שלום לכולם

רשף כשף

New member
מלא פעמים אני חולמת

על קלפים שאני פורסת לעצמי או לאחותי. לפעמים אני אפילו זוכרת את הקלפים ואת המסר. כך מצאתי את הפירוש האישי שלי לקלפים שלא היו מובנים לי לחלוטין, אבל זה דיון לפורום אחר...

גריני

New member
מדהים!

ולמה זה לפורום אחר? פתחנו כאן נושא של תקשור וזה בוודאי קשור.... אז יאללה, ספרי-פרטי, אל תתביישי LOL

רשף כשף

New member
בוקר טוב../images/Emo185.gif קלפים...

9 גביעים למשל (9 לב אדום), במשך תקופה ארוכה לא הבנתי את המסר האישי שהקלף מנסה להעביר לי עד שיום אחד שמתי לב בחלום שמדובר על פינוק יתר, ומאז אני קוראת לקלף הזה קלף הפינוקים:) אותו הדבר עם 5 חרבות (5 עלה) שלא הסתדר לי ובסופו של דבר בחלום הבנתי שמדובר על לדעת להפסיד בכבוד. האוהבים, אני קלטתי אותו כקלף של בחירה עד שלילה אחד הבנתי שיש גם שיוך לאהבה עזה וחזקה...

גריני

New member
בוקר טוב למשכימה ../images/Emo42.gif

איזה תובנות מדהימות קיבלת, פשוט נפלא! ואם בתקשור עסקינן - אני מניחה שברור לך שדרך הטארות את מגיעה לתקשור, גם אם אינך מודעת לכך. תחשבי על פריסות שעשית לאנשים ושתוך כדי ניתוח קלף או פריסה - יצא לך איזה משפט עם תובנה מיוחדת, אולי אפילו מילים שלא כ"כ שגורות אצלך? בטוח שזה קרה לך וזהו בדיוק תקשור!!! אגב, השם דוד אומר לך משהו?

רשף כשף

New member
בוקר אור:)

כן, ברור לי שפתיחה בטארוט היא תקשור. לפעמים יוצאים לי משפטים שלא הייתי אומרת בדכ ואנשים מאוד מתחברים לזה. השם דוד? לא, למה?

sharon30s

New member
אכן, קרה לי כמה פעמים

שכאשר אני קוראת בקלפים, תפאום מאיזשהו מקום, באות לי מילים או משפטים שאין לי מושג מאיפה. לפעמים אני אפילו "ממציאה" פרשנויות חדשות לקלף מסויים בלי לדעת למה. זה מה שהכי נהדר בזה. לאחר קריאה בקלפים אני תמיד מרגישה התעלות כזו.. יש שאומרים שהם עייפים וסחוטים, אבל אני להיפך, אני מקבלת מזה אנרגיות חיביות ונהנית ממה שאני עושה. בוקר אור

גריני

New member
איזה יום שמח לי היום - איזה יום |בל

זה בדיוק זה!!! תחושת ההתרחבות וההתעלות - לזה התכוונתי אתמול כשכתבתי איך מבחינים בין ישות אור לישות לא כ"כ טובה.... עכשיו את יודעת איך זה מרגיש ואני קיבלתי עוד חיזוק וגם אני מרגישה כ"כ נפלא הבוקר שבא לי לצאת בריקוד הורה סוער עם שתיכן!!! טוב, גם אתך warrior
זה עושה כזה כיף הקשר הזה עם החבר'ה הנפלאים האלה מלמעלה

גריני

New member
../images/Emo26.gifוהפעם אני מבקשת פרטים../images/Emo70.gif

איך עשית את הקטע הזה של לתקשר עם הקלפים? ולאחר הודעתך מהבוקר - את בוודאי מבינה מה קרה באותו קטע עם הקוסם... לא היה צורך בכך שתזכרי את הפרטים - כי נוצר אז קשר התקשור איתו. ואגב "לגמרי במקרה" - אני מייחסת את קלף הקוסם למדריך שלי.... אז אני הייתי רוצה לתרגל תקשור באמצעות הקלפים. תודה!!!!

sharon30s

New member
שמחה שיש גם לי משהו לתת לך..

ככה: יושבים מול איזה קלף שאת בוחרת כדי ללמוד אותו או ממנו. פשוט מביטים בו בריכוז, לומדים בו כל פרט. זה בעצם מין מדיטציה כזו.. באיזה שלב, תתחילי לדמיין שאת נכנסת לתוך הקלף ועומדת מול הדמות שבה. כשאת מרגישה שאת בפנים, תתחילי לדבר אליה ולשאול אותה שאלות. יותר מזה, אני לא יודעת להסביר. זה פשוט קורה. אבל זה קרה לי רק פעם אחת. וכשניסיתי את אותו דבר עם קלפי קראולי, הרגשתי שאני ממש נשאבת לתוך הקלף. ההרגשה היתה מפחידה ממש אז הפסקתי עם זה. רגע, אני אחפש בפורום, פעם מישהי כתבה איך לעשות זאת... אני מצרת קישור לתגובה שקיבלתי בנושא תיקשור בקלפים להנאת כולם

גריני

New member
בטח שיש לך!

לכולנו יש לתת אחד לשני ולך במיוחד יש את האינטואיציות עם הקלפים. ובטח יש לך עוד דברים שלא התגלו עדיין
מה שסיפרת עם קלפי קראולי - זה ממש מרתק! זה די מסתדר לי עם הדואליות שיש כלפי כל מה שקשור בקראולי. אני עצמי ניגשת לידע שהועבר על ידו בדרך של "כבדהו וחשדהו". הדפסתי את המדיטציות ואעשה אותן בימים הקרובים וכמובן שאם תהיינה חוויות/תובנות אשתף אותך. תודה, תודה והמשך יום נהדר.

גריני

New member
הגנות

אותן ההגנות שכתבתי מקודם אני מדמיינת שאני נמצאת בתוך בועת אור שמקיפה את כולי, או שאני נמצאת בתוך מגן דוד גדול (המגן דוד זה עבורי למקרים יותר "רציניים" כמו טיסה למשל
). את ההגנות אני עושה בבוקר ובלילה - לפני השינה. אם את מרגישה ש"חטפת" אנרגיות שליליות דמייני שאת נשטפת ע"י מפל של מים טהורים ששוטפים את כולך - מבחוץ ומבפנים, הזמיני אח"כ אור ועטפי הכל באותה בועה, והרי את נקיה ומטוהרת- ממש כמו חדשה
.

רשף כשף

New member
ההגנות שלי

גם אני בדכ מדמיינת שמקיף אותי מגן דוד, ואם זה לא מספיק אז אני לובשת אחד. אמבטיות תמיד טובות לטיהור, במיוחד הטבילה במים ולאחריה הוצאת המים מהאמבטיה כשאני עוד בתוכה כדי להפטר מכל האנרגיות השליליות. יש משהו שאת אומרת לעצמך בעת ההגנה?

גריני

New member
לפעמים

"אני מקיפה את עצמי בבועת הגנה אנרגטית, להגנה מפני אנרגיות שליליות ועין הרע" - זה בשביל הבועה. כשההגנה היא מגן דוד אני לא אומרת כלום. הטיהור במים הוא אכן נפלא (בין אם אמבטיה ממש או בדמיון). היו לי פעמים שהצלחתי לעשות ממש מהפך במצב הרוח שלי באמצעות הכלי הזה!

רשף כשף

New member
כלומר,

אם איזו ישות אומרת לך להרוג מישהו אז זו בטח לא ישות חיובית.... חומר למחשבה!

גריני - תגובה לגבי המלאך השומר

ראשית כל, אני מסכימה עם מכתבך - הוא מתאים לקו מחשבתי. שנית, לגבי השיחה עם המלאך השומר לעומת השיחה עם המקור, קרי אלוהים עצמו, אז בעצם, אלוהים עצמו מדבר באמצעות המלאך השומר. וכמו שאמרת, שמקבלים מסרים מכל מיני אירועים/דברים/חפצים שסביבנו, גם זו שיטתו של אלוהים לדבר איתנו ולהעביר לנו מסרים. השאלה הגדולה שנשאלת : האם אנו מקשיבים? לא כל אחד מקשיב ואפילו זה המקשיב, לא תמיד נמצא בעמדת הקשבה כך שלעיתים המסרים מתפספסים אך... ישנו אך גדול והוא: כשמסר מתפספס, הוא מגיע באופן אחר או באופנים אחרים, עד שהוא נקלט. וישנו עוד אך, שהוא, לא תמיד המסר נקלט. טוב, כל המורכבות הזאת תלויה בכל אדם ואדם ותלויה במצבו של אדם ברגעים מסויימים, ותלויה במיקוד של אותו אדם. הכוונה במיקוד זה שאם אדם ממוקד בפיזי ובחומר, הוא לא יהיה קשוב ואם יהיה ממוקד ברוח, יהיה קשוב ואדם רוחני, לעיתים מתמקד בפיזי וזונח מעט את הרוח ושוב חוזר וכך הלאה - הרי לחיים יש דינמיקה ואנו לא עומדים במקום אחד, תמיד נמצאים בכל מיני רבדים המתאימים לאותו רגע בחיים שלנו. ולגבי המלאך השומר, אנו גם מלאכים. ישנו עולם מורחב שאנו לא ממש מודעים אליו ונוגעים בו בזמן שאנו ישנים וזוכים להיות מודעים אליו באופן נדיר ביותר. ובעולם מורחב זה, גם אנו מתפקדים כמלאכים. ישנה מערכת גדולה וסבוכה של פעילות גומלין בינינו לבין שאר יצורי העולם. עכשיו, לגבי בקשתך לשמוע חוויות/התנסויות/עצות וכו'... לאחרונה חוויותיי רבים ומענגים. אספר אחת שקרתה לי לפני יומיים. לבני הבכור ישנה ידידה נחמדה שאני מכירה אותה כבר כמה חודשים. מלבד שמה, לא היה ידוע לי כלום עליה. אמנם דיברתי איתה ושוחחתי איתה בעבר אך לא עלה בדעתי לשאול אותה כלום עליה. ובכן, לפני יומיים, אותה ידידה של בני היתה אצלנו וראינו כולם סרט בטלויזיה ותוך כדי הצפיה בסרט, חשבתי לי: "מעניין איזה מוצא היא"? משום מה היא נראתה לי אחת מעדות המזרח אך לא ידעתי בדיוק לשייך אותה. חלילה, לא הגזענות מדברת מגרוני, ממש סתם חשבתי זאת לעצמי. לפתע, היא החלה לדבר איתי ואומרת לי כי היא רוסיה, ממש מסיביר. בחיים לא הייתי עולה על זה והיא ממש לא ניראית ולא נשמעת כמו רוסיה. ובכן, העונג שחשתי על התשובה שהגיעה משאלתי היה גדול ותרם לי לשמחה. אגב, זה קורה לי המון וזה קורה לי בגלל אמונתי הרבה בעולם/ביקום/באלוהים,שיספק לי את כל רצונותיי. נזכרתי בעוד סיפור נחמד שקרה לי מזמן. קראתי ספר דיי מדעי על חורים שחורים וקמטים בזמן וכוכבים, בקיצור, ספר דיי מדעי. ולספר שקראתי, לא היו תמונות הממחישות את הנאמר בספר, רק תיאור מפורט על הנאמר בנושא. ומכיוון שאני חובבת תכניות מדע, הובאה אלי תוכנית המדברת בדיוק רב על תוכן הספר, בצרוף תמונות ממצפה כוכבים ולווינים והמחשה של גרפיקה ממוחשבת. בקיצור, קיבלתי את המידע שרציתי לקבל בצורת קריאה ובצורת צפיה (להשלמת התמונה). מיותר לציין ששוב, רגשותיי הוצפו בעונג רב על תרומתו של העולם לספק לי את מה שרציתי. שוב, ממש במקרה צפיתי בתכנית שממש במקרה היתה מותאמת לחומר קריאתי בספר וממש במקרה זה לא היה במקרה...

גריני

New member
עולם נפלא ../images/Emo65.gif

כן, הקטעים האלה עם השאלות שנענות כמעט מיד... כל מקרי הסינכרוניות שממש מובילים אותי לכיוון מסויים, כל "צירופי המקרים" המשמעותיים האלה וכל מה שכתבת כאן, עושים לי את החיים כל-כך כיפיים!!! האהבה שנשפכת אלינו מההדרכה שלנו, זה משהו שמרגש אותי כל פעם מחדש.... השיר המדוייק שמושמע ברדיו ברגע העוד יותר מדוייק... בדיוק כשרע או עצוב לך - מגיע השיר שמילותיו תואמות בדיוק מופלא את הרגשתך... וכן - מסכימה איתך שזה מתגבר ככל שאת קשובה לסימנים ומאמינה בהם. לגבי תפקוד שלנו כמלאכים בעולמות מקבילים - האמת? לא שמעתי על זה... יודעת שיש לנו תפקידים שונים וקיומים שונים במקביל, אבל לא חשבתי/ידעתי שגם "מלאכיות" כלולה בזה. מנין המידע?

רשף כשף

New member
אני שמעתי על זה

אבל זה נשמע קשה לביצוע כי נגיד מישהו קם בלילה והולך לשרותים... אז מה, מי שהוא שומר עליו נשאר בלי שמירה? אותו הדבר עם הקטע שאלוהים כל בוקר מחזיר לנו את הנשמה מחדש, ומה קורה כשמתעוררים בלילה? מקבלים אותה להלוואה:)?

The Warrior

New member
זמנים אחרים...

כשהנשמה "שם" (נניח שאת ישנה), היא חיה בזמן אחר. לגבייך, החלק המודע בחיי היום יום, הנשמה, היא כאן כשאת ערה. זה אבל הפוך. את היא הנשמה. הנשמה עושה מספר תפקידים, לרובן את לא מודעת בכלל. מי שרואה את העולם החמרי כעולם המרכזי, לגביו הנשמה חוזרת. מי שמזדהה עם נשמתו, עם ההויה הרוחנית של עצמיותו, לגביו העולם כאן הינו חלק ממכלול החיים שלו, אך לא החיים כולם. לגביו הוא "פה" ו"שם" בו זמנית. הוא חש מה שקורה "שם" כאשר הוא פה, ומשפיע על כך בצורה מודעת. שוב, הזמנים בעולמות אחרים לא חייבים להיות מקבילים. את פועלת שם בזמן אחר . נשמה שמקבלת תפקיד אלהים סומך עליה, והיה אם בכל זאת...(ישנה בחירה חפשית), תמיד יש מחליף. בוקר אור

למעלה