שלום לכולם!

השאלה אם זה בשבילך באופן ספציפי

או בשביל כל זיון באשר הוא. כי אם זה האחרון, אני מעדיפה את אלה שלא עד כדי כך קשה להם להשיג... אמרתי מוח מעוות. האנשים כאן רק מחפשים קונספירציות.

Hendrixon

New member
תגידי, את באמת מבינה את מה שאת

כתבת?
איזה קונספירציות? אחותי מה עישנת היום
זבוטינסקי כבר מת
שני המקרים הללו, ועוד אחד בדרום (בבקשה, עכשיו כיסיתי את כל כנפות הארץ), קרו בגלל האינטרנט. הייתה תקופה שהייתי הרבה בצ'טים, נוצרו חיבורים, ו... דברים קורים ספונטאנית
הרבה פעמים סקס עם מישהי שיש לך חיבור אינטלקטואלי טוב איתה, יכול להיות הרבה יותר כיף מסקס עם מישהי שרצית אותה רק בגלל שהמראה שלה עשה לך את זה. דוגמא? מישהי שהיה לה אותו לילה יום הולדת 40, הייתה רק עם גבר אחד כל החיים, מרגישה החמצה כל שהיא, שיעמום, לא יודע מה, רוצה חוויה, משדרת לך "רק תציע משהו", אז הצעתי, וההצעה התקבלה בספונטאניות. היה כיף לשנינו, וזה היה יותר מסתם זיון בקטע הפיזי
לא, אני לא מנסה למלא כל חור אפשרי. תיקון, אני כבר לא מנסה למלא כל חור אפשרי

tokit

New member
בלתי יקירתי..

זה רק אומר שיש לו את האפשרות הכלכלית, לא יותר. לא תאמיני, אבל היה איזה בחור שהכרתי באודיגו. התלהב נורא. וגם אני. הוא לקח מטוס (ביזנס..) הלוך וחזור באותו יום רק כדי לפגוש אותי. כל כך נהנינו, שהוא עשה זאת שוב כעבור 10 ימים. והכי חשוב.. האיש נחשק ביותר וממש לא היה חייב לטוס עד אליי לצורך זיון. אגב.. יש לי תשובה שהבטחתי לך. אשלח לך בפרטי.

tokit

New member
זה תוקית, עיוות של מתוקה..

מוזר שהאינטואיציה שלך לא עלתה על זה
חרא של מבטא יש להם שם בדרום גרמניה, מלה אי אפשר להבין..

Hendrixon

New member
אז אם כבר עיוותנו, מה זה שגיאת כתיב

קטנה בין חברים?
בשביל לעלות על זה אינטואיציה כבר לא תספיק
האמת שהארץ הזאת מעבירה בי צמרמורת כל פעם שמבקר בה (בתקווה שלא יחזור), את השפה אני גם ככה לא דובר, מה שלא עזר לי לילה אחד כשהלכתי לאיבוד באיזור כפרי בצפון גרמניה, קור כלבים, פעם ראשונה בגרמניה בלי מעיל נורמלי, הדלק אוזל, הבטריה בסלולארי סיימה את חייה, ואתה מנסה למצוא נפש (נאצית) חיה שתתן לך הדרכה בשפה שאתה לא מבין. אף אחד בצפון גרמניה לא יודע אנגלית
זאת שנסעתי לפגוש בדרום גרמניה, דוברת כמה שפות, אז היא דאגה לי
מבחינתי השפה הזאת נשמעה נוראית ומצמררת אותו הדבר גם בצפון וגם בדרום:-{ ולא, "היא" לא גרמניה, "היא" קרואטית

tokit

New member
Das Bier ist aber lecker...

יש המון הבדל בין הגרמנית בצפון, שנקראת Hochdeutsch, לבין זו באזור שטוטגרט, שנקראת Schwäbisch, או זו באזור מינכן, שנקראת Bayrisch. לכולם יש משהו במשותף.. הם לא מדברים מלה אנגלית. אגב, לא כולם נאצים. העיקר שאת הלקח שלך למדת.. בגרמניה חובה מעיל חורף כמו שצריך. גם לי לקח זמן ללמוד..

../images/Emo12.gif

אותך מזיינים עם מאמץ? מה זה, סחיבת שקי קמח? מצד שני חבל שאנו לא יחד, אולי זה היה עוזר לי לעשות שרירים בבטן.

אין לי כפרות מה זה משנה

שישלח מסרים. אולי למישהי יצא מזה זיון, מי שלא תרצה לא תענה לו.

הספרנית

New member
אבל מספיק לעבור כאן על הניק של כל

אחת בהיסטוריה של הפורום הנ"ל, כדי להבין זאת הרבה מעבר לשאלון שלו... מעבר לכך זה כבר עניין שלהן אם הן ירצו עסק איתו או לא, זה לא שהוא שואל היכן הן גרות. שוב...הבעת את דעתך על העיניין, אבל לא צריך לקטול את הבחור לחלוטין. מה אתה מנסה לומר בקטילה החוזרת שוב ושוב זה מה שלא מובן...

Nלי שם

New member
להעלות??..../images/Emo3.gif

אני כל כך אוהב להרים....
נדמה לי שהוא לא יביא את השאלון לפה, או שאולי עכשיו אחרי שכתבתי שהוא לא יביא את השאלון לפה אז הוא כן יביא את השאלון לפה, רק מה,אני לא מבין למה הוא הביא את השאלון לפה, לפני שאמרת לו שהוא יכול להביא את השאלון לפה. הרי מה הוא חשב, שאם הוא יביא את השאלון לפה , אנשים לא יענו לו?. אז איפה השאלון??

למעלה