גריני - תגובה לגבי המלאך השומר
ראשית כל, אני מסכימה עם מכתבך - הוא מתאים לקו מחשבתי. שנית, לגבי השיחה עם המלאך השומר לעומת השיחה עם המקור, קרי אלוהים עצמו, אז בעצם, אלוהים עצמו מדבר באמצעות המלאך השומר. וכמו שאמרת, שמקבלים מסרים מכל מיני אירועים/דברים/חפצים שסביבנו, גם זו שיטתו של אלוהים לדבר איתנו ולהעביר לנו מסרים. השאלה הגדולה שנשאלת : האם אנו מקשיבים? לא כל אחד מקשיב ואפילו זה המקשיב, לא תמיד נמצא בעמדת הקשבה כך שלעיתים המסרים מתפספסים אך... ישנו אך גדול והוא: כשמסר מתפספס, הוא מגיע באופן אחר או באופנים אחרים, עד שהוא נקלט. וישנו עוד אך, שהוא, לא תמיד המסר נקלט. טוב, כל המורכבות הזאת תלויה בכל אדם ואדם ותלויה במצבו של אדם ברגעים מסויימים, ותלויה במיקוד של אותו אדם. הכוונה במיקוד זה שאם אדם ממוקד בפיזי ובחומר, הוא לא יהיה קשוב ואם יהיה ממוקד ברוח, יהיה קשוב ואדם רוחני, לעיתים מתמקד בפיזי וזונח מעט את הרוח ושוב חוזר וכך הלאה - הרי לחיים יש דינמיקה ואנו לא עומדים במקום אחד, תמיד נמצאים בכל מיני רבדים המתאימים לאותו רגע בחיים שלנו. ולגבי המלאך השומר, אנו גם מלאכים. ישנו עולם מורחב שאנו לא ממש מודעים אליו ונוגעים בו בזמן שאנו ישנים וזוכים להיות מודעים אליו באופן נדיר ביותר. ובעולם מורחב זה, גם אנו מתפקדים כמלאכים. ישנה מערכת גדולה וסבוכה של פעילות גומלין בינינו לבין שאר יצורי העולם. עכשיו, לגבי בקשתך לשמוע חוויות/התנסויות/עצות וכו'... לאחרונה חוויותיי רבים ומענגים. אספר אחת שקרתה לי לפני יומיים. לבני הבכור ישנה ידידה נחמדה שאני מכירה אותה כבר כמה חודשים. מלבד שמה, לא היה ידוע לי כלום עליה. אמנם דיברתי איתה ושוחחתי איתה בעבר אך לא עלה בדעתי לשאול אותה כלום עליה. ובכן, לפני יומיים, אותה ידידה של בני היתה אצלנו וראינו כולם סרט בטלויזיה ותוך כדי הצפיה בסרט, חשבתי לי: "מעניין איזה מוצא היא"? משום מה היא נראתה לי אחת מעדות המזרח אך לא ידעתי בדיוק לשייך אותה. חלילה, לא הגזענות מדברת מגרוני, ממש סתם חשבתי זאת לעצמי. לפתע, היא החלה לדבר איתי ואומרת לי כי היא רוסיה, ממש מסיביר. בחיים לא הייתי עולה על זה והיא ממש לא ניראית ולא נשמעת כמו רוסיה. ובכן, העונג שחשתי על התשובה שהגיעה משאלתי היה גדול ותרם לי לשמחה. אגב, זה קורה לי המון וזה קורה לי בגלל אמונתי הרבה בעולם/ביקום/באלוהים,שיספק לי את כל רצונותיי. נזכרתי בעוד סיפור נחמד שקרה לי מזמן. קראתי ספר דיי מדעי על חורים שחורים וקמטים בזמן וכוכבים, בקיצור, ספר דיי מדעי. ולספר שקראתי, לא היו תמונות הממחישות את הנאמר בספר, רק תיאור מפורט על הנאמר בנושא. ומכיוון שאני חובבת תכניות מדע, הובאה אלי תוכנית המדברת בדיוק רב על תוכן הספר, בצרוף תמונות ממצפה כוכבים ולווינים והמחשה של גרפיקה ממוחשבת. בקיצור, קיבלתי את המידע שרציתי לקבל בצורת קריאה ובצורת צפיה (להשלמת התמונה). מיותר לציין ששוב, רגשותיי הוצפו בעונג רב על תרומתו של העולם לספק לי את מה שרציתי. שוב, ממש במקרה צפיתי בתכנית שממש במקרה היתה מותאמת לחומר קריאתי בספר וממש במקרה זה לא היה במקרה...