שלום לכולם...

Psycho BuZZ

New member
אני באמת מושפע די הרבה מהמוזיקה שלו

אבל זה לא שייך לכאן!!! ולא אמרתי שבדיוק "כל מילה שיוצאת מהפה של אמינם היא חזקה, נכונה ואמיתי", ואני פשוט אומר שאל תדבר על משהו שאתה לא יודע עליו, ואין לי כוח להסביר למה...

keeeren

New member
ביג 7 סתום!

אולי תסתום איזה שטויות אתה מדבר! מושפע? אתה קורא לזה מושפע תאמין לי שזה לא נכון אני פשוט מעריצה שלו!

Big 7

New member
"מעריצה" מושפעת!

מי את חושבת שאת?כמה שנים את שומעת אמינם?איזה ראפרים את שומעת?רוצה ליראות איך אני יודע הכל? שומעת רק סאבלימינל ואמינם שנים:שנה מי את:ילדה שמשחקת אותה איזה שטויות אני מדבר?בישבילך אני לא צודק אבל יש כאלה שחושבים שאני צודק..קארין או איך שקוראים לך תפסיקי לבלבל את הבייצים "המילים שלו כאלה חזקות" "לא הבנתי עם אתה מחזק את דברי" איזה ילדה טיפשה...לכי תיתפתחי!

keeeren

New member
לא הבנת כלום?

שוב! אין לי מה לדבר איתך כי אתה לא מעניין אז מעכשיו כל הודעה שתרשום פה תהיה זין מבשבילי מה שהיא הייתה עד עכשיו כי אין לי כח להתעצבן משטויות שלך..... ולא! אתה לא צודק אני שומעת את אמינם הרבה זמן! אני לא כל כך אוהבת ראפ מלבד אמינם אך אני שומעת מה שיוצא אני דווקא חושבת שאמינם יותר היפ הופ ברוב השירים אך זאתי דעתי ואל תשלול כי ת´אמת לא איכפת לי מה אתה חושב וגם כי ככה אני חושבת! אני לא שומעת סאבלימינאל בכלל כי לדעתי הוא חיקוי לראפ צולע! הוא חיקוי לאמינם! ואני לא אוהבת חיקויים וגם אתה חיקוי של מעריץ כי מה בגלל שאתה יודע באיזה שנה הוא נולד או משהו כזה או שאתה אוהב ראפ וזמרים אחרים מרא או מבים משהו (שבזה אני לא בטוחה) לא עושה אותך מעריץ אמיתי ולא אמרתי שאני מעריצה "אמיתית" אבל לפחות אני לא צבועה ואורת שאני יודעת עליו הכל, אני יכולה להודות בטעות שלי, ואני לא מדברת שטויות ומותחת ביקורת על כל משפט שיוצא למישהו מהפה. אז סתום!!!!!! כי בראסמי אתה לא יודע הכל אתה לא יודע כלום כמו שאתה חושב שאתה יודע...

Big 7

New member
מה מידת התחתונים של אמינם?

אהה את לא יודעת...את לא מעריצה אמיתית...חיקוי לאמינם?מה לסאבלימינל ולאמינם?ביכלל הסיגנונות שונים...טיפשה...כתבת שאת לא רוצה לריב..אבל אני יכול להביא ציטוטים שאת רבה...מה בישבילך זה ריב?בן זונה צולע דפוק?חחחח סתומה...כמה זה הרבה זמן?מטה אמינם שואו?...בריטני חוזרת!!! תיתכונני בישבילה!

keeeren

New member
סתום

יו אתה כזה מעצבן מה אתה עושה את זה בכוונה לך תראה הופ ידפוק איזה ילדותי לדעתי הם דומים ודעתך לא מעניינת!

Big 7

New member
אפילו אצל עולים חדשים לא ראיתי

כל כלך הרבה שגיאות...ידפוק...יש עוד הרבה... יו אני מעצבן...אבל מעצבן עם סיבה...אם דעתי לא מעניינת למה את קוראת אותה?

Donutz

New member
אוף!

תלמדו לקבל אנשים לפורום!!! היי! ברוכה הבאה! מקווה שתהני... יש פה כמה יצורים שאנחנו כבר התרגלנו להתעלם מהם... אבל לא כולם ככה. טוב אז זהו! אגב. אני מסכימה עם זה שלא תמיד יש לשירים של אמינם משמעות אבל הם לא חייבות להיות מלאות משמעות כל הזמן או שהוא היה נשמע כמו פלוץ. לפעמים הוא סתם מנסה להצחיק...

Big 7

New member
על מה אתה מדבר?כל 2 דקות

אתם לא יודעים על מה אתם מדברים....אתם לא יודעים על מה אתם מדברים...נמאס או שתגלה לנו על מה אנחנו מדברים או שלא תיתערב בריבים דשל אחרים...נמאס...

Psycho BuZZ

New member
הכוונה ל...

כל הדברים שאתם מדבר עליהם כל הזמן!!! "כל השירים של אמינם חזקים!", "לא כל השירים הם משמעותיים" וכו´... כאלה דברים... בכל נושא, לא רק השירים!!! הכל הכל!!!

Psycho BuZZ

New member
טוב...

רוצים אני אחקה אותכם? אז ככה: 1: "אמינם הוא כזה גדול והשירים שלו כל כך מגניבים!" 2: "כן נכון!!!" 3: "וואו! אני יודעת!!! המילים שלו ממש באים מהלב!" 4: "סתמו יא בני זונות!" 1, 2 ו-3: "לך תזדיין יא הומו!" 4: "לכו תזדיינו אתם!" וככה זה כל הזמן...

Big 7

New member
ראית אותי אומר על ההתחלה סתום

יא בן זונה?זה האחרים אומרים לי סתום יא בן זונה..כי אני עושה מהם צחוק מה לעשות

Psycho BuZZ

New member
וואו!!! איזה צחוק אתה עושה מהם כבר!

לא משנה... דיברתי בכלליות בכלל ומה שקורה בפורום!!! לא עליך ספציפית!

M ShadY

New member
תקן אותי אם אני טועה...

אבל פסיכו, לא אתה עשית את הקטע על ירידות כמו של ביג 7? אני כבר ירדתי מהקטע, וברוכה הבאה קרן מקווה שתהני

למעלה