היי גריני
אפרופו חלום, לעיתים אנו מקבלים תשובות בחלום אך לא זוכים לזכור את התשובות שקיבלנו אך אל דאגה משום שהתשובות כבר קיימות אצלנו והן יישלפו בצורה מודעת בעת הצורך. המודעות הערה שקיימת במימד הפיזי, לא תמיד מסוגלת לשאת מסרים מרבדים גבוהים יותר והם מודחקים אל התת מודע ובעת הצורך הם צפים ואנו נעזרים בהם ובעצם חשים כי הידע קופץ אלינו ושואלים את עצמנו: איך לא חשבנו על זה קודם? למעשה הידע קיים בנו אך ננצל אותו בעת הצורך כשיידרש הדבר. ולגבי תקשור, ברצוני לספר על חוויותיי: בעבר, הייתי יושבת לבדי, לאחר שכל בני ביתי פרשו למיטתם, והייתי אוחזת בידי עת ומתחילה לכתוב דברים שממש לא הבנתי מאיפה הם הגיעו, ממש יכולתי לקרוא את מה שכתבתי וללמוד מכך. לגבי אופן כתיבתי: זה היה כאילו מישהו הכתיב לי את הדברים, מוחי היה ריק לחלוטין ואף מחשבה לא עברה, רק צפיתי בדף המתמלא במילים הכתובים בידיי. והייתי כותבת במהירות רבה. אגב, כיום, איני עוסקת בתיקשור כתיבתי משום שאין לי כל כך זמן אך עוסקת בתיקשור מחשבתי. אני מקבלת מסרים בכל פעם כשיש לי רצון לקבל, כשיש איזו שאלה שברצוני לקבל עליה תשובה. גם בחלומות מגיעים אלי מסרים וחייבת לציין כי הם דרמתים למדיי ובעלי מסר חזק וכמעט מוחשי. לגבי אובדן זיכרון של חלום, אני חושבת שמלבד האגו שהינו מכשלה לנו, ישנו גם היכולת שלנו להתמודד עם הידע המובא אלינו בחלום (התמודדות ברמת המודעות במימד הפיזי). כך שבעצם אין לנו צורך לזכור את החלום אלא לדעת כי מה שאנו צריכים, יגיע במועד שיידרש לכך. בעצם, אני שמה לב כי אני חוזרת על דבריך במילים שלי כך שברור כי קו מחשבתנו הינה דומה.