שלום לכולם

רשף כשף

New member
שלום לכולם

גריני, זוכרת מה דיברנו שמה על מלאכים שומרים, בא לך לחלוק איתנו?

גריני

New member
שיחות עם המלאך השומר

בהמשך לדיון שהחל בפורום אחר - ושנושאו: איך מדברים עם המלאך השומר (ולפני שמגיע לכאן בריצה Warrior ומודיע לנו שאין צורך לדבר עם המלאך השומר - אנחנו צריכים לדבר הישר עם המקור, קרי: אלוהים
). אז הנה - איך אני עושה זאת: קודם כל, מהרגע שלמדתי על קיומו של מלאך שכזה לכל אחד מאיתנו (שזה סיפור בפני עצמו - איך התגברתי על כל הסקפטיות שלי...) וכשהבנתי שלמלאך הזה יש שם ושידיעת שמו מסייעת להקמת הקשר ביננו (כי השם הוא אנרגיה מסויימת שבכל פעם שאני משתמשת בו אני מחזקת אנרגיה זו אצלי וכך מקלה על הקשר) - פניתי אליו במחשבה, בדיבור רגיל וביקשתי לדעת את שמו... זה לקח קצת זמן (נדמה לי שמספר שבועות) - ולבסוף קלטתי את השם. דרך העברת השם היא אישית לכל אחד וכדאי לסמוך על המלאך השומר שהוא יודע את הדרך איך להעביר המידע אליכם. ידיעת השם - מלבד מה שכתבתי למעלה, גם מאפשר קבלת מסרים באמצעות אנשים אחרים הנושאים את אותו השם. אני, למשל, יודעת לפעמים על מסר מסויים שמועבר ע"י המ.ש. שלי, כאשר מישהו בעל שם דומה (נניח לצורך העניין ששמו יעקב) - אומר לי משהו ואני מבינה את המשהו הזה ברובד עמוק יותר. בנוסף לכך, כפי שכבר כתבתי בהזדמנויות רבות: המסרים מההדרכה שלנו מגיעים במגוון דרכים, כגון שיר שמושמע ברדיו בעיתוי "שקולע בול" להתלבטות שיש לי כרגע ומילות השיר מראות לי את הכיוון, את הדרך. הרבה פעמים הפתרון כ"כ פשוט שזה מדהים אותי איך לא חשבתי על כך קודם (כולנו כ"כ מסבכים לעצמנו את החיים, נכון?). באותה הדרך מדובר כמובן על סרטים (קולנוע/טלויזיה), מאמרים בעיתון ושאר ירקות.... ספר שמישהו "במקרה" הסב את תשומת ליבי אליו... שיחה ש"במקרה" נערכת באוטובוס ושאני שומעת ... וכו' וכו'. כאשר אני נמצאת על פרשת דרכים... התלבטות קשה... מצוקה וכו' - לפני השינה אני מנהלת איתו שיחת מוטיבציה ואומרת: צ'מע חבוב! קשה לי/עצוב לי/ בו והשמע את קולך.... לא תמיד אני נענית - זה נכון. יש לפעמים את האגו שלי שמסתובב עם מטלית רטובה ומוחק את החלומות... יש לפעמים "שיעורים" שלי - שעלי לעבור לבד ורק אחרי שלמדתי מה שלמדתי אני מקבלת את הפרס (כך בפרוש - לקבל מתנה או פרס בחלום, זה הרבה פעמים "מחיאות הכפיים" של ההדרכה). אבל, בהרבה מאוד פעמים אני כן נענית ומקבלת חלום, שכל שנותר הוא להבין את השפה שלו... (ובשביל זה יש פורום חלומות
). אגב, גם דברים שקורים לנו בחיים היומיומיים נותנים המון רמזים: למשל מכוניות מסויימות שחולפות על פנינו מסמלות דברים שבאים מהרוח (והלוא לזו הכוונה ב: "כמו למעלה כך למטה"). דוגמאות: מכונית דואר מסמלת מסר, פשוט דואר... מכונית חתן/כלה מסמלת חגיגה, איחוד... מכונית זבל - כמוה כן היא - פינוי אשפה.... שימי לב גם לשיחות ממתינות! כשאני מדברת בטלפון עם מישהו ונכנסת שיחה נוספת - הרבה פעמים יש בה רמז למה שנאמר בשיחה הקודמת: שם המטלפן, נושא השיחה... כל דבר שהוא... ובקיצור - כפי שכתב ג'יימס רדפילד אין צירופי מקרים עד כאן דברי להפעם, ואשמח מאוד לשמוע חוויות/התנסויות/עצות של אחרים. יום נפלא לכולנו

רשף כשף

New member
יש לי מלאן שאלות....

איך את יודעת אם יש לך מלאך אחד או שניים ואם הם זכר או נקבה? את פשוט מרגישה את זה? מישהו אמר לי פעם שלכל אחד יש שני מלאכים שומרים ושהם לא תמיד קבועים, לפעמים מתחלפים, מה דעתך? באיזו צורה קיבלת את השם של המלאך? שמעת אותו? סליחה על ההפצצה....:)

גריני

New member
דעתי....

לדעתי יש לנו מלאך שומר אחד והוא קבוע לכל חיינו. ההדרכה שמתחלפת זה מדריכים רוחניים. אשר למין: נדמה לי שברובד הזה (של מלאכים שומרים) אין את הנושא של זכר/נקבה. במקרה שלי - למלאך שלי יש שם גברי, אבל ייתכן שזה על מנת "להשלים" את האנרגיות שלי - כאשר בפיסי אני אשה אז המלאך השומר מחזק את האנרגיות הגבריות.... כל זה, אני חוזרת שוב - דעתי (!)ואינני מתיימרת לדעת הכל, או לדבר בצורה שתגיד לך שמה שאני חושבת/יודעת-זו האמת הצרופה. ממש לא! כל אחד צריך לאמץ לעצמו את מה שמשדר לו נכון - וללכת הלאה עם זה. למה בעצם זה חשוב אם המלאך השומר הוא קבוע? נשי? גברי? אשר לשמו של המלאך שלי - מישהי "זרקה" לי כאילו בצחוק שזהו שמו (היינו עסוקות שתינו באותה התקופה ברצון להתוודע אל המלאכים שלנו והשיחה איכשהו "במקרה" התגלגלה לשם הזה). על כל פנים, באותו הרגע שהיא אמרה את השם - אני פשוט בכיתי... הבכי הזה שבא מהצפה של רגשות אהבה - מכירה אותו? זה מה שקרה לי וזה מה שהביא אותי לידיעה (!). אח"כ נזכרתי שיום קודם לכן, ושוב, "במקרה" ותוך כדי נסיונות שלי לראות הילות של אנשים, ראיתי מישהו עם הילה ע-נ-ק-י-ת זוהרת כולה.... נחשי מה היה שמו של אותו איש?........ ואז, כמובן קשרתי גם מספר חלומות בהם הופיעו מכרים בשם זה.... et voila ואין צורך בהתנצלות - אני מאוד אוהבת לדבר על הנושא הזה (כפי שאת רואה...) ושמחה לחלוק את הידע והנסיון! רוצה לספר קצת על התנסותך בנושא?

רשף כשף

New member
לצערי אין לי נסיון בנושא

פרט למספר נסיונות שלי ליצור קשר שבינתיים לא נענו: ביום חמישי האחרון החלטתי לבקר בבית הקברות שבמקום הולדתי, בקיבוץ. משום שהיה מאוד חם חיכיתי לשעה מאוחרת ויצאתי לדרכי ברגל. הדרך היתה הרבה יותר ארוכה ממה שחשבתי, והגעתי סחוטה לבית הקברות. כשהגעתי לקבריהם של סבי וסבתי ראיתי 2 אבנים על קברה של סבתי- שחורה ולבנה (החלטתי שאלו הם סבי וסבתי ששומרים עלי), ואבן כחולה מיוחדת ליד קברו של סבי, שאותה אימצתי. פרט לאבים אלו, הקברים היו נקיים. לאורך כל שהותי שם הרגשתי בשמירה של כוחות עליונים, ולפתע שמתי לב שהשמש שקעה והתנים החלו לנבוח באופק... (אלו תנים אמיתיים שמסתובבים חופשי בשדות אצלנו). טוב, כמו בסיפור מתח, התחלתי לחזור ברגל, ושוב הדרך ארוכה, השמש שקעה והתנים מיללים. בדרך ראיתי חזיר בר רץ לו ולאורך כל הדרך מטעי הבננות התלחשו סביבי. זה היה מפחיד ביותר!!! ולהפתעתי הרבה... איך שהגעתי גיליתי שהשער סגור, ושאני נשארתי עם החושך והתנים מחוץ לגדר. אחרי כמה דקות של היסטריה גיליתי מחדש את נפלאות הטכנולוגיה והתקשרתי לאבא הגיבור שמיד בא להציל אותי. זזה היה שיעור שעברתי על מלאכים שומרים ושות'...

גריני

New member
התחושה שלך

ההרגשה שלך בשמירה העליונה - זה הדבר המשמעותי! יש דברים שאי אפשר להעביר לאחרים כי אלו תחושות אישיות שלנו. מעבר לזה, אני מתארת לעצמי איזה פחד זה היה שם... נשמע כ"כ סוראליסטי...

רק רציתי להגיד לכם ש..

לפי דעתי מלאך שומר זה חייב להיות ישות או משהו בסגנון..המלאך שומר יכול להיות כל אחד ואחד...כל מי שעוזר לך תמיד ונמצא לצידך ומציל אותך תמיד! אפשר לקרוא לזה מלאך שומר-אני קוראת לזה החבר הכי טוב!

The Warrior

New member
כל הכבוד, גריני ../images/Emo70.gif

תודה לך על השיעור שהעברת איך קוראים את ההנחיות של אלהים, שאין צרופי מקרים. מה לעשות שאני קנאי לאלהים (
) כמו שציינת... אבל אני מתפעל מהכשרון שלך לתאר את הדברים - את ההנחיות היום יומיות, שכל אחד מאיתנו מקבל, אם רק נפתח את העיניים. אני ממש לא מתנגד לשיחה / התיעצות עם המלאך השומר, אם הבנאדם יזהה אותו בודאות. זה כנראה הכח שלך. המלאך השומר הוא ודאי יועץ טוב - אבל...ישנן כל כך הרבה ישויות שישמחו ליעץ לנו, ואיך את רוצה שיבדילו? אמרת שאת שמחה לשמוע חויות, אז אספר שכבר הבקר פנו אלי 2 בני אדם, שמסתבר שאת קולו של אלהים תפסה רוח, וניסתה להוליך אותם שולל. אישרתי להם שזו רוח, ומסרתי להם את השם (השמות שמורים במערכת
). אז גריני, אם כוחך במתניך, ואת מסוגלת להנחות איך מבדילים - אשרך. פשוט ישויות אחרות גם כן מנסות...את יודעת! מצטרף לברכתך, יום נפלא לכווווולם

גריני

New member
זהו - המשיח בדרך ../images/Emo6.gif

לקבל ממך מסר כזה מקבל ומעודד... WOWֱ!!! אז איך מבדילים - זו אחת השאלות ה"חמות" ביותר בשוק ושאלה חשובה מאוד, כמובן.... כי אכן צריך להיזהר בדבר הזה ואני מאמינה שיש אכן ישויות "שליליות" בלשוננו ש"תופסות טרמפ" על העניין. ההנחיה שקיבלתי מהמורה שלי ושמופיעה תמיד כשדנים בסדגייה הזו היא לבחון את תוכן המסר. מסר שעושה לך טוב על הלב, שנותן לך מן תחושת התרחבות, אהבה/חמלה/שמחה וכו' - יהיה (בדר"כ) מסר שמקורו באור. אני לא חושבת שאני מצליחה להבחין בין המלאך השומר שלי למדריכים רוחניים, וזה בעיני פחות חשוב. מסר שעושה לך רע, שנניח מנסה "לסכסך" בינך לבין מישהו אחר - ויהיה האחר אשר יהא - לא בא ממקור של אור! עבור הרוח, עבור האור - כולנו שווים, כולנו ראויים (כן גם הפושעים שביננו... יש סיבה לכל תופעה בעולמנו). שמעתי כבר על מסרים, כביכול שגרמו לפירוד במשפחות, שמישהו "קיבל מידע" שמישהו אחר עושה לו משהו מאחורי הגב, או משהו כזה - מסר כזה אני הייתי דוחה! חוץ מזה, אני עושה יום יום הגנות אנרגטיות שתפקידן למנוע כניסת ישויות שליליות לתחום הקליטה הרוחנית שלי. הגנה אנרגטית היא למשל להקיף את עצמי בבועה של אור, או לדמיין את עצמי בתוך מגן דוד (שזו הגנה חזקה במיוחד!). בימים טרופים אלה, מסוכן לצאת לרחוב ללא הגנה שכזו
אז - מומלץ לכולם (גם למי שלא עוסק בעבודה רוחנית ולא מחפש קשר עם ישויות). תודה לך, לוחם, על המחמאות וגם אני, כמובן, לומדת ממך המון, למרות חילוקי הדעות שיש ביננו לעיתים.

רשף כשף

New member
הגנות

באחת מההתנסויות הראשונות שלי בהעברת אנרגיה בין אנשים גיליתי את עצמי חסרת הגנות וחליתי. באילו הגנות את משתמשת על מנת להגן על עצמך מהשפעות שליליות?

sharon30s

New member
באתי לבקר

אין לי שום ידע בנושא, למרות שהוא נורא נורא מעניין אותי והייתי רוצה גם אני לנסות לדעת כיצד "מתקשרים". גריני-אמנם כתבת איך את מתקשרת פחות או יותר, אבל אשמח לדעת יותר פרטים פרטקטיים. כמו: מתי? באיזו תנוחה? כיצד? האם דרך מדיטציה? הייתי רוצה לדעת ממש פרטים טכניים, אם זה לא קשה לך. תודה לכולכם שהחלטתם לפתוח את הערוץ הזה.

גריני

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

קודם כל, משעשע אותי הרעיון שאני מתפקדת כאן כרגע כיועצת לענייני תקשור... הלוואי שזה היה כך... המקום היחידי בו אני מרגישה מעין תקשור בנוסח של שאלות שלי ותשובות מההדרכה שלי - הוא חלומות, וגם זה כפי שכתבתי - לא תמיד מתקיים. מעבר לזה, תקשור מובנה ומוגדר ע"י פרטים טכניים כפי שכתבת - לא עובד אצלי. ניסיתי מדיטציות וכאלה - לא הולך (כנראה שהאגו שלי חוסם כרגע תקשורת כזו). מה שכן קרה לי פעם או פעמיים, זה שמשפט כלשהו "נתקע" לי בראש - כמו פטיפון מקולקל, משהו כמו 4-5 מילים שחוזרות על עצמן בראש שלי שוב ושוב ואז כשהחלטתי לרשום את הדברים על נייר - באו משפטים נוספים. לא בצורה של כתיבה אוטומטית - אבל יצא לי איזה נאום קטן שכתבתי לעצמי, עצות, תובנות.... דברים כאלה. אני מניחה שזה היה תקשור בחיתוליו ומייחלת ליום שזה יימשך ויתגבר. כנראה שאני צריכה להיות מאוד רגועה ומאוזנת כדי שזה יקרה וגם מאוד מאוד מודעת וקשובה לעצמי, כלומר - אני צריכה לשים לב ולקלוט את הרגע כשזה קורה. אגב, קרוב מאוד לשינה (ומיד עם ההתעוררות) - זה הזמן הכי מתאים לתקשור! המוח שלנו נמצא אז בגלי אלפא - שזה התדר בו מתבצע התקשור, ואכן קרה לי שקלטתי שממש דקה לפני שנרדמתי היו לי בראש מילים או 2-3 משפטים קצרים - שזה היה תקשור. כמובן שמשום כך (וגם בשביל החלומות) - העצה הקונקרטית היחידה שאני יכולה לתת - היא להחזיק ליד המיטה כלי כתיבה ולהביא את עצמך למשמעת עצמית ולרשום את הדברים האלה מיד כשהם מופיעים, אחרת זה פשוט בורח. בהצלחה ואל תשכחי לשתף אותנו כשקורה משהו!

רשף כשף

New member
גם אני שמתי לב

שכשאני מתעוררת אני במצב רוחני הכי מתאים לתקשור, אני מרגישה מעין זרמים כאלה של אנרגיה בכל הגוף. עם זאת, אני עדיין לא מרגישה שהצלחתי לתקשר עם מישהו, אני מרגישה שיש מעבר אנרגיה אך לא ברור לי מול מי..

רשף כשף

New member
כן....

לפעמים יש תשובות, זה מפתיע כי לא ממש ציפיתי לקבל אותן. אבל בתור אחת שזוכרת חלומות, קשה לי לפרש לעצמי... הסנדלר הולך יחף:)

גריני

New member
חלומות וסנדלרים

כן, מכירה את התופעה. את מוזמנת לשלוח אלי חלומות שלך, אם מתאים לך. לא תמיד אני מצליחה, אבל דוקא חלומות שקשורים במדריכים וברוחניות - שם אני די "תופסת" את הענין.

sharon30s

New member
אז בואו אספר לכם משהו..

פעם קראתי על איף לתקשר עם קלפי הטארוט. אז לפני הישנה לקחתי את קלף הקוסם וניסיתי עליו. עכשיו, אני יודעת (כמעט בטוחה), שהצלחתי איכשהו להיכנס לתוך הקלף, לעמוד מול הקוסם ולשאול אותו שאלות. אני בטוחה במאה אחוזים בזה, ואני בטוחה שזה לא היה חלום. אני יודעת ששאלתי אותו כמה שאלות ואני יודעת שהוא אפילו ענה לי תשובות. א ב ל - מה הקטע? כשזה נגמר (ממש בפתאומיות, אין לי סיבה) לא הצלחתי לזכור בכלל, ממש בכלל, לא מה הוא ענה לי, ואפילו לא מה אני שאלתי. אז האם זה היה תיקשור? איך אפשר לדעת שלא דמיינתי בעצם? ועוד דבר הכי חשוב - אם אכן הגעתי לרמה כזו, איך אפשר לזכור את מה שנאמר? כי אפילו כשזה הסתיים לגמרי, כבר לא זכרתי כלום ממה שהיה. ודווקא חלומות אני זוכרת כמעט תמיד. אודה לעצתך, גריני יקרה. הפכת להיות הגורו שלנו בפורום זה..

גריני

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (זה בשביל הגורו....)

וואו זה מדהים הסיפור שלך! לדעתי את עברת למצב מודעות שונה - גלי אלפא ואולי אפילו תטא (תטא זה מצב עוד יותר עמוק מאלפא והעובדה שהזכרון אבד לך "מחשידה" שזה מה שקרה). וכן, זה בהחלט נשמע לי כמו תקשור. דבר לא אבד מהשיחה ההיא - את קיבלת, ככל הנראה, אנרגיות מסויימות, אולי אפילו ידע - והכל נמצא אצלך מאוחסן באיזשהו מקום ויצא במקום ובזמן המתאימים. תראי, היו לי חלומות שבהם אני יודעת שקיבלתי ידע - קראתי המון חומר והיו גם קודים מוזרים - דברים שלא אומרים לי שום דבר ואני לא זוכרת את הפרטים - זה נשמע לי משהו דומה! אובדן הזכרון יכול להיות גם פעולה של האגו... האגו שלנו הוא אחד מהמכשלות הגדולות ביותר בדרך לתקשור. לוא היתה לי נוסחה איך להרגיע אותו חלק שלנו.... איי .... היה כיף! העצה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה כרגע היא התמדה ומודעות! המון מודעות! לפקוח אוזנים ועיניים - לראות את כל הסימנים האלה שכתבתי למעלה, ללמוד לפענח את הסמלים שבאים ביומיום. ואם את זוכרת חלומות אז נהדר - שם את מקבלת ממש מסרים ברורים. את מנהלת יומן חלומות? אם לא - התחילי לרשום את כל החלומות. את לא תאמיני כמה חלומות אני מפענחת חודשים, לעיתים שנים אחרי שחלמתי אותם. פתאום קורה משהו בחיים שלי שגורם לי לחפש חלום מלפני שנה-שנתיים ואז אני עושה אחד ועוד אחד.... זה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש ועוזר לי ליהנות מהדרך! אח, איזה עולם יפה
- תודה לך על השיחה הזאת!

היי גריני

אפרופו חלום, לעיתים אנו מקבלים תשובות בחלום אך לא זוכים לזכור את התשובות שקיבלנו אך אל דאגה משום שהתשובות כבר קיימות אצלנו והן יישלפו בצורה מודעת בעת הצורך. המודעות הערה שקיימת במימד הפיזי, לא תמיד מסוגלת לשאת מסרים מרבדים גבוהים יותר והם מודחקים אל התת מודע ובעת הצורך הם צפים ואנו נעזרים בהם ובעצם חשים כי הידע קופץ אלינו ושואלים את עצמנו: איך לא חשבנו על זה קודם? למעשה הידע קיים בנו אך ננצל אותו בעת הצורך כשיידרש הדבר. ולגבי תקשור, ברצוני לספר על חוויותיי: בעבר, הייתי יושבת לבדי, לאחר שכל בני ביתי פרשו למיטתם, והייתי אוחזת בידי עת ומתחילה לכתוב דברים שממש לא הבנתי מאיפה הם הגיעו, ממש יכולתי לקרוא את מה שכתבתי וללמוד מכך. לגבי אופן כתיבתי: זה היה כאילו מישהו הכתיב לי את הדברים, מוחי היה ריק לחלוטין ואף מחשבה לא עברה, רק צפיתי בדף המתמלא במילים הכתובים בידיי. והייתי כותבת במהירות רבה. אגב, כיום, איני עוסקת בתיקשור כתיבתי משום שאין לי כל כך זמן אך עוסקת בתיקשור מחשבתי. אני מקבלת מסרים בכל פעם כשיש לי רצון לקבל, כשיש איזו שאלה שברצוני לקבל עליה תשובה. גם בחלומות מגיעים אלי מסרים וחייבת לציין כי הם דרמתים למדיי ובעלי מסר חזק וכמעט מוחשי. לגבי אובדן זיכרון של חלום, אני חושבת שמלבד האגו שהינו מכשלה לנו, ישנו גם היכולת שלנו להתמודד עם הידע המובא אלינו בחלום (התמודדות ברמת המודעות במימד הפיזי). כך שבעצם אין לנו צורך לזכור את החלום אלא לדעת כי מה שאנו צריכים, יגיע במועד שיידרש לכך. בעצם, אני שמה לב כי אני חוזרת על דבריך במילים שלי כך שברור כי קו מחשבתנו הינה דומה.

למעלה