שלום לכולם! ^.^

ךמה? דווקא ההצגה הזו היתה מצחיקה אותי

לראות את אבא שלי מדבר אל הריצפה, הוא קומיקאי ממש טוב

Mariposa Azul

New member
חחחח... אני לא מכחישה!

לוקחת אחריות מלאה
ותמשיכו כי זה נחמד לקרוא :)

ברוכה השבה! |חבוק|

שמחה לראות אותך כאן שוב ועוד עם בשורות טובות כאלה
קראתי גם את מה שכתבת להמבורגר ורציתי לומר משהו לגבי: דווקא הסדנא הזו! יש הרבה סדנאות, יש הרבה מטפלים, יש הרבה שיטות, יש הרבה תרופות... ולכל אחד מתאים משהו אחר. אין נוסחת קשם שמתאימה לכוווווווווולם! מי שהיה איתך בסדנא והיא עזרה לו, אמר מה שאמר. אבל היו איתו אחרים בסדנא אחרת שלא הגיעו, כי הסדנא ההיא היתה מספיק טובה להם.. מה שכן יש, זה דברים יעילים לרוב האוכלוסיה וזה חשוב כדי לסנן שרלטנים/טיפולים לא יעילים. (ואגב, רוב הסדנאות האלה משווקות מפה לאוזן ע"י חברים..) חשוב לזכור את זה. ושלא יצטייר חלילה שאני שוללת את הסדנא שלך. להיפך, אני מאוד מאמינה בסדנאות אימון. הן ~לרוב~ הרבה יותר יעילות מכל טיפול פסיכולוגי שהוא. אם כי אני מאמינה הכי בשילוב... ושאלה: מותר לשאול איך קוראים לסדנא שעשית ואיך למי שהעבירה אותה?

Mariposa Azul

New member
נכון..

אני מסכימה שלכל אחד מתאים משהו אחר... וכמו שאמרת יש את אלו שמתאימים לרוב האוכלוסיה.. ואני ממליצה מהנסיון שלי ללכת למה שעשה לי (והבנתי שלהרבה מאוד) טוב.. :) אם למישהו יעבוד משהו אחר - אני גם אשמח..כי אחרי הכל המטרה היא לשפר לאנשים את איכות החיים...
לסדנה קוראים מהות, ולמנחה קוראים איילת סמואל :) את מכירה?

Larik

New member
היי ברוך שובך.

הפתעת אותי למען האמת. משום מה תמיד זכרתי שהיית חייכנית ומלאת חיים. שמח שזה עזר לך. מתוך סקרנות איך נרשמים וכמה התענוג עולה?

Mariposa Azul

New member
הרשמה

היי, תודה על קבלת הפנים :) אם אתם רוצים להרשם או לשאול אותם שאלות באופן ישיר ולא דרכי, דברים אישיים יותר או מפורטים יותר וכו'... אתם מוזמנים לתת לי את הפרטים שלכם בהודעה אישית ואני העביר להם שהם יצרו איתכם קשר מתי שנוח לכם.. :) וכן.. כלפי חוץ ידעתי להיות אחלה חייכנית.. עכשיו זה גם כלפי פנים

למעלה