שלום לכולם.

kagome10

New member
אני לא יודעת מה מופיע בסרטים

עברו שנים מאז שצפיתי בסרט. בגלל זה אני שואלת אותך. כל הידע שלי נובע מהדוגמאות שנתת לי.

asa112

New member
טוב, זה כבר לא קשור לנושא השרשור

אבל בכל זאות:

גם אני משתדלת לראות רק סרטים טובים, לפעמים פשוט מעבירה ערוץ כדי למצוא משהו יותר טוב.

לא מזמן נתקעתי בסרט, ששחקנית שגילמה בזנו ברנדה בבוורלי-הילז בסרט הזה גילמה מישהי שמגיעה עם בעלה לפגוש את הילדים שלה אצל משפחה אומנת.
כולם שם נורא עצובים, לא יודעת למה זה קי לא המשכתי להסתכל. הם נראים בסדר, גרים בבית בתנאים טובים, לא יודעת ,למה זה קרה כי לר ראיתי.
אני מניחה שסרט על זה שם נלחמו כדי לקבל ילדים חזרה ובטח הצליחו.

לפני שנים ראיתי סרט על משפחה רגילה ונורמלית, שאישה שם אהבה לצלם תמונות על חיי פשוט כדי לזכור לגעים יפים. התמונות היו רק לשימוש של בני משפחה . לא זוכרת איך, אבל מישהו ראה תמונות עם ילדים שלה
לא לבושים ותפרו לה תיק על מעשים מגונים. הסרט היה על זה , איך היא נלחמה ו, כמובן, הצדק ניצח בסוף. לא זוכרת, כי בטח גם לא ראיתי כל הסרט.

גם לפני שנים ראיתי סרט על מישהי שבעבר היה לה איזשהו קשר ללהקה כלשהי, אבל כרגע היא עובדת כמלצרית וחיה עם בת שלה לבד. לילדה יש איזשהי בעיה, לא זוכרת, ורשויות דורשים, שהיא תתחיל ללמוד באיזה בית ספר מיוחד,
אבל האישה מתנגדת כי חושבת שזה לא מתאים. בינתיים ילדה בבית והאישה מלמדת אותה לבד. מגיעים שם עובדים סוציאליים, יש כל מיני סצנות. אבל הסרט בעצם על משהו אחר ואני לא זוכרת ממש.

כל הסרטים אמריקאים. אני חושבת, שזוכרת את האפיזודות האלו כי נדהמתי מאי-צדק והתערבות לחיים של אנשים.
כנרה יש מקרים כאלו גם במציאות, אם מישהו החליט לעשות על זה סרטים.

kagome10

New member
אמאלה

מוטב שאני לא אראה סרטים כאלו.

וזה די עצוב. <הבדיקה הבאה: קנדה>

abashel13

New member
אמא של דפנה היקרה

אני מבין מה שקרה אצלכם עם הרווחה ואני מבין את המצב אליו נקלעת איתם...

רק שיש כמה שינויים מאז... בחברה ובדרכי התקשורת.

יש כאן פורום של אנשים שאינו מתבייש לומר בגלוי

שהמלך עירום וזה משפיע... השיטה של בי"ס או גורם אחר מלשין לרווחה על ההורה

גלויה ונידונה בגלוי מעל דפי הפורום ובעוד פורומים וככל שיותר אנשים ידעו יידעו אחרים

כל כך פועל המנגנון הזה כך יהיה לו יותר קשה להסתתר מאחורי דוחות שיקריים ופקטיביים.

ככל שיותר אנשים ידגלו בקיפול הזנב ובאין ברירה ובאין מה לעשות כך יהיה.

מדובר כאן על טובת ילד ועל מערכת כסת"ח שמשתמשת בעיקרון זה נגד ילדים והורים

וככל שהמעשים הנעשים באפילה יהיו חשופים יותר יהיה קשה יותר לעשותם...

galitkm

New member
אולי מה שאפשר לעשות

זה לאיים בלפנות לתקשורת. אולי אם כמה הורים שזה קרה להם ינסו לפנות למישהו בעיתון או טלויזיה שיסכים לעשות איזו כתבה על איך שהרווחה "עוזרת" במקרים מסויימים (הכוונה - עוזרת להרוס...) - לעשות כתבה ולהתראיין בעילום שם בלי חשיפת פרטים אישיים - זה יכול לעורר הדים בציבור ואולי גם לגרום בעקבות זה למערכת לפעול בדרכים יותר מוסריות ופחות דורסניות כלפי משפחות ולהפסיק לפגוע במי שלא רוקד לפי החליל שלהם

שלומות0

New member
צריך לעשות רעש תקשורתי

כי לא יתכן שלהורים מהסוג שלנו יקרה מה שקרה לאמא של דפנה

ועובדה שהם ממשיכים להעשות. אני בתוך עמי

יושבת (כך אומרים אצלנו בבית המשפט) ואני רואה מי מגיע אלינו עם הבקשות להוצאת ילדים מחזקת ההורים
מסיבות שונות ומשונות.

אז אל תגיד שלמרות שהפורום הדברים הם אחרת כי הם לא השתנו מלפני 18 שנה ויותר.
זה אותו דבר.

אם יש לך עו"ד טוב אתה יכול להכנס בהם ולהוריד אותם מהעץ שעליו טיפסו, אם לא אתה אומלל ומסכן.

abashel13

New member
את לא יכולה לדעת בכמה מקרים

הם יורדים מהעץ ובכמה מקרים הם מצליחים יחסית לפעם...

וגם בלי עורך דין אני לא אומלל ומסכן ברגע בו אני יודע איך פועל המנגנון שלהם...

ברגע שבו אני יודע שהם משקרים, ממציאים בדיות ומשתמשים בכוח כדי להצדיק את קיומם

ומתחזים למצילי נפשות כל שעלי לעשות הוא להציג את האמת בפניהם ושלא בפניהם והשאר יסופר בתולדות ישראל.

אמנם לא נעים להיות על הגריל אבל זה לא התחום היחיד שבו הורה לילד עם צרכים מיוחדים נדרס ע"י המערכת...

כל מייצגי הנורמה למיניהם משליטים את הנורמה בכוח אבל אף על פי כן נוע תנוע...

בכל יום נולדים עוד בעלי צרכים מיוחדים והתרבותם היא התשובה לנורמה המדכאת... אז שלא תספרי לי שלפני 18 שנה ועכשיו זה אותו דבר...

יש הרבה יותר כיתות תקשורת, הרבה יותר שעות סיוע, הרבה יותר טיפולים והרבה יותר תכניות התאמה לבעלי צרכים מיוחדים

ובצד הלחץ הכוחני להישאר בסטנדרד החינוכי בו כל הילדים מקבלים את אותם תנאים לגדילה יש שינוי ברור ומקיף בו אחוזים ניכרים מהילדים

משנים את הנורמה של המערכת לטובת כולם... קודם משתנה הנורמה ורק אח"כ החוק ככה שבית משפט הוא לא המקום לבדוק

את השינוי...

פורומים ורשתות חברתיות הם ערוצי מידע שמשקפים את הידע המצטבר של החברה ולא משאירה אותו אצל מומחים ובעלי שררה.

כאשר אנשים יודעים איך פועלים מנגנונים כוחניים הידע מוציא את בעלי הכוח מן האפלה וחשיפתם לאור מקשה עליהם לפעול בשיטות נלוזות...

זה לא אומר שכל "הצדיקים" מפסיקים בבת אחת את פעילותם אבל המידע הזורם ברשתות מקשה מאוד על הסתתרות מאחורי עמדות כוח מסורתיות.

שלומות0

New member
לפורום הזה נכנסים

מאוד הרבה גולשים מכל הגוונים
גם אנשי מקצוע ואנשי המערכת, יש הדים לדברים שנכתבים כאן,

היי אמא של דפנה

כואב לי על הסיפור שלך, אז מה שבעצם אני צריכה להבין ממך שבלי ייצוג משפטי, אין לי סיכוי.....?

אני לא חושבת

הרי בינתיים אף אחד לא ביקש לקחת לך את הילד.
בסה"כ באו לעשות בירור.
מה הרוחות שנשבו מהעו"סית?
אגב, האם את עושה הדרכת הורים באופן קבוע? או עשית בעבר?
אם כן אולי תפני אותה לפסיכולוגית שלכם שתספר לה שאתם הורים משתדלים/מתפקדים וכ"ו.

dina199

New member
נראה שלפחות צריך להכין את הקרקע.

כשהם רואים שלאדם יש ידע והוא מגובה (לפעמים מספיק מסמכים כתובים , לפעמים אכן צריך עו"ד) , זה 'מרגיע' אותם יותר מהר

את זה לא אמרתי, יכול להיות שתצליחי לצאת מזה

בזול (הכוונה בלי עו"ד כי יקר התהליך הזה)
בכל מקרה עצה ראשונה לשתף פעולה.

עצה שניה תרשי להם ביקור בית. זה לא חדירה לפרטיות כמו שאת חושבת.
הם לא יבדקו לך את המקרר או את המיטה שבה ישן הילד הם מציצים בחדר שלו
וזה הכל.
אצלי אפילו לא הציצו בחדר הילדים בפעם הראשונה רק אחרי שנתיים שהילדה
אמרה שאמא קנתה לה מיטה חדשה וארון והיא רוצה להראות אז המורה שלה
הלכה ברשות שלנו ואפילו בקשה ממני להצטרף כדי לראות.

כמו שאמרתי היה ביקור של 5 דקות בקושי והם יצאו מפה מאושרים וטובי לב.
ושוב אני מבינה שקראת את הסיפור שלי בבלוג?
כי כאן לא דיווחתי ולא סיפרתי כלום.

אמא של דפנה

לא יצא לי עדיין לקרוא, אבל לפי הבנתי את כן שיתפת פעולה אז איך זה הגיע למצב כזה?

randy1982

New member
הי, רק עכשיו ראיתי את השירשור...

אני כזכור היתי במצב דומה לפני שנה.
אז פטרתי את הבעיה די מהר בעזרת עו"ד יקרה מאוד.
ככה:
1.את לא חייבת לאפשר ביקור בית.
2. הרווחה חייבת לתת לך לקרוא את הדו"ח.
גם לי הם לא נתנו עד שהעו"ד התערבה.

אני חולקת על אמא של דפנה.
לא צריך לשתף פעולה!!
לשתף פעולה = להודות בכל מה שהם מעלילים עלייך = לשאת על עצמך אות קין עד שהילד יגדל.

תודה רנדי

בררתי באתר של משרד החינוך ובאמת אינני מחוייבת לביקור בית, העו"ס ברווחה הקריאה לי ממנו כמה דברים אך לא נתנה לי אותו גם מבית הספר לא נתנו לי אותו, מתי נכנסה לתמונה אצלך העו"ד?

randy1982

New member
מייד אחרי השיחה אצל פקידת סעד

ברגע ששמעתי את הבולשיט ההזוי שלה הבנתי שתופרים לי תיק
ואני לא יכולה לגמור את זה בכוחות עצמי.

נורא מפחיד ושאלה לכולם

אנחנו הולכים קבוע להדרכת הורים אצל פסיכולוגית במקום ציבורי (ובנוסף לאחת נוספת פרטי) והן מאוד עוזרות לנו.
האם נראה לכם שאם חס וחלילה מישהו מחליט להתלונן עלינו על משהו אפשר להפנות אותם לפסיכולוגית שמטפלת בנו/בילד?
כלומר הם ידעו שאלה הורים משקיעים ושיש מעקב על מה קורה ועזרה איפה שצריך ויוציאו את האף שלהם?
אגב, אולי ל"ילד אהבה שלי" אם אתם לא הולכים להדרכת הורים, אולי תגידי לעוס"ית הזאת שאת חושבת שאת מתנהלת נכון אבל שליתר בטחון תמצאי פסיכולוגית שעושה הדרכת הורים ותלכי אליה כדי לשכלל את הכלים שיש לך להתנהלות עם הילד אם לדעתה צריך. תמצאי פסיכולוגית שתתן לך קבלות לקופ"ח ותקבלי החזרים. אולי הם יראו אמא אכפתית וזה יוריד אותם ממך, וגם הם לא ידאגו שמא יש כאן ילד לא מטופל.

שלומות0

New member
אני לא מוצאת שום קשר

בין נושא הדרכת הורים למקרה של פותחת השרשור,
חוץ לזרוק את הנושא של הדרכת הורים לפורום כאלו שזה יציל את המצב!
שדרך אגב יכול לא פעם להזיק יותר מלהועיל!

למעלה