טוב, זה כבר לא קשור לנושא השרשור
אבל בכל זאות:
גם אני משתדלת לראות רק סרטים טובים, לפעמים פשוט מעבירה ערוץ כדי למצוא משהו יותר טוב.
לא מזמן נתקעתי בסרט, ששחקנית שגילמה בזנו ברנדה בבוורלי-הילז בסרט הזה גילמה מישהי שמגיעה עם בעלה לפגוש את הילדים שלה אצל משפחה אומנת.
כולם שם נורא עצובים, לא יודעת למה זה קי לא המשכתי להסתכל. הם נראים בסדר, גרים בבית בתנאים טובים, לא יודעת ,למה זה קרה כי לר ראיתי.
אני מניחה שסרט על זה שם נלחמו כדי לקבל ילדים חזרה ובטח הצליחו.
לפני שנים ראיתי סרט על משפחה רגילה ונורמלית, שאישה שם אהבה לצלם תמונות על חיי פשוט כדי לזכור לגעים יפים. התמונות היו רק לשימוש של בני משפחה . לא זוכרת איך, אבל מישהו ראה תמונות עם ילדים שלה
לא לבושים ותפרו לה תיק על מעשים מגונים. הסרט היה על זה , איך היא נלחמה ו, כמובן, הצדק ניצח בסוף. לא זוכרת, כי בטח גם לא ראיתי כל הסרט.
גם לפני שנים ראיתי סרט על מישהי שבעבר היה לה איזשהו קשר ללהקה כלשהי, אבל כרגע היא עובדת כמלצרית וחיה עם בת שלה לבד. לילדה יש איזשהי בעיה, לא זוכרת, ורשויות דורשים, שהיא תתחיל ללמוד באיזה בית ספר מיוחד,
אבל האישה מתנגדת כי חושבת שזה לא מתאים. בינתיים ילדה בבית והאישה מלמדת אותה לבד. מגיעים שם עובדים סוציאליים, יש כל מיני סצנות. אבל הסרט בעצם על משהו אחר ואני לא זוכרת ממש.
כל הסרטים אמריקאים. אני חושבת, שזוכרת את האפיזודות האלו כי נדהמתי מאי-צדק והתערבות לחיים של אנשים.
כנרה יש מקרים כאלו גם במציאות, אם מישהו החליט לעשות על זה סרטים.