שלום לכולם :)

giri

New member
רכיבה עממית

כשמה כן היא - עממית,
כלומר רכיבת פנאי, בעיקר טיולים.
בפורום הזה יש לה שם נרדף פחות אוהד, שמתייחס לרמת המקצועיות שיש לאנשים רבים שעוסקים בה.
ישנם רוכבים עממיים טובים מאד, אבל כענף, אם אין לך רקע אחר, כנראה שזה לא המקום ללמוד בו איך לרכוב נכון (ועכשיו אפשר להתווכח מה זה נכון).
רציתי להביא קישור לדף הענף מאתר ההתאחדות, אבל לצערי התיאור שהיה באתר הישן לא עבר לאתר החדש ויש שם דף עם אלבום מטיול אחד ותו לא.

hanyou12

New member
סורי

לא הייתה לי סבלנות לקרוא הכל לפני שאני מגיבה אבל אני מבטיחה לחזור לזה אח"כ.
פשוט הייתה לי שאלה שממש בערה בי:
מה זה רכיבה עממית?! בחיים שלי לא שמעתי על הסנון הזה, אני אשמח לקבל מידע

עכשיו אני חוזרת לקרוא

hanyou12

New member

בסוף קראתי הכל והפנמתי
אבל ממש בער לי לשאול את זה וגם ככה אני על קוצים בשבוע האחרון, אז לא יכולתי לחכות לסוף

אבל קראתי עכשיו את התשובה שכתבת למעלה. לא ידעתי שיש כזה ענף בכלל, חשבתי שזה הדבר שעושה כל מי שרוצה סוס ולא רוצה ללמוד איך לרכוב על סוסים...

giri

New member
בגדול כן

לקרוא לזה "ענף" זו בהחלט החלטה מעניינת, אבל בואי נאמר שיש שלושה סוגי רכיבה נפוצים בארץ, ויותר פשוט לומר שזה ענף שלישי מאשר להגיד שיש שני ענפים פלוס רוכבי טיולים. אימצתי את ההגדרה מאתר ההתאחדות.

jgut

New member
אני לא יודעת מה האחוז

הרוכבים הטובים במסגרת רוכבי הטיולים.
אומנם יצא לי לפגוש כאלה שהיו ממש חאפרים. אבל יצא לי לפגוש מספר לא מבוטל של רוכבי טיולים שהיו דוגמא לאיך אמורים להתנהל עם סוסים. הם שמרו על כללי בטיחות, דאגו לסוסים שלהם בצורה מופתית וכו'. חלקם באמת גדלו בחוות ספורט שונות. לי נוצר הרושם שאותם אנשים הם מיעוט באכלוסיה. אני לא יודעת האם זה נכון או לא.
יצא לי לדבר עם חלק שחושבים שאנחנו בספורט נורא סנובים וחושבים שאנחנו טובים מהם. זאת למרות שראיתי רוכבי ספורט בעלי הורסמנשיפ גרוע במיוחד שיש להם מה ללמוד מאותם רוכבי טיולים.

מה שאני מנסה לומר, זה שצריך לראות מול מי נמצאים ולא לשפוט אותם לפי סגנון רכיבה. אין שום דבר פחות ערך מללמוד לרכב למטרת טיולים. רק חשוב לעשות זאת במקום המקפיד גם על כללי הבטיחות וגם על רווחת בעלי החיים הנמצאים בו.

giri

New member
מסכימה עם כל מה שכתבת

ואין ספק שאחד הקשיים למי שמתחיל הוא השיפוט מה טוב ומה לא.
הרי אתה לא יודע עד שאתה לומד. ואין דרך פשוטה להסביר איך נראה משהו נכון וטוב.

TheSwoman

New member
wow

תודה רבה על ההשקעה בתשובה, העברת פה הרבה מידע שחשוב שאדע
המון תודה!

הורסמאן

New member
אנא אל תקחי את זה אישית

בתור אחת שיודעת לפתור "כל בעיה בחיים",
היא, הממממ, איך לאמר? לא נראית כל כך טוב.

הורסמאן

New member
ברור

אני לא מכיר אותה.
אני רק אומר שבתור אחת שמסוגלת לפתור כל בעיה בחיים, עושה רושם שהיא קצת לא אי יא יאי.
תסתכלי על התמונה, היא נראית עם אנרגיה מצומצמת, קצת מכווצת, אפילו הייתי אומר מעט חרדתית.

אני היית ממליץ שהיא תמעיט מפרחי הבך ותוסיף לתפרית מעט נצני כרוב. זה יוכל לעזור לה להסרת הקמטים ושיפור הדימוי העצמי.

מעבר לך,
הייתי ממליץ לך להפסיק להאמין לכל מי שמספר לך סיפורי סבתה, על עצמו ועל בכלל.

אבל אני בספק אם תהיה מסוגלת לכך.

אגב,
אין לי הסמכה ב:
IPEC, EFT, NLP, Time Line Therapy, META Medicine, פרחי באך, רייקי מאסטר.

עדימ

New member
אה ואתה גאון הדור? תעשה לי טובה ופסיק להפחית

בערכים ובידע של כל אחד ואחד ורק לחשוב שאתה יודע הכל!
כי זה מה שאתה משדר! וזה עלוב!

הורסמאן

New member
תראי

אין לי הסמכה ב:
IPEC, EFT, NLP, Time Line Therapy, META Medicine, פרחי באך, רייקי מאסטר.

אז אני בטח לא גאון כמוה, אבל אני גם לא תכמן כמוה.

אני לא הצעתי לך לפתור כל בעיה בחיים, ובאתר שלה יש טענה שבשיטה שהיא מוסמכת בה אפשר לפתור כל בעיה בחיים. אני מציע שזאת שרלטנות במלוא מובנה.

עדימ

New member
רייקי זו ממש לא שרלטנות! קטי מדהימה! וכן שאר

הדברים שהיא עושה!
אם אתה לא מאמין זה באמת הפסד שלך!
אותי היא עושה מאושרת וכן כל אדם נוסף שהולך אליה שאני מכירה!

הורסמאן

New member
לשכן שלי יש חתול מדהים

ואם יש לך מזל והוא מתעטש עליך, זה יוסיף לך לפחות שלושה חודשים לחיים.
כשהוא מנוזל השכנים כאן עומדים בתור ויש כאלה שהצליחו שהוא התעטש עליהם כבר 7 ו 8 פעמים.

שכנה אחת אפילו הצליחה להסיר קמטים מהפנים עם, הממממ, עם נוזלים שהחתול עושה. אם את מכירה מישהי שרוצה להסיר קמטים, אני יכול לשלוח לך קצת.

את רוצה?

למעלה