שלום לכולם...

keeeren

New member
שלום לכולם...

היי קוראים לי קרן ואני בת 13.5 ולמרות שאולי אני די "קטנה" או שלא אני לא יודעת מה הגילאים שלכם... אני מתה על אמינם אני פשוט חולה עליו הייתי נותנת הכל רק כדי לראות אותו השירים שלו כל כך אמיתיים.. כל מילה שהוא אומר בשיריו פשוט כל כך אמיתית הוא אומר מה שבא לו מתי שבא לו ובגלל זה אני כל כך אוהבת אותו (גם המראה החיצוני שלו לא רע
) ואני אשמח אם תקבלו אותי לפורום... דרך אגב התאריך לידה המדויק שלו הוא ה-17 באוקטובר 1972 קרן שלכם אבל הכי של אמינם
אהבת חיי

Big 7

New member
fuck you bitch

מילים כאלה אמיתיות fuck moby אוי זה אמיתי... they call me supeman זה אמיתי והרשימה ארוכההההה בכל מיקרה את לא כזאת קטנה.אני בן 13...יש פה עוד בנות 13 אם אני לא טועה ברוך הבא!

keeeren

New member
היי

לא כל כך הבנתי אם אתה יורד עליו או שאתה מחזק את מה שאמרתי וראיתי שדי הרבה פה רבים איתך אז תן לי להבין מההתחלה אתה אוהב את אמינם או שאתה סתם יורד עליו אם אני טועה אז נאי מתנצלת קרן שלכם אבל הכי של אמינם

M ShadY

New member
את דפוקה או שאת עושה ת´צמך?!

תגידי, את לא יודעת אנגלית??? את לא יודעת על מה אמינם עושה ראפ? ותפסיקי לזבל עם האהבה המאוד חזקה שלך ושל אמינם כי זה לא המקום לבולשיט מהסוג הזה. ותעשי טובה, אמינם, יפה?!?!!? לא נכנס לזה אבל רק דבר קטן: הפרצוף שלו ממש בעעעע חוץ מהעיניים ובכל מקרה אני אם שיידי (יו!) ואני בת 14.5.

M ShadY

New member
אה, ועוד משהו

תכף תגידי שאמינם הוא הראפר הלבן הראשון חחחחחחחחחחחחח...

keeeren

New member
אוי סתמי...

את חושבת שנכנסתי לפה כדי לריב איתך? שמתי לב מההחלה ולא כדי להעביר ביקורת שהפורום הזה ילדותי כן ברצינות מה אתם מחפשים נושאים לריב אז מצטערת לא יילך לך את רוצה תריבי עם החברות שלך לא איתי כי אין לי כח לשטויות שלך אז סתמי ת´פה נ.ב אני לא חייבת לך כלום ותצחקי על אמא שלך לא עליי!!!!!!! סתומה!... קרן לא שלך אבל של אמים

keeeren

New member
ועוד משהו...

תאמיני לי שאני יודעת אנגלית ואני יודעת על מה אמנם עושה ראפ ואם את לא חושבת שהוא אומר דברים אמיתיים (כי הוא לא רק יורד על מפורסמים זקנים) אז אולי זה לא המקום בשבילך ואת אל תבחרי בשבילי מה בולשיט ומה לא!!!!!!

M ShadY

New member
מבינה אנגלית? פחחחחחחחחחחח...

תתחילי להפנים את ההודעות של ביג 7. ואולי נשמע עוד ראפרים שאת אוהבת אם את מבינה על מה אמינם מדבר אולי פסיכו יכניס לך בפריסטייל (נקווה שהמצב שלך לא כ"כ גרוע ואת יודעת מזה)

keeeren

New member
את עוד לא הבנת?

אין לי כח לריב איתך כמו ילדה קטנה! אולי את חסרת חיים ונכנסת לפה כדי לריב באינרנט אבל אני לא! אז תפסיקי עם הילדותיות שלך ואל תדחפ לכל דבר כי בכלל לא דיברתי איתך! זהו פה נגמר ה"ריב המעניין" הזה אז סתמי! ומשהו אחרון you can kiss my ass, or eminem ass כן בטח היית מתה לנשק לו את התחת מכוער ע´לק? היית מתה שיסתכל עלייך דרך אגב התמונה (אם לא תביני)
היא תמונה של התחת של אמינם! את המעריצה החלשה שלום!

M ShadY

New member
מה קשור???

"you can kiss my ass, or eminem ass כן בטח היית מתה לנשק לו את התחת מכוער ע´לק? היית מתה שיסתכל עלייך" מי לא רוצה שאמינם יסתכל עליו?

M ShadY

New member
ובלי להעליב

את מדברת כמו קים. לא שראיתי פעם איך היא מדברת... אבל הכוונה: את מדברת כאילו שאת יושנת כל לילה עם אמינם.

Psycho BuZZ

New member
אני מבת יייייייייים!!!

חה חה... וד"א!!! אתם סתם ילדים קטנים ולא יודעים על מה אתם רבים בכלל!!! ואני באמת מבת ים!!!

Big 7

New member
חחחחחחחחחח פחחחחחחחחחח

אם לא הייתי אוהב את אמינם לא היה לי מה לעשות פה! איך אני יכול לחזק דברי איש שאומר לכל אדם שלישי fuck you?כמובן שאני מעריץ אותו אבל הוא עושה לא קצת דברים מפגרים ומה זה השטויות שלו?המילים שלו כל כך חזקות....מה חזק בזה?מישפטים...שירים...ואת..מבלבלת את הבייצים(יצא חרוז)

keeeren

New member
טוב.....

אין לי כח לריב עם אף אחד מכם ובזה נגמר הדיון ואיזה מגניב גם אני מבת ים! איזה תיכון אתה? אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי במסר!

Psycho BuZZ

New member
שום חרוז ושום תפוז!!!

סתם... ביג 7... בבקשה אל תדבר על משהו שאתה לא יודע!!!

Big 7

New member
סיכו

אתה אומר שכל מילה שיוצאת מהפה של אמינם היא "חזקה" "נכונה" "אמיתית" אם כן אתה ממש מושפע...

למעלה