דיי, עד מתי?!
עכשיו, שפיניתי לי קצת זמן להירגע ממה שקרה אתמול, ולחשוב קצת הבנתי כמה דברים, לא חדשים לצערי, אבל רק עכשיו שזה נגע לי, הבנתי כמה זה רע. אני יודעת שזה פורום הפועל, אבל לא בא לי לדבר על המשחק עצמו, בא לי לדבר על מה שהיה אחרי, ומי שהיה אחריי על מה שיהיה אחרי – המשטרה. תמיד לא הבנתי למה שרים " או שואה למשטרה, אני שונא מג"ב אני שונא יס"ם, אני אדום בדם" השיר לא היה מובן לי, חשבתי לי שזה שוטרים שבאים לעשות סדר ולהגן עלינו, אז למה אנחנו מקללים אותם?!, אתמול התבררה לי התמונה. חיכיתי לי בשקט על המעקה והסתכלתי על כל אוהדי בית"ר המסכנים האלו שעושים מעצמם צחוק, לא אמרתי שום מילה, לא זרקתי לעברם שום הערה או חפץ, פשוט חיכיתי לי שיפנו אותם ואני יוכל לחזור למכונית שלי בשקט ולהתחיל להצפין הביתה( אני גרה שלוש נסיעה צפונה מירושלים) ופתאום בלי שום הכנה או משהו, בא אלי שוטר מג"ב תפס אותי בחולצה והעיף אותי אחורה, היתי קצת בהלם, אבל עבר לי, חשבתי לעצמי שהוא בטח עצבני או משהו או שאולי הוא פנה אלי לזוז ולא שמתי לב, ואז בא אליו אוהד בשם חיים אני חושבת, ואמר לו " למה באלימות? אתה יכול להגיד לה והיא תלך בעצמה " ( ולא הכרתי את החיים הזה לפני אותו רגע ) והשוטר מג"ב פשוט תפס אותו ודפק לו מכות מול כמה אוהדים אדומים אחרים. עברו כמה דקות ואז החלטתי שאני חייבת לדבר עם שוטר אחד, לראות עם הוא יגיב ככה באלימות או שבאמת אפשר לדבר איתם, פניתי לאחד השוטרים שעמדו בצד ושאלתי אותו למה לא נותנים לנו, אוהדי הפועל, לצאת כי אנחנו הרבה יותר מעט מהם, ותוך שניה כולנו הולכים, מאשר להחזיק אותנו שם שעתיים, הוא נתן לי חיוך מזלזל כזה ואמר לי לעוף מפה, אמרתי לו שאני במדינה דמוקרטית וזכותי להביע את דעותיי, הוא דחף אותי ואמר לי לא לעצבן אותו, אחד הקצינים שעמד שם ראה מה שקרה והוא החליט לקחת אותי לצד ולדבר איתי, אז אמרתי לו שהשוטרים פה אמורים להגן עלי, לא להרביץ לי ולא לדחוף אותי, נכון שהם אמורים לעשות סדר, ונכון שהם אמורים לפעול באלימות כלפי כאלו שפועלים נגדם באלימות, אבל לא כאלו שלא עשו כלום, לא להפעיל אלימות כלפי ילדים. הוא ענה לי שזה המצב ואי אפשר כלפי כל אחד אחר להתייחס בדרך שונה. ועם נירגע ולא נתפרע לא תיהיה אלימות. אמרתי לו, שאין דבר כזה לא להתפרע במשחק כדורגל, אמרתי לו שזה האווירה ושכולם שרים וקופצים ומתלהבים, אמרתי לו שזה עצוב מאוד שמגיעים למצב כזה ששוטר נותן מכות לילדה, או בכלל לבנאדם שלא עשה כלום, ושעכשיו אני באמת מבינה למה 75% מהגברים המכים בארץ הם פעילים בכוחות הביטחון (משטרה, מג"ב וחברות אבטחה). כמה מפתיע, גם הוא החליט לדחוף אותי אחרי המשפט הזה ואמר לי לא להעיז להתקרב למעקה שכולם נשענו עליו וצפו בגן החיות למטה. המשטרה בארץ ובכלל במשחקי כדורגל זה פשוט ביזיון. במקום לשמור עלינו, מרביצים לנו. ואני זה רק דוגמה קטנה, אני קיבלתי דחיפות, אני בטוחה שיש כאלו שאכלו מכות משוטרים וגם ראיתי אתמול, בלי שום סיבה. במילה אחת – ביזיון!!!!!! ועוד משהו קטן, יש תופעה נפוצה בקרב אוהדי הפועל שהם, לקלל את קשטן והשחקנים אחרי הפסד או תיקו שכחתם שבשיר "בניצחון בכישלון...." אתם שרים כמו מטורפים ואחרי הפסד או תיקו מתחילים לקלל ולא לעודד, לפחות אל תשירו את זה עם אתם סותרים את זה אחרי זה. כל הכבוד לאלו שכן עודדו ושרו!!!!!!!