שלום לכולם

אייל 414

New member
לkagoma

פשוט בושה וחרפה שאת אומרת על החברה שאת חיה בה שהיא בושה , גועל נפש של תגובה שלא ראויה אפילו להתייחסות

תתביישי לך , ואין לאף אחד בעלות על אוטיסטים לי יש שניים כאלה .

אתם חבורה של מגיבים פה שנוקטים באלימות ובדחף ולא נותנים להביע לאף אחד דעה

לא פלא שאשתי הייתה כשבועיים - שלוש בפורום והיא נתקלה באותן תגובות עם אותם אנשים.

תתביישי לך !!!!!!

kagome10

New member
למה? אף פעם לא קראת ביקורת על החברה הישראלית?

אם תיכנס לפורום אקראי תוכל למצוא ביקורת הרבה יותר חריפה על החברה הישראלית.

אמרתי ולו מילה על בעלות על אוטיסטים? אני טענתי שעוד לא נתקלתי ולו באוטיסט בוגר אחד שקידש את הנורמטיביות. זו עובדה. אתה יכול לשנותא ותה על ידי הצבעה על אוטיסט בוגר אחד שמקדש את הנורמטיביות. אתה מוזמן לחפש אחד <הילדים שלך הם ילדים, ובתור כאלו הם לא בוגרים>

מילון מונחים:
הבעה דעה שונה זה לא אלימות. זה גם לא השתקה.

השתקה הייתה לו אחת המנהלות הייתה מוחקת את ההודעותש לך או מאיימת בכך.

ואם אישתך נתקלה באותן תגובות מאותן אנשים זה הגיוני בהחלט - לו היא הייתה נתקלת בדעות שונות לחלוטין המובטאות על ידי אותם אנשים זה הי מוזר - למה שקבוצה של אנשים תשנה את דעתה בפרק זמן כה קצר ובתואם שכזה?

לאנשים יש דעה, והם כותבים אותה, בצורה עיקבית. למה להתפלא?

אייל 414

New member
תגובה לkagoma

אני פטריוט ושירתתי בסדיר ובמילואים בעמדות פיקוד, לחמתי והקדשתי ואני מקדיש כל רגע למען המדינה , איך אדם יכול לטעון שהחברה שהוא חי בא מתפרנס בה , גדל בה ומגדל את ילדיו בחברה שהיא גרועה ???? אני פשוט לא מבין זאת ולא מקבל זאת.
אני לא מחפש להיות צודק , הדרך שאני הולך ומלמד את ילדי היא בעיני ובעיני משפחתי ובעיני המשפחה המורחבת ובעיני סביבתנו מצויינת !!!!! אין מילה אחרת אלא מצוינת , אנחנו מקבלים פידבקים בכמויות וברמות שאת אינך מתארת
ואני חוזר ואומר אני מכבד כל אחד ואחת כאדם וזכותכם למתנגדים לחנך ולטפל בילדיכם בדרך הטובה שנראית לכם ולכן . אני מאחל מכל הלב המון הצלחה בכל דרך שתלכו ושתצליחו ושתאיר לכם הדרך בדרך אל המטרות שלכם.
וכן אני רוצה שהילדים שלי יתנהגו בהתאם לקודים חברתים כמו כל אדם אחר ואני רוצה ושואף שהם יממשו את מה שהם ומה שטמון בתוכם ואני חושב שאני ואשתי עושים עבודה לא רעה בכלל.
נ.ב : אני מטפל בילד על הספקטרום במסגרת לימודי לפי תוכנית .a.b.a ותתפלאי פלאות ההתקדמויות .

אייל 414

New member
תיקון - אני משרת עדיין במילואים ויש לי עוד

כמה שנים טובות לתת ולתרום , וכל דקה אני עושה זאת מכל הלב מכיון שיש לנו מדינה נהדרת .

arana1

New member
התבלבלת קצת

אנחנו לא חיים בחברה פשיסטית אלא בחברה שאמורה לכבד את חופש הדעה ולכן גם את הזכות והחובה לבקר אותה
מי שלא יודע לבקר את החברה שבה הוא חי לא יודע לבקר גם את עצמו
שירות קרבי מהווה צידוק ערכי רק בחברה דפוקה לחלוטין

ומה רע בלחפש להיות צודק ? החיפוש אחרי הצדק הוא שבונה את החברה ,בוודאי הרבה יותר מלחימה,ופידבקים נלהבים מהסביבה לא מוכיחים כלום,למעשה,בדיוק ההפך,אנחנו חיים בחברה כל כך דפוקה שאם כולם מתלהבים ממך זה סימן שהגיע הזמן לשאול את עצמך שאלות קשות יותר
וזה ממש לא מקרי שרוב האספים הם רודפי צדק ויושרה ברמה שמחריגה אותם מהחברה הדפוקה הזאת

יש לא מעט קודים חברתיים שלא מתאימים לאוטיסטים בדיוק בגלל שהם משרתים בעיקר זיוף ושחיתות ותועלתנות חסרת רגישות ונטולת אהבה

אמר מי שאמר והוא לא טעה,שפטריוטיזם הוא מפלטו של הנבל,אני גאה להיות הכי לא פטריוטי שאפשר,מבחינתי ממש אין בעייה שגם המדינה הזאת וגם אחרות בכלל לא תתקיים,לדעתי מסגרת לאומית זו מסגרת שלא מאפשרת ישום קונקרטי של מוסר וצדק ואהבה ולכן היא לא מתאימה לאוטיסטים
ולכן גם הקודים החברתיים המבוססים על מסגרת זאת מקשים מאוד על אוטיסטים לממש את כל היופי הטמון בתוכם

אייל גם אני

וגם אחי וגם בני הגדול שרתנו ובני עדיין משרת בקרבי, אז מה זה הופך את החברה שלנו לחברה טובה. אני בהחלט מסכימה עם העובדה שהחברה שנוצרה לנו היום היא חברה גרוע ביותר, תסתכל מסביב, כל האלימות, כל חוסר הסובלנות, כל הקרע בחברה היהודית בינם לבין עצמם, הנוער ששותה, רוצח , גונב , אתה צודק חברה נפלאה בהתהוותה נו באמת כשנגמרים הטיעונים האחרים אז עוצמים עיניים.
לגבי התגובות של אנשים כאן, מגיבים לך כאן גם אוטיסטים בוגרים והם אומרים לך שלא מעניין אותם ההידמות לנורמה לא מעניין אותם השילוב ואתה זה שמתווכח איתם על מה שהם מרגישים. אני אומנם לא שייכת לספקטרום, אני אמא של ואם אני מסתכלת סביבי ממש לא הייתי רוצה שבתי תתנהג כמו רוב רובו של הנוער היום, נכון אסור להכליל, יש ילדים ונוער אייכותי אבל לצערי זה הולך ופוחת. לא הייתי רוצה שאף אחד מילדי הן האסית והן הנורמטיביים ייסגלו לעצמם התנהגות בזויה ולו על מנת שיהיו מקובלים בחברה שכמו שהיא ניראת היום היא מקדשת את החיצוניות, את האלימות וכל המרבה הרי זה משובח.
מותר לבקר את המדינה ואף רצוי כי אם לא נעשה כך בעצם אנחנו מדברים על מדינה כמו מצרים, סוריה ועוד רבים שבהם הבעת דעה מובילה ישר לתליה האם זו המדינה שאתה מבקש לגדל את ילדיך?
אני לא מבינה מה כתבת על התגובה של קגומה שזה גועל נפש? היא לא כתבה בצורה לא מכובדת היא הביעה את דעתה. אם אתה כותב בפורום את דעתך ומצפה למצוא רק חיזוקים אז אולי תפתח קומונה פרטית ותאשר רק לבעלי דעות כמו שלך להיצטרף, כאן זה פורום פתוח וזכותם של אנשים גם לא להסכים איתך

אייל 414

New member
אמא של מלאכית

שאמרתי גועל נפש התכוונתי לצורת ההתייחסות כלפי המדינה , אני לא מקבל זאת שאנשים שגרים פה ישמיצו בצורה כזאת את החברה , יש הרבה רוע את צודקת אבל יש לנו תנועות נוער נפלאות וטובות , יש חיילים מצוינים ויש אנשים מצוינים, חברה תסתכלו על הטוב כי אם אתם רואים רק את הרע אז כל החברה הטובים מה איתם???? אחיינים שלי פעילים בתנועות נוער עוזרים לזולת , בני דודים שלי גם עושים ומחפשים לעזור ,
מה כל ההתנפלות עלי אני לא מבין אתם חבורה פה של הורים שקוטלים באופן עקבי את מה שאני אומר וחלק בצורה גסה מאד.
אין בעיה לא להסכים איתי זה לגיטימי ותסתכלי שאני כתבתי בכמה פוסטים שלי ואיחלתי בהצלחה לכל האנשים שהולכים בדרך זו או אחרת אז מה הבעיה???? מה אתם רוצים ממני אני יכול להבין??
את יודעת שיש כמה הורים שכתבו לי בפרטי שאני צודק במאה אחוז והם לא נכנסים לכתוב את אשר על ליבם בגלל התגובות האלימות שלכם???
בנושא הנוער שוב אני אומר בחלק מהדברים את צודקת וחבל שהחיצוניות היא מראה לעיניהם אך בל נשכח את הנוער הטוב קחי דוגמא את כנפיים של קרמבו - איזה נוער !!!!! וכן הלאה...

אייל שוב

למה כל תגובה שהיא מנוגדת היא תגובה אלימה, במה קראתי את כל התגובות כלפייך אף אחד לא דיבר בצורה לא יפה כל אחד אמר את דעתו. גם אני לא חושבת כמוך וראית את התגובות שלי בו תסביר לי היכן אני מתנפלת עליך, האם הבעת דעה שונה משלך זו התנפלות, האם בגלל שאני חושבת ששיטת ה- ABA היא שיטה לא אתית שחייבת, אם כבר משתמשים בה, ליהיות תחת ביקורות קפדניות, מצטערת אם זה נקרא התנפלות אז שוב כנראה שאתה צריך לדון עם אנשים שרק מסכימים איתך ויגידו לך כל הכבוד

arana1

New member
זה חלק מהנורמטיביות המהוללת

שלכן גם אוטיסטים נפגעים ממנה כל כך קשה כל הזמן
שבדיוק כמו שאבשל כתב אז כל תפישה שונה וכל נסיון לחיות קצת אחרת מייד נתפשים כתוקפנות על ידי הסביבה
ומה שכל כך מצער ונורא ומחפיר בזה
שברוב המקרים הנסיון לקיום שונה נובע מיכולת ותשוקה לקיום לא אלים,קיום אוהב ורגיש יותר,אלא שהנורמטיביות,בדיוק בגלל ששורשיה נעוצים באלימות,לא יכולה לראות נסיון כזה אלא כאיום עליה
ותאמיני לי שאת מה שאני כותב כאן אני חווה כל יום ומאז ומתמיד
ובצורה שאין קונקרטית ממנה

אייל 414

New member
לאמא של מלאכית

אוקי .... קיבלתי את דעתך , אם תעייני שוב בשירשורים תבחיני , אבל ברשותך בואי נעבור הלאה וקיבלתי את דעתך ושיטת a.b.a צריכה להיות תחת ביקורת קפדנית של מנתח ההתנהגות למטפלים אני מסכים איתך לכם אני בכל אופן שאני יבנה תוכניות אני יקפיד על פגישות צוות תכופות ממה שקיימות היום , זה לדעתי המפתח להצלחה , כמו כן מנתחי התנהגות עם נסיון רב יכולים להרשות לעצמם . ויודעים בדיוק את הנקודות שהם צריכים לתת מענה ואני קורא למי שכן מטפל בa.b.a לתת מענה רגשי לשים תשומת לב יתרה לחיזוקים רגשים להנחות את ההורים שהחיזוקים יהיו רגשיים ולא רק חיזוקים סטנדרטיים .

אייל שיהיה בהצלחה ושנה טובה

לך ולכל בני ביתך, כפי שאמרתי אף אחד כאן לא רוצה את רעת ילדיו כולנו רוצים את טובתם ומאחר שאנו מגוון רב מן הסתם הסבירות שלא כולם מתחברים לאותה דרך תהה גבוהה. בכל אופן מאחלת לך מכל הלב שתמשיך לראות כל הזמן התקדמות בקרב ילדיך

abashel13

New member
ככה זה תמיד

שה"נורמטיבים" עוסקים בדומיננטיות של הנורמה...

ולא בהסתברות ובהתפלגות שלה... זה נכון שיש רוב של נורמלים

ולמעשה זוהי הגדרת הנורמלי... סוג של הגדרה כמותית אבל לכל רוב יש מיעוט

והמיעוט הוא לא לא נורמלי... הוא חלק מהגדרת הנורמה.... ספקטרום קוראים לזה...

מצד אחד לבן מצד שני שחור וכל הספקטרום המשתרע ביניהם...

arana1

New member
קידוש הדומיננטיות הוא שיביא על הנורמה את סופה

בדיוק כשם כקידוש הכחניות הכחיד את המדינות שדגלו בו למרות שהוא הביא ל"הצלחות" מאוד גדולות,זמנית,מאוד זמנית

ולכן איני מודאג בקשר לעתידם של האוטיסטים

abashel13

New member
הסוג הזה של הנזיפות מתאים לשיטת aba

שיחד עם ההתלהבות על היכולת להפוך את העולם לנורמטיבי מה זה מתעצבנים

כאשר הם פוגשים מציאות שאינה הנורמה שלהם...

כנראה שמשהו מהשיטה הוא לדחות את כל מה שאינו בנורמה... לבייש, לנזוף, ולגעור

ואף להפעיל מניפולציות רגשיות כגון הלבנת פני אדם ברבים...

arana1

New member
אני בטוח שקגומה כבר מחוסנת מתגובות כאלה

כי כמו כל אדם החורג ולו במעט מהתבנית הכי משמימה הנכפית כנורמטיביות מדכאת רוח ונשמה היא בוודאי כבר חוותה אין סוף תגובות כאלה

כל אדם שהוא לא לגמרי עציץ יודע וחווה את החיים ב"חברה" הישראלית כשחייה מתמדת נגד זרם ההתלהמות הצדקנית של הרוב הנורמטיבי לכאורה
עם הזמן מתרגלים לזה,לומדים לקבל את זה כמובן מאליו,ומפסיקים לקחת ללב או להתרשם מזה
זה הופך לסוג של רעש רקע
זמזום
ומשלב מסויים זה פשוט חולף דרכך כאילו לא היה

kagome10

New member
לצערי פגשתי לא מעט תגובות שליליות

אבל בניגוד לעבר, בה כל ביקורת על השלטון נתפסה כלא לגיטימית, העולם מתקדם, בימינו אפשר להעיבר ביקורת על החברה וזה אפילו נחשב נורמטיבי. אומנם מותר להעביר ביקורת רק בגבולות מסויימים, אבל זו התקדמות, וברור לחלוטין מה הכיוון עליו העולם צועד.

לדעתי התגובה של אייל מדברת בעד עצמה, וכל מי שקורא(ת) ויש לו לב, יוכל לראות לבד ולשפוט לבד מי תוקף ומאשים וצועק, ומי לא.

למעלה