שלום לכולם!

bar666xp

New member
אני יודע שזה כצט טיפטיפה חוצפה אבל

"5. אין"
את לא רצינית נכון
או שזה מבחירה שלך שלא יהיה. אני חושש שהגזמתי אבל כמה יצאות מפגרות מותר ??? טוב נו תורידי לי אחת מהחשבון.

bar666xp

New member
תשובות

1. שלושים ואחת 2. כן למה לא חיחי ... זכר (לא סובל את המילה הזאת) 3. לא כבד אבל יותר ממוצע...אולי אפילו כבד. 4. כן. 5. בין 0 ל:- 20+-. 6. בין היתר גם. 7. מה יש משהו זול בארץ חוץ משיחות לחול ?! לא למרות ש90% מהרשת מלאה באתרי סקס לא. 8. כן. 9. לא את כולם חלק יותר חלק פחות חלק בכלל לא. 10. כן ולא... יש קווים אדומים אפילו לי.

D A V E L

New member
קח תשובות מגבר אם זה מעניין אותך

1. 25 2. זכר 3. ממוצע 4. לא קיימת 5. בערך 3-6 6. כן , אבל ... 7. לא 8. לא 9. כן 10. כן תלוי

נצנצ

New member
תשובות:

25 2.אישה
3.גולשת כבדה-מכורה
4.כן
5.שלוש-ארבע פעמים בשבוע מלאים בדרך כלל.. 6.בהחלט!!! הכרתי את אהבת חיי בצ'ט!!! 7.ממש ממש לא! 8.כן... כאמור.. 9.כן, את חלקם. 10. כן פתוחה מינית אך כמובן שיש גבולות. .

הספרנית

New member
אבל ממילא זה מה שהגולשים כותבים כאן

והרי מי שלא משתף כאן בהרגלים המיניים שלו, מן הסתם גם לא יענה לשאלות.

Nלי שם

New member
ספרנית יקרה...

כאחת שותיקה בעיסקי האינטרנט, לא קשה להבחין שזה ניסיון זול לאסוף פרטים על הגולשים כאן, או יותר נכון להגיד על הגולשות. זאת בלי מאמץ ולקבל הכל ישירות לתא הדואר שלו. בפרטים אלה הוא או מישהו מטעמו יעשה שימוש בעתיד הקרוב. שימי לב לשאלות בהקשר של הנשים כאן, ומה בדיוק רוצה לדעת אותו "סטודנט". (השאלות נכתבו בשפה שלי) - גיל...<אולי את מבוגרת מידי,חבל להשקיע> - האם יש לך חבר?...<אולי את תפוסה..בזבוז זמן> - תדירות יחסי המין בשבוע?...<האם את בענינים, או יבשה כבר המון זמן> - יחסים מלאים/חלקיים <האם את בתולה> - האם כבר הזדיינת עם מישהו שהכרת באינטרנט < "הסטודנט" בודק אם יש פוטנציאל, או ששוב חבל להשקיע כי מדובר בבונקרית> - האם את פתוחה מינית?..< יהיה זיון בערב הראשון או לא?> בקיצור, עוד דרך "מתוחכמת" לקבל פרטים, לגשש ולעשות מיון ראשוני.

Nלי שם

New member
אולי מישהו פה בעל ניסיון ?

אני ייודע להבחין בין גבר אמיתי לגבר שקרן. אני יודע להבחין בין שאלון/סקר מדעי לבין טריק זול. אין פה עניין של רדיפה, הרי מלכתחילה אני לא המטרה של אותו "סטודנט".

על סמך מה אתה בדיוק יכול להבחין

בכזאת מקצועיות? אני לא יודע אם אתה צודק או שאתה טועה. אני לא יודע אם זה באמת שאלון או טריק זול כהגדרתך ולכן אני לא יוצא בקביעה נחרצת כמוך. אתה יודע מה? אני ממש מקווה שאותו רונן יגיב פה ויוכיח לך שהוא אכן עושה סקר תמים ואתה תהיה חייב לאכול את הכובע (ואני מקווה שזה יהיה סומבררו רחב שוליים מאוד). לידיעתך, נתקלתי בשאלונים הרבה יותר מוזרים, משונים, חסרי הגיון ולעיתים אף טפשיים שהתבצעו ע"י סטודנטים בכל מיני חוגים כגון תקשורת, סוציולוגיה ואפילו סטטיסטיקה..

הספרנית

New member
למה זה כ"כ משנה לך?

עם כל הכבוד, זה לא מתפקידך לקבוע אם הוא כאן כדי לעשות מיון או לא. כמו שהוא אמר...הוא לא מכריח אף אחד לענות, הבחירה נתונה בידיי הגולשים. אתה אמרת את דעתך והזהרת וזה מקובל ולגיטימי, בטוח שיש כאלו שלקחו לתשומת ליבם וכאלו שלא, אין צורך לעשות מזה מסע צלב. לספרנית אין בעיה אם הוא יעשה עם זה שימוש לצורכיו האישיים, אין כאן שום שאלות פולשניות מידיי, ואם זה יגיע למסרים תמיד אפשר למחוק ולהתעלם - לא סוף העולם.

Nלי שם

New member
ממש לא משנה לי.

לא קבעתי כלום. לזה את קוראת מסע צלב? ובשורה האחרונה את צודקת...זה ממש לא סוף העולם. אני מצידי ימשיך במסעי לחקר האמת, חשיפת שקרים ושערוריות..
הלכתי...יאללה בייייייי

Hendrixon

New member
לך יקירתי יש אחריות מסויימת כמנהלת

הפורום. כל עוד ישנן כאלו שמוכנות לקבל את הסקר "האם אפשר לזיין אותך בלי הרבה מאמץ" באופן פרטי, וחושבות שהן עשו שירות לסטודנט תמים, זה עניינן. אין מה לעשות, העולם הזה בנוי מאחוז קטנטן של זאבים כששאר המיליארדים (גברים ונשים) הם כבשים טועות. כמי שניהל פורומים (בעבר) ורשימות מייל (בהווה), הייתי דואג לבדוק את הנושא בפרטי, ומוודא את אמיתותו. אני יכול לומר לך באופן וודאי, אצלי השירשור מזמן היה נמחק, והחרמן חסר הברק אך המתוחכם (מגיע לו
לפחות על זה
) היה נחסם לאלתר בלי שום בדיקה נוספת
האמת שעניין החסימה הוא שולי, כי לא צריך להיות מבריק ולראות שהוא פתח יוזר ממש עכשיו
רק חבל אם מדובר במישהו שקצת מחובר פה לקהילה, ולא סתם עובר אורח...

דוקא אני זוכר אותו ממזמן כבר...

זה לא יוזר חדש. בוא נעשה בשכל ונמתין לראות אם הוא באמת יפנה פה למישהי ואז נהיה יותר חכמים. בנות הפורום - אם בעל הסקר פנה אליכן בהצעה מינית על פי אופי תשובותיכן, שתפו אותנו (אם אתן מוכנות) כדי שנוכל לפתור את התעלומה אחת ולתמיד. ד"א, אם הוא היה מחפש לזיין אני מניח שהוא היה מתעניין גם במקום המגורים.

ל , עכשיו אתה מפגין תמימות מתקדמת.

באם הנדריקסון וNלי צודקים בהנחה שלהם אז היוזר הנ"ל יתחיל לתקוף את תיבות המסרים בניק שונה לחלוטין, וגם בשאלות עקיפות לגמרי. אני איתם עד שיוכח אחרת.

Hendrixon

New member
חחחחחחחחחחח אתה הורס אותי../images/Emo13.gif

א. זה שהסקר שלו לא מושלם, לא עושה אותו לאמין. ב. חלמונית ענתה לך לגבי היוזר (נו באמת...) ג. "בשכל" עושים לפני, לא אחרי. ד. טענת שאני פסיכולוג בגרוש, רואה נסתרות וחוזה עתידות. ניחא
תוכית מכירה ניסוח יותר מוצלח של ה"הפרעה" הזאת
אבל אתה יקירי מתסמך על הזיכרון שלך. הממממ בדקת אותו לאחרונה? מה זה "מזמן" אצלך? שבועיים? חודש? חצי שנה? אולי בכלל התכוונת בשנה שעברה
יקירי, אין זכר לבחור בפורום הזה מאז 1.1.2003
אז מה עכשיו
אגב, אני גר בפ"ת ונסעתי לאחר חצות גם לירושלים וגם לחיפה בשביל זיון. האמת שגם טסתי מלונדון לדרום גרמניה רק בשביל לשתות קפה עם מישהי, אבל זה סיפור אחר

אל תספר שנסעת כל כך רחוק בשביל

זיון!!! עכשיו כולם יבינו מזה שאתה לא נחשק!!! אתה יודע איזה מוח מעוות יש לאנשים.

למעלה