנשים שבאמת בפורום כרטיס. הנה דוגמא- יש למשל 5 כרטיסים. יש 3 אנשים שבאים. עכשיו, יש עוד מישהי מהפורום שההורים שלה לא מרשים לה לנסוע לבד. אז היא חייבת להביא חברה. ואז בא אחד שבא בשביל הכרטיסים. הוא גורם לביטול של חברת פורום. שאשכרה כותבת פה קבוע. אז זה לא נחמד, תודי. מה לעשות. לא אמרנו שכולם ככה. אז אנחנו מוודאים, ליתר בטחון. טוב? זה לא משהו אישי. אני מצטערת.

תעשו כמו ברב"י: ../images/Emo16.gif

שיהיה זמן "ותק" מסויים (או החלטה שרירותית או שבועיים.. שלושה, או משהו כזה) עד שאפשר להצטרף למפגש.
ניר

greeneye

New member
אבל...

אז כל הזמן נצטרך לעקוב אחרי אנשים, ולראות כמה זמן הם בפורום. "לא, אתה לא יכול לבוא לצילומים. אתה 20 יום ולא 21!"

Yuvalenko

New member
האמת שלדעתי צריך להגביל את חלוקת

הכרטיסים בפורום לגיל 25 ומעלה...

mati88

New member
יובל...ראה הוזהרת:

מי שלא מתנהג יפה לא מקבל קלטת של הללויה! זאת ועוד- מי שלא מתנהג יפה יגרום לזה שהקלטת של הללויה תעבור קודם דרך פולי!
אחה"צ נעים לכולם.

למעלה