שלום לכולם

עדיף ... ועדיף

עדיף לשתות קפה מגעיל עם חברים טובים מאשר קפה טעים עם חברים מגעילים..
נ.ב. כבר מרגיש כמו בבית |שמח|

ממממממ... טעים...

טעם גן עדן,

אז אני מבין שמקומו של גן עדן הוא בפינת השמים...

אולי תנסה בכל זאת להסביר בכמה מילים

בלי לחשוף יותר מדי דברים אישיים, למה לא יצאת בשאלה לפני ההחלטה להתחתן, ומה הוביל אותך לבחור בנישואין עם חרדית למרות שידעת שאינך מאמין.

המידע הזה יועיל מאד לרווקים המעטים כאן ששוקלים ברצינות את האפשרות להישאר בעולם החרדי בצורה כזו או אחרת.

אוקי..

קודם כל אני לא ממליץ לאף אחד לעשות את זה!! ולא משנה מהם הסיבות!!
אני כל יום מתחרט על הטעות הזו גם לגבי וגם לגבי אשתי זה לא פר לקחת בחורה ופתאום יום אחד להעמיד אותה בבחירה הבלתי אפשרית הזו "אהובך" או "אמונתך"... (או במקרה הזה האמונה של בעלך).
אבל במקרה שלי הכרתי אותה לא משידוך יצאנו התאהבתי בה והחלטנו להתחתן.
השאלה היא למה לא יצאתי לפני שהכרתי אותה ולא אחרי.
לפני שהכרתי אותה היו לי סיבות שלצערי לא אוכל לפרט רק אומר משהו קטן.. המשפחה שלי מ-א-ו-ד מוכרת בציבור החרדי.

מה יגידו...

יותר מכל - השלשלאות הוירטואליות האלה מזכירות לי קיר גבס, רק אלה שלא מעזים להכות בו חושבים שהוא באמת לא ניתן למעבר...

שולי חי

New member
אתה בטוח שיציאה בשאלה זה הפתרון לכל אחד?

אם אין דת אז שכל אחד יעשה מה שמתאים לו.

שולי חי

New member
החיים הם לא שחור לבן.

יש לו אשה, יש לו אהבה, זה לא מובן מאליו היום בשום מקום, לא אצל חרדים לא אצל חילונים ולא אצל יוצאים. קשה לחיות במקום שאתה לא מאמין למה שכולם מאמינים אבל גם קשה לצאת!
מה שאני מאד מסכימה עם מילטון, לגבי רווקים. לחשוב טוב טוב ולקבל החלטות לפני שמתחתנים. לא להסכים לשמוע על שידוך לפני שבטוחים מה הכיוון. זו גם היתה הטעות שלי. אח שלי שיכנע אותי שאני אתחתן עם בחור טוב והוא כבר ישפיע עלי לטובה... ובעלי באמת טוב... הוא יודע על הכל וממשיך לאהוב... לא בטוחה שהייתי מוצאת כזאת אהבה אם הייתי יוצאת.

זה בדיוק הסיפור שלי..

אני יודע שהבחירה היא אהבה או אניסות...
כי אני לא ימצא מישהי שתכבד אותי ותוהב אותי כמוה. אז זה בחירה בלתי אפשרית.

ממש לא. יש כאלה שיציאה תגרום להם נזק

אבל אני די בטוח ששיקול כמו "יש לי משפחה חשובה" ידפוק לבן אדם את החיים יותר מאשר יועיל להם.

isharoni

New member
בעולםהחילוני אנשים בהחלט לא עושים מה שבה להם

יש הרבה חוקים וקודי התנהגות

למעלה