שלום לכולם

liron50

New member
אם יש לך ניסיון וכבר פיתחת לא מעט

אז רוב הריאיון אמור להיות סביב הניסיון ופחות על תקופת הלימודים.
תנסה בעצמך לכוון לשם. תשובות קצרת על הלימודים, ויותר הרחבה על דברים שפיתחת.
אני כמעט בטוח שזה גם יותר מעניין את המעסיק.
&nbsp
מה שכן, אם אתה הולך למשרה של פיתוח ומראש אומר שאתה מכוון בעתיד למקום אחר- ניהול,
זה לא תמיד מתקבל בעין יפה. בטח שלא אם אתה מתראיין אצל מנהל מחלקה, ואומר שתרצה
בעתיד להחליף אותו בתפקיד.

לשאלתך - זה לא תואר מרשים

ממוצע של 80 זה בסדר, זה לא מרשים.

המוסד המסויים בו למדת - יש אנשים שזה מרשים אותם, יש כאלה שלא

השילוב - יש אנשים שחושבים שאדם שהחוג השני שלו הוא לא הנדסי, זה אומר שאותו בן אדם לא באמת רוצה את הצד הטכני. או שהוא לא מאד מוצלח בצד הטכני, ולכן בחר "תואר יותר קל" מבחינה מחשבית/טכנית/מתמטית.

אי אפשר לענות על שאלה כל כך כללית

יכולה להיות בעיה בקורות חיים, בעיה בפניה לתפקידים לא מתאימים, בעיה בראיונות, 1001 דברים. רק על סמך התוצאה אי אפשר לדעת מה מכשיל אותך.

am i am i

New member
אגב, לי המליצו על מישהו שמכין לראיונות עבודה.

וזה המקצוע שלו, באופן אישי לא הלכתי כי אני כבר מספיק משופשף ויודע איך לדבר ולהציג את עצמי.
אבל זה בהחלט משהו שיכול לעזור, ואם תרצה תשלח לי הודעה פרטית ואני אוכל לתת לך את הפרטים של הבחור שמכין לראיונות עבודה.

am i am i

New member
אני הייתי במצב שלך פעם.

אני סיימתי בהצטיינות יתרה, ולמרות זאת לא הצלחתי למצוא עבודה ובסוף התפשרתי על עבודה נחותה בשכר של 4,000 בחודש.
אל תעשה את הטעות שאני עשיתי!
קודם כל, תכין קורות חיים מקצועיים, תבקש מחברים שיעברו על הקורות חיים שלך ויציעו שיפורים, תנסה לכתוב קורות חיים מרשימים שיתנו לך יתרון על פני מועמדים אחרים. קורות חיים באנגלית, וללא שגיאות כתיב או שגיאות שפה!
&nbsp
אחרי שאתה עושה את זה, תשלח קורות חיים דרך www.runner.co.il - האתר הזה מפיץ את הקורות חיים שלך לכל חברות ההשמה - תתכונן להצפה של טלפונים מיד אחריי

אתה צריך ללכת למשרת ג'וניור, יש הרבה חברות שדווקא מחפשות להעסיק מישהו חסר ניסיון, כי אז הן יודעות שאומנם הן מקבלות מישהו חסר ניסיון אבל מצד שני הן ישלמו לך פחות מאשר מישהו עם 6 שנות ניסיון.
&nbsp
שיהיה בהצלחה!!!

am i am i

New member
וגם, תנסה ללכת לכל ראיון אפשרי

ולא לסנן ראיונות, כי גם אם המשרה לא נראית לך - הראיונות האלה מאמנים אותך, ואתה משתפר מראיון לראיון.

EGNTAL

New member
ובכן - וידוי מפתיע -

אני טל . סה"כ בן 22 ,
אתחיל את התואר באונ' הפתוחה של 'ניהול ומדעי המחשב' ממש עוד כמה ימים עם סמסטר הקיץ.

מתכנן לסיים ב2018 ולהיות עם תואר ראשון בתקווה לממוצע 90+ .

למה B.A ולא B.Sc.‎? למה 'ניהול ומדמח' ולא רק 'מדמח' ?
התשובה שלי פשוטה - אני מרגיש שאבוא לידי ביטוי טוב יותר בחברות הייטק עם אנשים ובתחום הניהולי בעתיד.
חשוב לי ללמוד כלים ניהוליים ולקחת קורסים בפתוחה חלק מהתואר בנושאי ניהול. מה שגם, לתכנת כל היום מול מחשב אני עושה עכשיו כבר במשך שנה כמפתח אפליקציות ואתרים וכפי הנראה זה מה שאמשיך לעשות במהלך כל ה3 שנים של התואר כדי לסבור ניסיון .
לא ארצה להמשיך לתכנת בצורה אינטנסיבית שכזו גם אחרי . אלא לנהל .

אולם מה שכן ידידיי , אני מודה שהתגובות ערערו אותי קצת .
כעת, כל מה שנותר לי זה ללכת על התואר בכל הכוח. בחיים לוקחים הימורים וסיכונים. רוב האנשים עושים מדמ"ח, אני בין הבודדים שיבוא לראיונות גם עם ניהול עסקי כחלק מהתואר שלי .

מאוד מקווה לא להגיע כפי שכתבתי בהודעה הראשית - בגיל 25 למצב הזה שיש לי את התואר עם ממוצע מעולה ולהיזרק מראיונות עבודה .
זה הכל, תודה רבה לכל מי שהגיב . אהבתי את האווירה בפורום . סחתיין ולהתראות .

Grosseto

New member
בסך הכל הצלחת להראות עד כמה האנשים בפורום הזה טפשים

&nbsp
טיפשים בלי הפסקה 3
&nbsp
אוכלים כל שטות

am i am i

New member
ואתה החכם של הפורום?

מה בדיוק הופך אותך ליותר חכם מאחרים?

vinney

Well-known member
זה שזה מפוברק זה לא קשה להבין

אבל הרבה אנשים מפברקים מצבים כדי לא "לצאת מהארון", בניגוד אלייך שמפברק חיים שלמים רק כדי להציק למישהו.
&nbsp
לא יציעו לו בלשכה להיות מאבטח, ומכיוון שהוא לא ידע זאת - ברור שאין לו תואר והוא גם לא היה בלשכה. אבל זה לא משנה את העובדה שהבן אדם בא להתייעץ כדי להחליט על העתיד. מה הוא עושה עם העצה הזאת אחרי זה? אם היא באה ממך, אני מקווה שמה שצריך לעשות עם הדברים שיוצאים מהמקלדת שלך: זורק לפח.

Grosseto

New member
טיפשון

אני חושב שאתה היחיד שנפל בפח עם הבדיחה שלי על גאנגם סטייל

vinney

Well-known member
מרוב הפורומים שאתה מטרלל כבר שכחת מה קישקשת איפה...

am i am i

New member
אתה קראת לכותבים בפורום טיפשים

ואני "פוגע" ברגשותך?
&nbsp
אתה טרול ציני

TotalCommnader

New member
לא להניח שכל חדש הוא טרול לא הופך אותי לטיפש. הודעות כמו שלך

כן הופכות אותך לטרול

Grosseto

New member
סוד המוח היהודי...

זסקה בעצמו הבין שזה טרול למרות שאצלו רק חצי מוח יהודי

am i am i

New member
ממש מרגיז מה שעשית, מקווה שהמנהלים ימחקו את ההודעה שלך.

ואחרי התעלול שעשית כאן, אני דווקא כן מקווה שתסיים את התואר ולא תמצא עבודה בתחום, ומכוון שאתה מזלזל במי שעובד באבטחה למחייתו אני מקווה שתאלץ לעבוד כמאבטח כל החיים.

TotalCommnader

New member
בקיצור אחרי ששיקרת ואנשים בזבזו זמן סתם לעזור לך מתוך רצון ט

טוב אתה הולך למשהו שבעלי נסיון - חלק פה גם מנהלים או יודעים מאיפה באים מנהלים - אמרו ההיפך. מקווה שבחיים האמיתיים אתה פחות טרול מניאק

למעלה