שלום לכולם...

M ShadY

New member
חחחחח... ולביג 7 אין?

לא משנה שהסברים גרועים/טובים (לא נכנס לזה)

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif תראי...

יצא לי להכנס לפה כמה פעמים (לא תמיד לכתוב) אני אוהבת את המוזיקה של אמינם.. אני אוהבת לשמוע על מה שהוא מדבר בשירים. אם את כותבת שאת אוהבת את עומק שיריו(עומק אין לו בהרבה שירים אבל שיהיה) את צריכה להבין שלאהוב יוצר(יש לו ביטים מצוינים וחריזה טובה-לפי דעתי לפחות),את לא צריכה לדעת מתי הפעם הראשונה שהוא הזיל ריר ומתי הוא מיצמץ פעם ראשונה. אני לא מכירה אותך אבל את עוד תתבגרי ותביני איך להעריך אומן (לאומן יש לא רק תחת שווה)..זה נורא ילדותי מה שכתבת. חוצמזה מקווה שתהני פה.. הייתי פה

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif יש לי בשר זקן

אבל גם זה משו.. בלי שום קשר.. שנים שלא דיברת איתך

ilbe182ebli

New member
ברוכה הבאה!

וזה לכ מה שיש לי להגיד... אני לא ממש מתעמקת בעומק של המילים בשירים שלו.. כי מה אני שומעת שירים כדי לנסות לשבור את הראש אם הוא מתכוון לזה או סתם צוחק? אני שומעת כי אני אוהבת וזה נשמע לי סבבה באוזניים.

keeeren

New member
טוב אז ככה...

קודם כל תודה על "ברוכה הבאה" למי שאמר ז´תומרת (אין לי מושג אם ככה כותבים את זה) ואני לא הולכת להגיב על ההודעות השטותיות של ביג 7 נו ההוא עם המוח הקטן! ואתם לא הבנתם מה אני אומרת בכלל... זה שאני אמרתי שהוא חתיך לא אומר שרק בגלל זה אני אוהבת אותו להיפך תאמינו לי שלא איכפת לי מהמראה החיצוני בכלל אבל כמה שתנסו להכחיש ולהיד לא רק המוסיקה חשובה אתם יודעים שזה מוסיף ואני לא רוצה לשמוע ביקורות על זה כי זוהי דעתי! בכל מקרה ביג 7 אל תדבר איתי בפורום כי אין לי כח להודעות המפגרות שלך שהן רמה של גנון כי אתה חושב שאתה יודע הכל ושאתה המעריץ מספר 1 שלו ובסדר אני לא שוללת את זה אתה אוהב לחיות באשליות אני לא זו שאנפץ לך אותן! אז תהנה... ואין פה שום ריב ואם היה אז הוא נגמר אני לא רוצה לריב איתך כל יום כי אין לי כח אז אני מציעה שנעשה "הסכם" קטן אתה לא תדבר איתי אני לא אדבר איתך מתאים? ואם יש מה להגיד אז לפחות בצורה "נאותה" תודה רבה ושלום קרן עזבה את הבניין!

keeeren

New member
לא שזה אמור לעניין אותכם...

אבל הכלבה שלי עכשיו ממליטה היא עכשיו מוציאה את הגור השלישי יצא אחוד שחור ואחד חום-שחור! מזל טוב לי ולה דרך אגב קוראים לה פיבי!

Big 7

New member
זה הסכם אוסלו או משהו?!

איזה ציטוט נחמד הבאתי: בכל מקרה ביג 7 אל תדבר איתי בפורום כי אין לי כח להודעות המפגרות שלך שהן רמה של גנון כי אתה חושב שאתה יודע הכל ושאתה המעריץ מספר 1 שלו ובסדר אני לא שוללת את זה אתה אוהב לחיות באשליות אני לא זו שאנפץ לך אותן! ממי?ממך... אם לא תביני,אני יסביר!.

Big 7

New member
זה הסכם אוסלו או משהו?!

איזה ציטוט נחמד הבאתי: בכל מקרה ביג 7 אל תדבר איתי בפורום כי אין לי כח להודעות המפגרות שלך שהן רמה של גנון כי אתה חושב שאתה יודע הכל ושאתה המעריץ מספר 1 שלו ובסדר אני לא שוללת את זה אתה אוהב לחיות באשליות אני לא זו שאנפץ לך אותן! ממי?ממך... אם לא תביני,אני יסביר!.

למעלה