שלום לכולם!

unb®eakable

New member
שלום לכולם!

אהלן מה המצב? הכל טוב? אני הייתי כאן לפני כמה חודשיים אבל היו לי בעיות עם המחשב והאינטרנט אז הרבה זמן לא הייתי בפורום. לכל מקרה למי שלא מכיר אותי, אני שמוליק בן 19 אוהב של הפועל כבר 6 שנים והכל בגלל חבר שלי שהמשפחה שלו הדביקה אותי במחלה האדומה. בכל מקרה נעים מאוד ואני ישתדל לא לעבד קשר עם הפורום. משחק לא רע בכלל בינתיים- יותר מדי שטויות במהלך המשחק.

Holy Cookie

New member
היי שמוליק!

אתה בטח מכיר אותי, אני מהפורום של מייקל ג'קסון. לא ידעתי שאתה אוהד הפועל... דרך אגב, גם אני הייתי פה לפני כמה חודשים ונעלמתי בגלל בעיות במחשב. בקשר למשחק, המון שטויות.נקווה שבמשחקים הבאים יהיה יותר טוב.

unb®eakable

New member
היי

כן בטח שאני מכיר אותך מגניב . צער לי על המשחק המגעיל שקרה לנו, מקווה לימים יותר טובים

קודם כל אני משתתפת בצער חיפה../images/Emo7.gif

לפי דעתי היו צריכים לדחות את כל המשחקים היום. זה ממש לא היה במקום. ובקשר למשחק . לא היה משהו. 1 1 . מה יהיה ? כמה הזדמנויות? כמה? אני מקווה שנשתפר ממשחק למשחק . מכינרת אחרת האדומה והעצובה כל כך .

danistar

New member
שלום מחיפה העצובה ..

עיר שבדרך כלל כל כך שקטה היום שקטה במיוחד . הרבה מה להגיד אין לי כי אין מילים לתאר את ההרגשה שלנו כאן , גם בזמן המשחק הראש שלי לא תפס איך אפשר לשמוח על גול ביום כזה ( או לפרסם פרסומות , מה שמעיד על הזילות בחיי אדם פה לטעמי ) , חבל שלא ביטלו את כל המחזור . בכמה מילים קצרות לגבי המשחק , בגדול : ביזיון . שוב הם מגיעים למצבים ומחמיצים כמו ילדים ( איך אנטבי מחמיץ מצב כזה ?? ) , שוב יש שחקנים שמשחקים כמו בשכונה , על הזרים אני מעדיף לא לדבר בכלל , . אני מסתכל על קבוצה שנמצאת רוב הזמן בחצי שלה ובקושי תוקפת , מחמיצה כמו קבוצת ילדים . והכי גרוע בסוף לחטוף גול 5 דקות מסוף ( למה לא שמרו את השחקן שהכניס את הגול ?? ) ולא להיות רחוקים מהפסד , דרור , ככה לא בונים חומה . יש לנו סבלנות , אנחנו נמשיך להמתין אבל השאלה היא כמה , עוד מחזור ?? עוד 2 ?? עוד 10 ?? תנחומים למשפחות ההרוגים והחלמה לפצועים .

על האש

New member
שמוליקו קוקי ברוכים השווים ../images/Emo141.gif

ובקשר למשחק אני עצבני רצח....
. לא מאמין,פשוט מתקשה הלאמין שמשחק שהיה צריך להגמר 7-1 נגמר 1-1. לא מבין את דרור,שפשוט לא מוכן לשחק עם שני חלוצים,מול קבוצת נערים. לא מבין איך,מספר רב כזה של הזדמנויות לא מנוצל... כמה שחסר בעל בית במרכז המגרש (יוסי אבוקסיס) המסירות של קינגסטון במחצית הראשונה,פשוט קטסטרופה,משחק ללא קישור ללא סדר ומסירות על הפנים,לא מבין למה רוזן לא מנסה להשתלב יותר ולקח על עצמו אחריות במרכז המגרש.... במחצית הראשונה הוא לא שותף,ולא הורגש במשחק בכלל... ובשניה השתפר ביחד עם הגול. אבל איך אפשר לקבל גול כזה,ולמה מקבוצת ילדים למה???. אני כול כך רציתי להשתיק את אוהדי ביתר אפילו עם 1-0 קטן (גדול). אני לא מאמין,אני עצבני רצח...

|ח../images/Emo57.gif../images/Emo141.gifעל האש יהיה טוב ../images/Emo140.gif

על האש אני מאחלת לך ולכולם פה שנה טובה וגמר חתימה טובה ובקשר למשחק. גם אני התרגזתי על קשטן. מקווה שממשחק למשחק נשתפר. לא נורא . מעצבן נכון אבל חייבים להמשיך הלאה אין ברירה . מכינרת אחרת האדומה תמיד לעולמי עולמים ואגב ראית מי הבקיע בבני יהודה? כפיר אודי ובן לוז האדומים שלנו.

על האש

New member
חתימה טובה כינרת ../images/Emo24.gif

וכן ראיתי,מי הבקיע על אודי אני עדיין מוותר בראש שקט. אבל בן לוז,חסר לי מאוד במרכז המגרש (לא מבין את השחרור שלו). להמשיך הלאה חייבים נכון,אבל כדי שמישהו יתעורר שם מהר. אחרת,יהיה מאוחר מידיי. חתימה טובה לכולם
.

על האש

New member
רק צום מועיל ../images/Emo8.gif

המועיל בא במקום הקל,כי הרי לא אמור להיות לנו קל בכיפור בצום. אז אומרים מועיל,במקום קל :).

unb®eakable

New member
אני מבין אותך

אבל ככה זה . זו הפועל תל אביב על שמה נרשם הפטנט- "היה צריך להיגמר...." תמיד במשחקים של הפועל היה צריך להיגמר הרבה יותר. איך שהוא הם עושים הרבה פחות. חיפה בחיים לא הייתה מאבדת הזמנות כזו. זה מתסכל אבל נקווה לימים יותר טובים עם הפועל תל אביב. אני עוד בתקווה להיות בסוף הנשה ברשימת ארבעת הגדולות. ואולי עם איזה תואר קטן.

walk on

New member
דיי, עד מתי?!

עכשיו, שפיניתי לי קצת זמן להירגע ממה שקרה אתמול, ולחשוב קצת הבנתי כמה דברים, לא חדשים לצערי, אבל רק עכשיו שזה נגע לי, הבנתי כמה זה רע. אני יודעת שזה פורום הפועל, אבל לא בא לי לדבר על המשחק עצמו, בא לי לדבר על מה שהיה אחרי, ומי שהיה אחריי על מה שיהיה אחרי – המשטרה. תמיד לא הבנתי למה שרים " או שואה למשטרה, אני שונא מג"ב אני שונא יס"ם, אני אדום בדם" השיר לא היה מובן לי, חשבתי לי שזה שוטרים שבאים לעשות סדר ולהגן עלינו, אז למה אנחנו מקללים אותם?!, אתמול התבררה לי התמונה. חיכיתי לי בשקט על המעקה והסתכלתי על כל אוהדי בית"ר המסכנים האלו שעושים מעצמם צחוק, לא אמרתי שום מילה, לא זרקתי לעברם שום הערה או חפץ, פשוט חיכיתי לי שיפנו אותם ואני יוכל לחזור למכונית שלי בשקט ולהתחיל להצפין הביתה( אני גרה שלוש נסיעה צפונה מירושלים) ופתאום בלי שום הכנה או משהו, בא אלי שוטר מג"ב תפס אותי בחולצה והעיף אותי אחורה, היתי קצת בהלם, אבל עבר לי, חשבתי לעצמי שהוא בטח עצבני או משהו או שאולי הוא פנה אלי לזוז ולא שמתי לב, ואז בא אליו אוהד בשם חיים אני חושבת, ואמר לו " למה באלימות? אתה יכול להגיד לה והיא תלך בעצמה " ( ולא הכרתי את החיים הזה לפני אותו רגע ) והשוטר מג"ב פשוט תפס אותו ודפק לו מכות מול כמה אוהדים אדומים אחרים. עברו כמה דקות ואז החלטתי שאני חייבת לדבר עם שוטר אחד, לראות עם הוא יגיב ככה באלימות או שבאמת אפשר לדבר איתם, פניתי לאחד השוטרים שעמדו בצד ושאלתי אותו למה לא נותנים לנו, אוהדי הפועל, לצאת כי אנחנו הרבה יותר מעט מהם, ותוך שניה כולנו הולכים, מאשר להחזיק אותנו שם שעתיים, הוא נתן לי חיוך מזלזל כזה ואמר לי לעוף מפה, אמרתי לו שאני במדינה דמוקרטית וזכותי להביע את דעותיי, הוא דחף אותי ואמר לי לא לעצבן אותו, אחד הקצינים שעמד שם ראה מה שקרה והוא החליט לקחת אותי לצד ולדבר איתי, אז אמרתי לו שהשוטרים פה אמורים להגן עלי, לא להרביץ לי ולא לדחוף אותי, נכון שהם אמורים לעשות סדר, ונכון שהם אמורים לפעול באלימות כלפי כאלו שפועלים נגדם באלימות, אבל לא כאלו שלא עשו כלום, לא להפעיל אלימות כלפי ילדים. הוא ענה לי שזה המצב ואי אפשר כלפי כל אחד אחר להתייחס בדרך שונה. ועם נירגע ולא נתפרע לא תיהיה אלימות. אמרתי לו, שאין דבר כזה לא להתפרע במשחק כדורגל, אמרתי לו שזה האווירה ושכולם שרים וקופצים ומתלהבים, אמרתי לו שזה עצוב מאוד שמגיעים למצב כזה ששוטר נותן מכות לילדה, או בכלל לבנאדם שלא עשה כלום, ושעכשיו אני באמת מבינה למה 75% מהגברים המכים בארץ הם פעילים בכוחות הביטחון (משטרה, מג"ב וחברות אבטחה). כמה מפתיע, גם הוא החליט לדחוף אותי אחרי המשפט הזה ואמר לי לא להעיז להתקרב למעקה שכולם נשענו עליו וצפו בגן החיות למטה. המשטרה בארץ ובכלל במשחקי כדורגל זה פשוט ביזיון. במקום לשמור עלינו, מרביצים לנו. ואני זה רק דוגמה קטנה, אני קיבלתי דחיפות, אני בטוחה שיש כאלו שאכלו מכות משוטרים וגם ראיתי אתמול, בלי שום סיבה. במילה אחת – ביזיון!!!!!! ועוד משהו קטן, יש תופעה נפוצה בקרב אוהדי הפועל שהם, לקלל את קשטן והשחקנים אחרי הפסד או תיקו שכחתם שבשיר "בניצחון בכישלון...." אתם שרים כמו מטורפים ואחרי הפסד או תיקו מתחילים לקלל ולא לעודד, לפחות אל תשירו את זה עם אתם סותרים את זה אחרי זה. כל הכבוד לאלו שכן עודדו ושרו!!!!!!!

יקירר

New member
זה כלום לאומת מה שהם עושים לנו

אתם דוחפים אותכם אתם בוכים אז תחשבי מה הם עושים לנו הבני זונות הנאצים האלה אתם צריכים להגיד להם תודה שלא שיחררו אותכם ליפני למה כל המכות שקיבלתם היו ניכפלים ועכשיו את רואה למה אתם מקבלים מכות? אתם מדברים יותר מדי לא יפה באינטרנט ואחרי זה בוכים למה אנחנו מיתנפלים עליכם גן חיות??? בבלומפילד נעשה לכם ג'ונגל ביתר ירושלים זורמת לי בדם רק אותך ביתר אוהב לעולם כלום לא יעזור רק אותך אני אוהב כי המנורה חרוטה אצלי בלבבבבב בואכם לשלום צאתכם בחלום

rony77

New member
ערב טוב לכל אוהדי הפועל

ברצוני לציין בהתחלה שאני אוהד בית"ר ירושלים. ברצוני גם להתנצל בשם הצד השפוי של אוהדי בית"ר על מה שהתרחש בשבת למרות שהפועל היא הקבוצה השנואה עלי בארץ, אבל זה רק מבחינה ספורטיבית ולא באלימות. קראתי פה כמה סיכומים על המשחק, ונראה לי שקצת הגזמתם , 7-1 ???? היה משחק דיי שקול , מחצית טובה להפועל ומחצית טובה לבית"ר ואני גם מציע לא לזלזל ב"צעירים" האלה הפועל של הדאבל היתה בנויה על צעירים כאלה שיהיה המשך יום טוב ושנה טובה

למעלה