שלום לכולם......

kfm

New member
לא רציתי ממש להתערב בויכוח הזה..

אבל..רק בקשר למשכתבת שנעשה כמו רק בישראל.... אנלא חושבת שזכלכך טוב כי נראה לי לא ממש נכון לעשות "זמן ותק"...."עד שהוא יחשב חלק מהפורום"....נראה לי מי שבמת אוהב את קיציס ופרידמן אזו חלק מהפורום..לא?

כן, ברור, ../images/Emo16.gif

אבל בלי דברים כאלה, שהם באמת לא נעימים במידה מסויימת, פשוט כל מי שיבוא לפה יוכל לקבל כרטיסים במקום חברי פורום "אמיתיים" (בלי קשר לחדשים או ישנים).
ניר

mati88

New member
אני לא אגיד לך שזה לא לעניין

כי כבר נזפו בך... אבל במת...כל מי שבא הנה חדש יודע שבכלל היינו בצילומים?! ועוד משו...למחשבה של כולם: למה בעצם אם נשארים כרטיסים (מה שקורה הרבה פעמים כי לא כולם מגיעים כל שבוע) לא לתת אותם למי ש"מנצל" אותנו? (מזכיר לי משפט שהמחנך הקודם שלי אמר פעם..."מנוצל רק מי שרוצה להרגיש ככה"...זה נכון...). כאילו אם יש לנו נגיד 2 3 כרטיסים שאפחד לא משתמש בהם, למה לא להיות חמודים ולתת אותם למי שרוצה? תחשבו על זה...כי כמו שאני תופסת את זה זה סתם קטע של שליטה...("לנו יש כרטיסים ואנחנו לא ניתן אותם לכל אחד..." למה לא בעצם?) יום טוב שיהיה.

mati88

New member
אה, וברוך הבא כמובן!!

אני מתי ואנחנו במת חמודים....

זה לא בדיוק נכון לפי דעתי...

את אומרת שהרבה פעמים נוצר מצב שנשארים כרטיסים מיותרים וזה ממש ממש ממש (!!!) לא ככה. ה- 10 כרטיסים שהיו לנו עד עכשיו נוצלו כל פעם ממש עד הכרטיס האחרון, אם אני לא טועה. ואני לא יודעת עד כמה זה ברור לכם, אבל נורא התאמצו בשביל כולנו עם הכרטיסים האלה, ועכשיו נראה לי מוזר אם יחלקו אותם כ"כ מהר לאנשים שבכלל לא חלק מהפורום. אם את תופסת את זה כקטע של שליטה- אני מצטערת. אבל אף אחד מאיתנו כאן לא השיג את הכרטיסים שלו לצילומים כ"כ מהר... נ.ב מתי, ההודעה יצאה קצת בנימה מניאקית. זה חס וחלילה לא הייתה הכוונה, סתם הסברתי את הנקודה שלי. את יודעת שאני אוהבתותך!
.

mati88

New member
יודעת יודעת...../images/Emo3.gif

מה שאני אומרת, זה שלפי הספירה שלי לצילומים האלה יצאו 6 (או 8...לא זוכרת) אנשים..כאילו לפי הרשימת סיכום שעשו..ככה שאם לא נוספו חברים של ברגע האחרון, אז נשארנו עם שני כרטיסים "מיותרים"...שאין סיבה שלא ישתמשו בהם אנשים "סתם", אלא אם כן מי שנוסע לצילומים לוקח אותם בשביל להביא +2 או +3...(ואני לא מעבירה על זה ביקורת..אם זה נשמע ככה...להפך, נשמע לי יותר הגיוני להביא עוד חבר או שניים מאשר לתת תכרטיסים לאנשים שלא מכירים...) ככה נראה לי..ברור שיכול להיות שנוספו +1ים של רשומים ברשימה, ואז במת לא נשארים כרטיסים...

סולמית42

New member
אני רוצה להגיד משהו בנושא הכרטיסים

תראו לי בבקשה מקרה אחד ויחיד שבו קרה מקרה שמישהו מהפורום רצה להגיע ולא היה יכול כי מישהו חדש נכנס לרשימה. אני לא זוכרת דבר כזה. בעצם אני יודעת בוודאות שזה לא קרה! הרי מי שמארגן את הרשימה של המגיעים לצילומים זו גל, ואני חושבת שאפשר לסמוך עליה (במידה מסויימת... בכל זאת היא עוד לא באחוזת ראשונים
) שהיא לא תתן לאנשים שלא הרבה זמן בפורום כרטיסים על חשבון אנשים שהם המון זמן בפורום. אז באמת די עם החשדנות הזו כלפי כל מי שרוצה בכלל לשאול מה נשמע... וחוץ מזה אם כבר אנחנו בנושא הזה, אז בכלל היה מקרה שמישהו רצה להגיע לצילומים (מישהו מהפורום הותיק) ולא היה יכול כי לא היו כרטיסים? (אני שואלת באמת, כי אני לא יודעת על מקרה כזה). נראה לי שאתם לחוצים בלי סיבה מוצדקת, ותקנו אותי אם אני טועה. כמו שרוית כתבה, אנשים מאוד התאמצו בשביל לאפשר לכולם להגיע ואנשים ימשיכו להתאמץ בשביל שכולם יגיעו. אז בבקשה להרגיע קצת את הטונים.

פIלי

New member
ברוך הבא!

נו, נמאס לי להזהיר אנשים מיובל. זה בסדר, כולם פה נורמלים לגמרי. הכל טוב.

NadavG

New member
יפה פולי. אזהרה סמויה..

אזהרות סמויות מתקבלות בברכה
כך שזה שיש לו משהו משותף עם סוג של כובע, לא יבין. אל תקח קשה יובל I love u like a brother (..but even I have limits)

Testicles

New member
כן, אבל למי יש שלוש פינות??? ../images/Emo6.gif

קחו שנה מעוברת להרגע... ואני לא מדבר על הריון!

פIלי

New member
../images/Emo6.gif

כן כן, תמיד אמרו לי שיש לי כישרון לרמוז רמזים דקים...

kfm

New member
הממממ....רמזים דקים....פולי.... מה?

מי אמר לך את זה??

למעלה