תשובות
קודם כל, אני שמחה שאתם שואלים.. ואני תמיד אשמח לענות על מה שאני יודעת

אז ככה: 1. לגבי החוויות בסדנה - זה משהו שאי אפשר לספר כי זו חוויה. כל אחד חווה אותה שונה. ואם אני אספר לך את עצם התרגיל זה יכול להרוס לאותו אחד שיבחר ללכת לסדנה.. אני יכולה לתת דוגא למשל (אבל זה לא הולך שם ככה, זה רק מה שעלה לי בראש כדי להסביר למה אני לא יכולה להגיד לך מראש) - שכמו שיש מבחני איי-קיו בפייסבוק אם פעם יצא לך לעשות.. אז בפעם הראשונה כשאתה נחשף לשאלות וחושב, יוצאת לך תוצאה מסויימת, ופעם שניה כשאתה עובר על אותן שאלות אתה כבר עונה בזריזות וגם הגירוי החוויתי הוא שונה. זה לא שזה מתנהל שם בצורה של מבחן איי קיו כמובן.. אבל אם אני אגיד מראש אני יהרוס את החוויה הראשונית של מי שילך ויתקל בזה.. - וזה חשוב

2. הסדנה היא חמישה ימים. אבל ישנים בבית. בגדול לפרטים מדוייקים של שעות למי שבאמת יהיה מעוניין ללכת ולגבי תאריכים, כדאי שאני אעביר את הפרטים שלכם אליהם והם יחזרו אליכם - פשוט כי זה יהיה מדוייק יותר והם ידעו לענות על הכל. (נפתחת סדנה כל חודש). אבל בגדול - זה תמיד משלישי עד שבת. כששלישי, רביעי וחמישי, זה מהצהריים עד הערב (עם הפסקות מכובדות - אין מה לדאוג), ושישי שבת זה מהבוקר עד הערב. אני בהתחלה פחדתי שזה המון שעות ואני אשתעמם.. אבל לגרע לא! והזמן טס! זה מרטק ברמות!!

3. איך הסדנה עזרה לי לחיי היום יום ומה אעשה אחרת - וואי! הכל!! כי זה מהדברים הכי קטנים של "קרה לי משהו מעצבן שלא ציפיתי ולא רציתי שיקרה" - ואיך לדעת לקבל את זה טוב, ומה לעשות עם זה, איך להתמודד ולצמוח מיזה. וזה אם אני צריכה להיכנס לעימותים בצורה נכונה ולא לריב ולהתווכח מתוך אגו או סתם עצבים כי לא חושבים כמוני. - זה ממש לקבל את האחר עם הדעות שלו, ולבטוח בעצמי שזה בסדר ואני עדיין יכולה להתקיים גם אם לא חושבים כמוני (זה ממש לא מובן מאליו). וזה לדעת מה אני רוצה, ולהשתמש בכלים שלמדתי וחוויתי כדי להשיג, ולא להיבהל כשהמטרה נראית רחוקה. ולהאמין ולדעת שאני יכולה. זה להעריך את עצמי יותר כל בוקר ובמהלך כל היום

וזה לא לשקוע ברחמים עצמיים, וקיתורים, ולשבת כל הזמן במקום של הקורבן - ששם הכל קורה לי בלי שאני אחראית על כלום - אלה לקחת אחריות. - ואם האחריות אצלי אז אני יכולה לשנות את המצב שלי

וזה באמת באמת בא בעוד המון המון דברים - זה כל כך מקיף שזה מדהים

4. בנים-בנות ולינה - כן.. זה יחד בנים ובנות, אבל כמו שאמרתי, לא ישנים שם. חוזרים כל ערב הביתה. ודרך אגב, למי שיש בעיית הגעה - צריך בעיקר רק לדאוג להגיע ביום הראשון, ואז הם מסדרים הסעות חזרה הביתה - תמיד יהיה מישהו שיחזיר אותכם - כך שאין מה לדאוג

(אותי אישית החזירו ולקחו כל יום). אם יש לכם עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול בכיף

אני שמחה לשתף, ואני שמחה שאתם מתעיינים ^.^