שלום לכולם :)

הורסמאן

New member
ממש לא

אני אבל מרגיש מחויבות להכנס בחלק מהשטויות שאת כותבת.
שמה, יכנסו לכאן קוראים ויחשבו שחוסר התשובות שאת מקבלת מעידות על הסכמה.

אני מבין שאת לא רוצה נוזלי חתול?

הפסד שלך.

giri

New member
נמחקה הודעה

מבקשת לשמור את הדיון לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.
תודה.

giri

New member
תשמעי

רייקי, קצת בדומה לדת, זה עניין של אמונה.
אין שום הוכחה מדעית לשום דבר מאחורי זה.
חלק לא מבוטל מהציבור בימינו לא "קונה" ריפוי באמצעות אמונה.
אם את מחליטה להאמין בזה, שיהיה לך לבריאות (באמת!)
מצד שני, אל תתפלאי כשאנשים שבוחרים לשים את מבטחם במדע (תוצאות ניתנות לשחזור והסבר, תיאוריות וטיעונים שמוכיחים אותן, ניסויים קליניים וכו') ילעגו לרייקי.
אישית אני לא רואה שום הבדל בין רייקי, הגדת עתידות בקפה או עיטוש של חתול. אני מנסה להעלים עין כדי שיהיה לך נעים פה, אבל בשיא הכנות אם אני הייתי מחפשת איפה לרכב, הייתי מחפשת אדם שיש לי איזשהו מכנה משותף בסיסי איתו מבחינת איך שאנחנו מתייחסים לחיים, וזה... זה דיל ברייקר.

עדימ

New member
אישית אני חושבת שרייקי שיאצו ושאר הרפואה

האלטרנטיבית לא באה להחליף תמיד את הרפואה הקונבנציונלית אלה תומכת בה ותורמת לה. אני אישית ניסיתי רפלקסולוגיה דיקור סיני כוסות רוח ובאופן קבוע אני הולכת לשיאצו ורייקי וזה עושה לי המון טוב ומחזק אותי! מאוד תורם לי גם ברכיבה אגב. הגוף מתרכך ומתחבר יותר לסוס אחרי.
חוויתי גם עבודה עם מטוטלת וכן זה נחמד. לא הייתי מבסס רק על זה את כל ההחלטות שלי אבל בהחלט נותנת מקום ולא פוסלת על הסף.

אני ממליצה כאן על קטי כי מקצועית אני רואה אותה עובדת עם סוסים ועם תלמידים אני רואה אותה מפענחת בצורה יוצאת דופן! בשלווה מדהימה! הסוסים נרגעים איתה התלמידים נרגעים איתה היא יצירתית וזה פשוט מדהים! היא באמת מאמנת נדירה עד שלא רואים אותה עובדת עם אנשים וסוסים לא מבינים על מה אני מדברת באמת!

giri

New member

לגיטימי לגמרי.
ד"א גם פלסיבו עוזר (הוכח מדעית, אגב).
אם משהו עושה לך טוב, אדרבה, לכי על זה ושבאמת - באמת! - יהיה לבריאות.
הנה, לי למשל הרכיבה עושה טוב. נפשית, גופנית. אני לא נותנת לזה שם של שיטה ומשווקת את זה תמורת תשלום כתרופה. רייקי - אם את מאמינה בזה, תפדלי. אם מישהו מוכר את זה כשיטה לריפוי, אולי הוא גם מאמין בזה ולכן הוא לא שרלטן, אבל זה שווה ערך בעיני ללמכור בקבוקונים עם מי הירדן לנוצרים במחירים מופקעים מתוך טענה שאלו מים קדושים. אולי זה כשר אבל זה מאד מסריח.

לגבי החלק השני - אכן לא ראיתי אותה, ובגלל שאני לא גרה בארץ לא סביר שאראה בקרוב. אבל אני מודה שאיך שאת כותבת עליה, ובשילוב כמות סימני הקריאה, מזכיר לי יותר מהכל מאמינים של כתות... אם את רוצה לשכנע אנשים הגיוניים, הייתי מנסה לחשוב על טיעונים שישמעו קצת לוגיים יותר, ומתלהבים פחות. אותי לא שכנעת בכלל...

עדימ

New member
מהיכן את? קטי במקור מאנגליה.

בכל מקרה סימני הקריאה נועדו מבחינתי לסמל/לשקף את טון הדיבור שלי. אני מודעת לכך שהכתיבה שלי לא תמיד מוצלחת....
את אכן מוזמנת לבוא ולראות אותה באימון איתי.:) לא יודעת לגבי תלמידים אחרים שלה אבל לי אין שום בעיה שייצפו בי בעת עבודה.

giri

New member
אני מהארץ

אבל עכשיו (בשנה פלוס האחרונה) אני גרה בקנדה.
כמו שאת יכולה לתאר לעצמך, אני לא ממש יכולה "לקפוץ" לשום מקום בארץ

אבל תודה על ההזמנה.

Half Halt

New member
ראיתי היום ראיון בעורץ 2

ואני מודה שזה היה אחד מרגעי השפל של היום שלי.
המראיינת כמעט התחילה לצחוק כשדיברה עם הבחורה הנחמדה הזאת... אבל לפחות היא נותנת טיפולים בחינם, בכל זאת, האנרגייה היא של כולנו :)
http://www.youtube.com/watch?v=YQNnY7mfzpg&feature=relmfu

giri

New member
אורן זריף: אני כיפת הברזל האמיתית

ויש לי אינסוף דוגמאות... אם מישהו רוצה להתלהב מה"על טבעי" שיבושם לו.

jgut

New member
אורן זריף הוא אחד הגאונים אם לא ה

אנחנו תמיד מתמוגגים מצחוק מהדברים שהוא אומר.
היה לו פה בלוג בתפוז ואני חושבת שכל רשומה שם יותר טובה מהקודמת.

הורסמאן

New member
גם אתה שואל את עצמך

אם יש לך אפשרויות,
למה לעזאזל את לא משתמשת בהן בעצמך?

Half Halt

New member
אנחנו לא יכולים לדבר

באותה רמה של גיחוך עד שלא ראית את הפרצופים שהיא עשתה כדי לשלוח אנרגיות למראיינת, אני בחיפושים אחרי הקטע הזה, מקווה שמישהו העלה אותו ליוטיוב.

עדימ

New member
שכחתי לציין שצירפתי את האתר המדובר מהתחומים

האחרים שלה כדי שיהיה אפשר ליצור עימה קשר...

giri

New member
יש לחווה אתר?

לא לגמרי ברור לי איך רלוונטי אתר הטיפול האלטרנטיבי שלה... אם זה בשביל התמונה, אפשר לקשר אליה ישירות

עדימ

New member
פשוט הייתה תקופה שהיא לקחה חופשה מאימון ונכנס

ה לעולם האלטרנטיבי...וכן לימדה אותי גם רייקי

לגבי סמאש אבדוק את העניין...אני חושבת שהחווה חדשה לפחות כבית ספר לרכיבה..

giri

New member
ברוך הבא לפורום

מוזמן להשאר ולקשקש איתנו!
מה זה פלקוראדוס? :-O

למעלה