שלום לכולם! ^.^

Mariposa Azul

New member
עם מה אני שלמה עכשיו?

עכשיו פשוט זה אמיתי.. זה בא מבפנים.. וזה לא רק משהו שאני שמה למראית עין החוצה כדי להסתיר משהו אחר שיש בתוכי..

Berethor

New member
שלם הכוונה היא

שזה משהו שהוא גם פנימי וגם חיצוני. כי כאשר משהו הוא רק למראית עין אז הוא לא כזה אמיתי.

snoopytush

New member
גם לי יש מלא כשלונות חברתיים

שאחר כך בעקבות הכישלון ידעתי איך להתנג יותר טוב<a target=_blank rel=nofollow>http://www.timg.co.il/tapuzForum/images/Emo9.gif> ואז ההתנהגות ה"נכונה" יצאה ממני יותר בקלות

Mariposa Azul

New member

avi1283

New member
טוב לשמוע ממך

שמח שהסדנא עזרה לך, יש לי כמה שאלות אם תהיי מעונינת לענות אשמח - אילו חוויות למשל עושים בסדנא? מה זה אומר 5 ימים, כמה שעות ביום? איך את חושבת שהסדנא עזרה לך מבחינה פרקטית בחיי היום יום, מה למשל היום את עושה (או תעשיי) שלא היית עושה קודם?

snoopytush

New member
|גם אני מעוניינת לשמוע את התשובות לשאלות הללו

את הלפני ואחרי. והאם זה בנים ובנות יחד? אתם ישנים באותו חדר?

Mariposa Azul

New member
תשובות :)

קודם כל, אני שמחה שאתם שואלים.. ואני תמיד אשמח לענות על מה שאני יודעת :) אז ככה: 1. לגבי החוויות בסדנה - זה משהו שאי אפשר לספר כי זו חוויה. כל אחד חווה אותה שונה. ואם אני אספר לך את עצם התרגיל זה יכול להרוס לאותו אחד שיבחר ללכת לסדנה.. אני יכולה לתת דוגא למשל (אבל זה לא הולך שם ככה, זה רק מה שעלה לי בראש כדי להסביר למה אני לא יכולה להגיד לך מראש) - שכמו שיש מבחני איי-קיו בפייסבוק אם פעם יצא לך לעשות.. אז בפעם הראשונה כשאתה נחשף לשאלות וחושב, יוצאת לך תוצאה מסויימת, ופעם שניה כשאתה עובר על אותן שאלות אתה כבר עונה בזריזות וגם הגירוי החוויתי הוא שונה. זה לא שזה מתנהל שם בצורה של מבחן איי קיו כמובן.. אבל אם אני אגיד מראש אני יהרוס את החוויה הראשונית של מי שילך ויתקל בזה.. - וזה חשוב :) 2. הסדנה היא חמישה ימים. אבל ישנים בבית. בגדול לפרטים מדוייקים של שעות למי שבאמת יהיה מעוניין ללכת ולגבי תאריכים, כדאי שאני אעביר את הפרטים שלכם אליהם והם יחזרו אליכם - פשוט כי זה יהיה מדוייק יותר והם ידעו לענות על הכל. (נפתחת סדנה כל חודש). אבל בגדול - זה תמיד משלישי עד שבת. כששלישי, רביעי וחמישי, זה מהצהריים עד הערב (עם הפסקות מכובדות - אין מה לדאוג), ושישי שבת זה מהבוקר עד הערב. אני בהתחלה פחדתי שזה המון שעות ואני אשתעמם.. אבל לגרע לא! והזמן טס! זה מרטק ברמות!! :) 3. איך הסדנה עזרה לי לחיי היום יום ומה אעשה אחרת - וואי! הכל!! כי זה מהדברים הכי קטנים של "קרה לי משהו מעצבן שלא ציפיתי ולא רציתי שיקרה" - ואיך לדעת לקבל את זה טוב, ומה לעשות עם זה, איך להתמודד ולצמוח מיזה. וזה אם אני צריכה להיכנס לעימותים בצורה נכונה ולא לריב ולהתווכח מתוך אגו או סתם עצבים כי לא חושבים כמוני. - זה ממש לקבל את האחר עם הדעות שלו, ולבטוח בעצמי שזה בסדר ואני עדיין יכולה להתקיים גם אם לא חושבים כמוני (זה ממש לא מובן מאליו). וזה לדעת מה אני רוצה, ולהשתמש בכלים שלמדתי וחוויתי כדי להשיג, ולא להיבהל כשהמטרה נראית רחוקה. ולהאמין ולדעת שאני יכולה. זה להעריך את עצמי יותר כל בוקר ובמהלך כל היום :) וזה לא לשקוע ברחמים עצמיים, וקיתורים, ולשבת כל הזמן במקום של הקורבן - ששם הכל קורה לי בלי שאני אחראית על כלום - אלה לקחת אחריות. - ואם האחריות אצלי אז אני יכולה לשנות את המצב שלי :) וזה באמת באמת בא בעוד המון המון דברים - זה כל כך מקיף שזה מדהים :) 4. בנים-בנות ולינה - כן.. זה יחד בנים ובנות, אבל כמו שאמרתי, לא ישנים שם. חוזרים כל ערב הביתה. ודרך אגב, למי שיש בעיית הגעה - צריך בעיקר רק לדאוג להגיע ביום הראשון, ואז הם מסדרים הסעות חזרה הביתה - תמיד יהיה מישהו שיחזיר אותכם - כך שאין מה לדאוג :) (אותי אישית החזירו ולקחו כל יום). אם יש לכם עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול בכיף :) אני שמחה לשתף, ואני שמחה שאתם מתעיינים ^.^

Berethor

New member

אם זה בנים ובנות ביחד זה אסון? כולם אנשים לא? חחח. לי באופן אישי זה לא ממש חשוב, אני מרגיש פחות או יותר את אותה נוחות וחוסר נוחות עם שני המינים, כמעט מכל בחינה. למעשה לפעמיים אני דווקא מרגיש פחות נוח עם גברים, במיוחד אם זה אותם גברים שמתנהגים כמו בהמות..:p

Mariposa Azul

New member
אם זה ככה

אז הסדנה הזאת יכולה מאוד לעזור לך בזה! לגרום לך להרגיש נוח בכל מקום וכל סיטואציה. להגיש טוב עם עצמך, עם מי שאתה :)

Berethor

New member
שמח לראות שחזרת

והיה נורא חבל כאשר עזבת. את בין הדמיסקסואליות או/ו א-אפורות הבודדות והכי בולטות כאן בפורום, אל תעזבי אותנו שוב, חחח. מקומך באמת כאן, זה לא פורום שהוא רק לא-מיניים מוחלטים, גם חצי א-מיני זה מספיק מתאים לכאן, ואפילו יש לנו לפחות שניים שהטוענות שהן מיניות(אם כי אני לא בטוח שהן באמת מיניות נראה לי שאין דמי או אפורות). בכל אופן שמח לראות שהסדנה הזאת עזרה לך, וחזרה עליך שמחת החיים, וההנאה מהם.

Mariposa Azul

New member
יאההה.. איזה חמוד! :)

תודה רבה.. המייל הזה מאוד ריגש אותי :) אני מבטיחה להשתדל.. כי לפעמים כשיש המון לחץ לא יוצא לי להיכנס.. אבל אני מבטיחה להשתדל גם אם מדי פעם אני אכנס לאיזה שרשורים שהם קצת פחות אין סופיים ואשתתף :)

Berethor

New member
שמח לשמוע

לא ציפיתי לתגובה כזאת, אבל זה באמת נחמד חחח. בלי לחץ תכנסי מתיי שאת רוצה, העיקר שאת פה ;), השמח לראות אותך משתתפת גם בדיונים כאן, יש הרבה דיונים מעניינים לאחרונה, דעתך חשובה.. :)

Mariposa Azul

New member
שוב תודה על הפרגון :)

אשתדל.. :) כרגע (אני מודה) עוד לא הספקתי לעיין בדיונים נוספים.. אבל זה פשוט כי אני מתחילה ללמוד בשישי (ממשיכה ללמוד - מתחילה שוב אחרי חופשות החגים) ואני חייבת לסיים מלא דברים עד אז... אבל מבטיחה בהדרגתיות להיכנס לעניינים :)

Mariposa Azul

New member
הסדנה

את שם הסדנה כבר כתבתי.. וגם פרטתי המון במה היא עוסקת.. יש משהו ספציפי שהיית רוצה לדעת? :)

למעלה