שלום לכולם!

RonenBR

New member
שלום לכולם!

שמי רונן ואני סטודנט שעובד כרגע על עבודה שהנושא העיקרי שלה הוא השפעות האינטרנט על המין. אני אשמח להעלות כאן את השאלון שאני מעביר אם המנהלים של הפורום (מי אלו?) יתירו לי,אבל אני מוכן גם לשלוח במסרים את השאלון למי שיהיה מוכן להקדיש 5 דק' מזמנו. השאלון לא חושפני ולא דרושה חשיפה פרט לציון מינו וגילו של הנשאל. מאוד אודה למי שמוכן לעזור. רונן.

Nלי שם

New member
אני מוכן לענות..רק אם

תשלח אלי בנוסף לשאלון את שמך המלא, מס' טלפון, היכן ומה אתה לומד. בתגובה תקבל תשובה אמיתית וכנה מבחור בעל ניסיון רב בשני התחומים שביקשת.

600RR

New member
כנ"ל

ממש אותה התגובה בדיוק - מוכן, אבל באותם התנאים

היי

לי אין בעיה לענות על שאלון כזה.

Nלי שם

New member
חברים ..זה לא שאלון!!!!

אם היה מותר, הייתי מעתיק לכאן את ה"שאלון". לדעתי מדובר בטריק זול להוציא מידע על הרגלי המין של האנשים פה. הכל במסווה של אלק "שאלון". זוהי דעתי, ומי שבא לו לענות...שיענה. פריירים.

RonenBR

New member
מאחר ואני לא נמצא בפורום באופן שוטף

לא יצא לי לראות את כל הספקולציות שהועלו. צר לי שאנשים מפרשים לא נכון את ההודעה שלי,אבל רצונם - כבודם. "Nלי שם" משום מה אתה משתדל מאוד לגרום לאנשים לא לענות את השאלות שאני שואל אותם. אין לי מושג מה מניע אותך להתייחס להודעה בצורה כ"כ חשדנית אבל אני מכבד אותך ואני חושב שמן הראוי שתכבד גם אותי וגם את הגולשים האחרים ע"י כך שתיתן להם את הכבוד בתור אנשים בוגרים דיים להחליט האם הם מעוניינים לעזור או לא,להזכירך לא כיוונתי לאף אחד אקדח לראשו... למען הסר ספק: השאלון הנ"ל חובר ע"י וע"י שותפתי לעבודה לצורך מאוד ספציפי בעבודה אשר אנו מתעדים להגיש.אין צורך להזדהות בשום מקרה למעט כאמור גיל הנשאל ומינו. ובהזדמנות זו - המון תודה לאלו אשר כבר קיבלו את השאלון במסרים האישיים והתנדבו לענות!!
מצ"ב השאלון: 1. גיל? 2. מין? 3. הגדר/י את עצמך - גולש כבד/ממוצע/מעט? 4. האם קיים בן/ת זוג קבוע? 5. תדירות של קיום יחסי מין בשבוע (מלאים/חלקיים)? 6. האם לדעתך האינטרנט משמש ככלי להיכרויות? 7. האם לדעתך האינטרנט מוגדר כמקום "זול"/"מופקר"? 8. האם התנסית ביחסי מין שנבעו משיטוט באינטרנט? 9. האם את/ה מכיר/ה אישית את הגולשים האחרים במרחבך הוירטואלי? 10. האם את/ה מגדיר/ה את עצמך כפתוח מינית?

Nלי שם

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד!!!!

ואני עדיין לא מאמין, זכותי.

Hendrixon

New member
זה *ה*שאלון../images/Emo35.gif

סטודנט למה אתה בדיוק יקירי?
איזה אוניברסיטה? איזה פקולטה? רונן מה? מן הראוי שתזדהה, לא צריכה להיות לך שום סיבה להיות אנונימי, אלא אם כן...

emh

Member
טוב, שיהיה....

1. בן 26. 2. זכר 3. גולש ממוצע 4. אין בת זוג 5. תדירות אפסית 6. ניתן להשתמש באינטרנט גם ככלי להיכרויות 7. בעיני האינטרנט לא נתפס כמקום זול או מופקר נכון שיש מיעוט שעושה ככל העולה על רוחו (טרולים וקראקרים) אבל לכל אתר יש את הגישה שלו, ובתפוז מאפשרים למשל מחיקת הודעות. 8. כן 9. נפגשתי עם גולשים אחרים יותר מפעם אחת, לא היכרות עמוקה. 10. אני לא פתוח מינית לכל דבר. (לא מוכן להתנסות ביחסים חד מיניים או רימינג למשל)

הספרנית

New member
תשובות הספרנית...

בתקווה שתוכל לעשות בזה שימוש. 1. שנות ה-20 2. נקבה 3. ממוצע 4. לא 5. אין 6. כן 7. כן 8. לא 9. כן 10. כן וזה תלוי.

Nלי שם

New member
בדיוק מה שהוא רוצה לדעת!!!!

בספרנית הוא לא ישקיע!!!! באלה שכן פתוחות מינית, כן הכירו באינטרנט והן ליברלליות ומקיימים יחסים באופן תדיר...באלה שווה "לשקיע"!!! המוח הגברי ממציא לנו פטנטים.

למעלה