שלום לכולם

שלום לכולם

אני אביב סבן (השם בדוי כמובן, וכל קשר בינו לבין המציאות מקרי בהחלט..) לאחר זמן די ארוך בוא אני קורא את הפורום באופן קבוע, ולאחר התלבטויות רבות (חשש מחשיפה וכדו') החלטתי שכנראה הרווח שיווצר לי מכתיבה בפורום שווה את החשש וההפסד..
אז אני אביב בחור בן 22 נשוי + ילדה גר במרכז.
את תחילת ספקותי באמונה קיבלתי עוד בהיותי ילד (ועכשיו כשאני חושב על זה.. לעולם לא האמנתי באמת) אך אחרי כמה מפגשים עם אדם מאוד חכם החלטתי לעשות עם זה משהו וחיללתי שבת (מדרבנן כמובן..) למרבה ההפתעה השמיים לא נפלו.. לא הגיעו אליי מלאכי חבלה בלילה ונשארתי בחיים כדי לחלל גם את השבת שאח"כ.. ומשם העסק התגלגל דיי מהר כך שעד סיום אותה שנה אכלתי ביום כיפור..
מסיבות כאלו ואחרות לא יכלתי לצאת בשאלה.. אך אז עשיתי את טעות חיי והתחתנתי עם בחורה חרדית.
הסיפור ההזוי הוא שאני אוהב אותה מ-א-ו-ד!! למרות שמספר פעמים חשבתי להתגרש ולחיות את חיי בחופשיות.
כיום אני אנוס כמו רובכם. אשמח לשתף ולהשתתף בשמחות כמו גם ברגעים קשים (מקווה שלא יהיו כאלו..), ומקווה שניהיה אחד לשני לעזר.
המשך ערב נעים, אביב

שולי חי

New member
ברוך הבא!

אשתך חושבת שאתה ממש דתי? או שהיא מבינה שאתה לא לגמרי שומר על הכל?

אשתי....

אשתי יודעת שאני לא שומר על הכל אבל עם גבולות ז"א תפילות אפשר לפספס אבל תפילין לא.. וכדו'
היא חיה במחשבה שאני יחזור לעצמי יום אחד....

שלום אביב

שיהיה לך חיים מוצלחים. עכשיו תגיד לעצמך: האם אתה רוצה לחיות את החיים האלה? האם אתה מוכן להיות אנוס כל חייך ולחיות חיים שאתה לא רוצה? תחשוב על זה

התשובה ברורה!

לא!!!!!
לא ולא!!!
ברור לי שאני רוצה חיים אחרים אבל מה לעשות שאני לא בוחר את זה.. אני לא יכול לקום בוקר אחד ולומר לאשתי זהו אני יוצא בשאלה.. זה פשוט לא מציאותי.

למה סבן?

טוב, אין לי שום דבר נגד השם הזה, מלבד זה שהייתה לי מורה ששנאה אותי למוות (=בצדק. לעסתי לה מסטיק מול הפרצוף בעיצומו של שיעור הבעה לא מרתק במיוחד... הכחשתי אז בתוקף..)

חחח אז תרגעי

כי השם נבחר ראנדומאלית.. חיפשתי בגוגל שמות ולקחתי את השם שהכי רחוק ממני בחיים האמיתיים.
בקיצור לשנוא אותך אולי כן, אבל לשנוא למוות אני לא ישנא, מבטיח |יד על הלב|... :)

שנאה למוות

טוב הגזמתי, בסך הכל היא רצתה להעביר את השיעור יחסית בשקט.
תלמידות זה עם רשע לפעמים. בעיקר כשמולן מורה צעירה חסרת בטחון.

אני לא יודע איך זה אצלכם..

אבל בישיבות המשגיחים באמת נהנים להעניש מישהו שלא מסכים עם הכללים הדיקטטורים שלהם.
יש כמה משגיחים שנכנסו לרשימת "שנאת מוות" שלי, ובצדק!

קשה לי לשנוא

לא כל כך מצליחה. לפעמים אני רוצה ממש ולא הולך...

סך הכל אנשים שונים וראיות שונות.
ואלה שהזכרת, יש להם מקבילות אצל המורות, אבל הם בסך הכל שבויות של מערכת מפגרת בעיני.

אני לא יודע איך זה אצלכם..

אבל בישיבות המשגיחים באמת נהנים להעניש מישהו שלא מסכים עם הכללים הדיקטטורים שלהם.
יש כמה משגיחים שנכנסו לרשימת "שנאת מוות" שלי, ובצדק!

לא

אבל אם היית מכיר אותי היית יודע שאם הייתי בוחר לעצמי שם זה לא היה זה.
ז"א אם מישהו יום אחד יחפש אותי אז הוא יחשוב על כל השמות בעולם חוץ מזה.

חחחח

ואם כבר השמות שהזכרת.. אז סבאג זה לא טוב בכלל! וחתון רג'ואן.. ת'אמת גם אני לא הצלחתי לחשוב על שם כזה...

חחח

אחד החברים שלי זה השם שלו אז זה היה ברור מאליו שאני לא יבחר שמות של חברים..

למעלה