בדיוק מה שאמרתי
רק שאמרת את זה בצורה כועסת, ככה שאתה גורם לזה להישמע כאילו אני טועה אני פשוט אומר שזו טעות לנסות לנתח בצורה הרמונית איך צריך לנגן את הבלוז, כי הבלוז לא הומצא כדי שתהיה לו צורה, אלא כדי להביע את ההרגשה של המנגן/שר. הבלוז מיסודה היא מוזיקה חובבנית, שהגאונות שבה היא העובדה שגם המבינים הגדולים ביותר יודעים לנגן אותה משמיעה, ושאין שום דרך אחרת לעשות אותה נכון. לתת חוקים לבלוז, ניתן להשוות את זה ללתת למישהו לצייר, אבל להגביל אותו בקשר לצורה שהוא יצייר, לצבעים ולסגנון. אז אולי יהיו הבדלים קטנים, אבל בסופו של דבר לכולם יצא אותו ציור. אותו דבר הבלוז, אסור להגביל את התווים והצורה שאתה מנגן, וצריך להימנע מלדעת (לא מלהבין) מה אתה עושה, לא סתם קוראים לזה מוזיקת נשמה. ובקשר למבנה הקבוע (12 או 8 תיבות, I-IV-V-I), כל זה רק מסגרת, צריך לזכור שגם אותו צייר יצייר בד"כ על בד לבן, ובד"כ אפילו אחד מרובע. נ.ב למרות שדוקא צידדתי בעובדה שהיתה להם רמה גבוהה, למרות שהם לא ידעו תוים, ואמרתי את זה רק כדי להוכיח שאין למה לדבר על דרכי כתיבה של קטעים, אם בכלל מדובר באנשים שלא ידעו לקרוא, אני כבר מחויב להתעצבן להגיד לך שאתה מדבר שטויות רציניות. אם מישהו לא יודע לקרוא תוים בהחלט מעיד על רמתו המוזיקלית, בדיוק כמו שאם מישהו לא יודע לקרוא אותיות יעיד על רמתו הספרותית (ובגלל שאני מתנבא שאתה הולך להתקיף אותי עם "ידיעותיך" בתחום הבלוז, אני כבר אגיד לך שליכולות נגינה ראוותיניות אין שום קשר לרמה מוזיקלית, שניה אחת, יש לי עוד נבואה- אתה הולך להגיד לי שבכלל לא עמדת לכתוב את זה) נ.נ.ב ממש סליחה שירדתי לרמה שבה אני נטפל לשטויות הכי קטנות שאמרת כדי להוציא מזה את העובדה שאני צודק, אבל אני יורד רק עד הרמה שמציבים לי- "טיבה של כל מוזיקה נמדד לפי רמת האומנות והיצירה שבה ולא ברמת המורכבות שלה" פשוט אין לי זמן כי אני צריך לצאת, אבל תזכיר לי פעם אחרת ואני אסביר לך בדיוק איזה שטויות אתה מדבר