שלום לכולם

גריני

New member
הלוואה../images/Emo6.gif

עד כמה שאני מבינה את התפקודים המקבילים שלנו - מדובר בחלקי נשמה שונים. הנשמה שלנו יכולה להתחלק להמון חלקי נשמות ואז כל חלק מבצע "תפקיד" מסויים (הנושא הזה מפורט בהרחבה בספרים של סת). סך התפקידים והלקחים שנלמדו במהלכם נאספים אצל אותו מלאך שומר - שהוא בעצם העצמי הגבוה שלנו. אוי, תוך כדי כתיבה באה לי תובנה שהעצמי הגבוה הוא כמו הכספת שלנו... ואגב התעוררות בלילה והלוואה - הפעמים שבהם את מתעוררת בבהלה, ללא סיבה חיצונית ידועה, לעיתים תוך תחושת נפילה - זה בדיוק המקרים שבהם הנשמה היתה צריכה לחזור במהירות אל הגוף ועל הכניסה איננה חלקה.

להיות מלאך...

כשאני אומרת שאנו מתפקדים כמלאכים ברבדים אחרים, זה אומר כי באותם רבדים שהינם גבוהים, התפקוד שלנו הופך למלאכי. שהרי הפעילות הנגרמת מאהבה טהורה ונשגבה, הופכת את הפעילות למלאכית. אפילו בחיים הפיזים שלנו, אנו מתפקדים כמלאכים מפעם לפעם. אתן כמה דוגמאות על כך: אנו יכולים לשוחח עם אדם ולומר לו דברים שלא מדעת (במודעות ההכרתית), אותם דברים מחלחלים אצל אותו אדם וגורמים לו לשינוי (מחשבתי/התנהגותי). או דוגמה נוספת: נניח אנו נוסעים ברכב וברמזור רכבנו נכבה. אז לוקח כמה שניות עד שאנו מתגברים על "תקלה" קטנה זו וגורמים לרכב שאחרינו לא לנסוע באותן כמה שניות ובעצם גרמנו לאותו נהג ברכב שאחרינו, להינצל מתאונה שאמורה היתה להיגרם. (בדוגמה זו, אפשר בעצם לומר: שאי אפשר לדעת אם הנהג אמור היה להיות מעורב בתאונה או לא אך, גם אנו, שנתקענו עם הרכב לכמה שניות, גם לא ידענו ברמה המודעת, אך ברמה הגבוהה ביותר, המלאכית, ידענו וביצענו את המעשה בכדי שהנהג מאחורינו, לא יגיע למקום אירוע התאונה). עכשיו, לגבי פעילויות מלאכיות הנעשות ברבדים גבוהים ולא מודעים בהכרה הפיזית המודעת, אותן פעילויות הינן פעולות שגרתיות של עזרה, הדרכה, תמיכה, הענקת אהבה, תובנה וכו'... כך שלמעשה בעצם, המושג מלאך הינו רק מושג בלבד ולא דרגה ולא רמה. בעצם, אין דרגות ואין רמות. מה שיש זה, מצבי מודעות שונים המתאימים לכל אחד ואחד בכל רגע נתון. ולגבי שאלתך: מנין המידע? תשובתי היא: אני פשוט יודעת!

גריני

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מה אומר ומה אדבר? כל מילה נוספת מיותרת.... אוהבת את כל מה שכתבת, אוהבת את צורה הכתיבה שלך, מסכימה עם כל מילה שלך! מרגישה כמו מצאתי איזו אחות אבודה

sharon30s

New member
סיימנו כאן את הדיון?

כי כמו שאתם יודעים, זהו לא הפורום הקבוע שלנו, אז אשמח לדעת אם שווה עדיין להיכנס לכאן בנושא המדובר. שבת שלום שרון

גריני

New member
../images/Emo35.gif

כרגע נראה שאין תוספות. אבל, מאחר שאני מבקרת כאן בקביעות, מבטיחה לעדכן אותך אם יהיה משהו חדש. סגרנו?

רשף כשף

New member
אני אשמח לשמוע

אם למישהו יש מה להוסיף בנוגע למלאכים שומרים.... אני יודעת שזה לא נושא דיון ש"תפור" על הפורום הזה, אבל.... רוצה לשמוע את דעתכם:)

sharon30s

New member
הולך, גריני

אני לא רוצה לפספס שום דבר, למרות שאמשיך להיכנס לכאן מדי פעם תודה

למעלה