שלום לכולם

אלה מסוג השאלות פנטי'לה שרה

של הגברת זליבנסקי. מי צריך לומר שלום קודם. זה שעולה או זו שיורדת. והאם נהוג לנשק את היד של הגברת, כאשר בידה שקית הזבל. [מנהג פולני ידוע] אורה ידידה וותיקה ותמיד יש לה,מילה טובה לומר, אפילו לטיפוסים שנויים במחלוקת, כמוני. ולעניננו. אני מנסה למצוא קיצור דרך, להורדת realoneplayer גירסת החינם כי אכן הנסיון יצליח, יש ללחוץ "שמור" בשלב הראשון. לאחר שהתוכנה תתקין את עצמה, ותפעל כיאות, אפשר למחוק את תכנת ההורדה

מצאתי דרך לפתור את הבעיה .. והיא

להזמין אותך להוריד, להתקין, למחוק ולסדר, כי עושה רושם שהתמחית בנושא הריאל פלייר, וכשיש מומחים בשטח אני מעדיפה לתת להם להתעסק בזה. חוץ מזה שיש לי את התוכנה ובינתיים היא לא מבקשת מזומנים תמורת השימוש בה . נקווה שהמשחק שלי אתמול בתוכנה הזו לא העלה לי את התוכנה בתשלום במקום זו שהיתה לי , ללא תשלום.

שארעלע

New member
וכדי לקצר את הדרך החלטתי לקצר את

השם והוא שארעלע - וכפי שמבטאים זאת אצלנו עאלק "המתנשאים"
שוֹרֶלֵה = Sorele (ולא שום שוּרָלֵה) ובא לציון גואל

חייםלוי

Member
מנהל
../images/Emo13.gif שארעלע וואָס וועט זייַן?

יעדע פּאָר וואָכן אַנאַנדער נאָמען?

שארעלע

New member
קודם כל איז דאס אינטערסאנט ...

צוויטנס , איז דאס דער זעלבער נאמען.. כמעט אויפן דריטן דארף איך נאך טראכטן ..

ora11

New member
שארעלה א גווטא נאכט../images/Emo29.gif

טראכט און טראכט א גאנצע נאכט. ולענין השב"כ אני חושבת שאת בן אהרון אני מכירה דרך כמה פורומים מעל שנה. ובאמת נהנת שיש חבר כזה . אדיב מפרגן ונותן את הנשמה ואת הלב לחברים. יישר כח בן.

שארעלע

New member
אה גוטן../images/Emo1.gif נאכט אראלע חלומות פז

סתם חוש הומור , יקירתי שום דבר מעבר לזה, אין צורך לקחת את הדברים כל כך ברצינות.

ora11

New member
ערב טוב שארעלע

לא לוקחת את הדברים ברצינות תודה על ההבהרה אומרים שהצחוק יפה לבריאות. אז נמשיך בנימה זו. לילה טוב.

לייציק

New member
לא נכון. יש לפחות עוד שתיים ../images/Emo141.gif

כן... ואפילו הרבההה מילים טובות. אורה'לה, תקראי לו גם אלינו ... את יודעת לאן ... לצערי, איני מומחית בשפה האידית... או שאומרים יידית...? עכשיו בודאי תתמהה, מה זאת השנייה ...?
מקווה מאד להיפגש עם שניכם בקרוב ... (ראה במסר...)

yochyb1

New member
אפשר וויסט איר

אולי ידוע לכם אם יש איזשהו אמצעי תקשורת כגון רדיו, טלויזיה או כבלים שבהם יש תכניות באידיש ומתי? אדאנק

חייםלוי

Member
מנהל
אַ דאַנק. איך זע אַז מייַן חתימה

איז באַלוינט. צו דער זאַך: ס'איז דאָ אַ ראַדיאָ טראַנסמיסיע אין דער אינטערנעץ אויף ייִדיש אין דעם וועב סייַט פֿונעם צייַטונג פֿאָרווערטס. זע דאָרטן אונטן וווּ ס'איז געשריבן קוועטש דאָ.

yochyb1

New member
איך קוועטש און קוועטש און זיא ניש

חיים איך דאנק דיר פארן קישור אובער איך קוועטש און קוועטש און זיא נישט גארנישט. איך האב שוין שינט געמאכט אלוך אין טיש פון רוב קוועטשון. אפשר קאנסטדו מיר גיבאן אגלייכן קישור צום הארן איידיש ווארט. זיי געזונט

חייםלוי

Member
מנהל
אַ שאָד דעם טיש.

דאַרפֿסט האָבן real audio צו קענען הערן. נעם אַראָפּ וווּ ס'איז געשריבן Download the Free RealOne Player האָב הצלחה

הלו, ../images/Emo124.gif זה רדיו ?

בכדי לשמוע את התכנית, עליך להצטייד ב- realoneplayer גירסת החינם, מימין למטה בקישור, בשטח המואפר, מסומן בכתובת אדומה. אם ואחרי שתוריד את התוכנה, אל תשכח לפתוח רמקולים, אחרת לא תשמע. [מען הערט נישט גורנישט]
בתמונה משמאל, לפני ואחרי ההפעלה של, התכנית. לגבי תיקון השולחן, תתייעץ עוד פעם עם חיים...

למעלה