שלום לכולם!

shahar17

New member
כי הגישה שלי מאוד פשוטה בנושא.

מי שלא עובר את זה בעצמו - אינו יודע שמץ מזה. בגלל זה אני מעריך אתכם בעשרות מונים על כל פסיכולוג שהוא.

frankie246

New member
יש פסיכולוגים של המרכז הגאה

חלקם להט"ב בעצמם. אז הנה, מצאנו לך מישהו שהוא גם פסיכולוג והוא גם עובר את זה בעצמו
אז מה, אתהמוכן ללכת אליהם?

shahar17

New member
עשית את זה עכשיו לפשוט מדיי.. :)

אני אבהיר את עצמי - אני לא אוהב פסיכולוגים. בכלל. יש לי תזה שלמה על כל העיסוק הזה. זה לא בא ממקום של אמירה לא מבוססת.

shahar17

New member
אני אשמח לפרוש בפניך את משנתי.. אבל לא בפורום

וגם זה לא ממש עובר טוב דרך כתב + יש הרבה חפירות, אז צריך לבוא מוכן עם בגדים מתאימים ;)

והתזה שלי אומרת

שהייתי שנתיים בדכאון עמוק כולל אי יציאה מהבית ושנתיים ללא דמעות בכלל, לא בכיתי, כמו מכונה חסרת רגשות והיה לי טוב עם זה
עברתי טיפול פסיכולוגי קמתי, עזבתי, עברתי דירה, מצאתי עבודה דפוקה, עברתי עבודה ועליתי בקידום, התחלתי ללמוד, מצאתי אהבה, חזר לי האור לפנים, התחלתי לבכות שצריך . היום אני במקום אחר, שמחה מתמיד כמו פעם.. אתה יודע בזכות מי זה? בזכות ה' ובזכותי... אתה יודע מי הכלי שגרם לאושר שלי לחזור? פסיכולוגית נהדרת שנתווה את רגשותי בעדינות מופלאה (ותאמין לי שהייתי קשה, אחרי הכל אני עדיין גבר
)

shahar17

New member
חחחח אני שמח מאוד לשמוע על זה..

אין לי שום ספק שפסיכולוגים יעילים במתן הדרכה וכלים להתמודדות עם דיכאון, ומתן כמה עצות חביבות לשיפור יחסי האנוש במקרה של מדון בין זוגות. אבל, לא מעבר לזה. הפסיכולוגים לקחו על עצמם תפקיד כבד מאוד של לדעת על כל אדם את דרך פעולתו, מחשבתו, התת מודע שלו, וכיוצא בזה.. אני קורא לזה יומרנות שגובלת בניצול ציני של חוסר יכולתם של אנשים רבים להכיר את עצמם. שוב, אני לא אגיד פה את כל דעתי על הנושא.. אבל אני מאמין שפסיכולוגים יכולים לנתב את האדם לכיוון חשיבה בריא יותר, אך כמובן שהכל תלוי בבן אדם עצמו. מה שאומר, שאם אחד מסוגל להכיר את עצמו במידה מסוימת, כלומר, הוא לא צריך שום פסיכולוג שיעזור לו בהבנת המילים שהוא אומר (כלומר, מה חבוי מאחורי כל מחשבה ומילה..) וזה בניגוד לגישה הפסיכולוגית - שטוענת, שגם הפסיכולוג הטוב ביותר - צריך פסיכולוג, כדי לקבל "מבט חיצוני" על עצמו. שוב, אני לא בא להפריך את התהליך שעברת, ואני שמח מאוד שזה עזר לך ועוד ככה.. אבל *אני* אישית, לא אוהב פסיכולוגים.

נשלח בטעות לפני הזמן

ובכן, נראה שאתה מתבלבל בן שיטות הטיפול השונות פסיכולוגיה זה לא שום שורה ממה שתארת.... כמובן שאם אתה לא תאמין בזה זה לא יעבוד (כמו בכל טיפול אחר) אבל שוב, נדמה מתוך מה שכתבת שאתה לא ממש יודע או מכיר מהו טיפול פסיכולוגי סוריי.

frankie246

New member
אפשר להגיד שיש לך אומץ?

כי אם כן, אז יש לך אומץ
כי לך תדע איזה פדיחה זה יהיה אם אני מסרב לך פה לפני כולם.

יש לך משיכה במציאות או רק בסרטים?

כי סרטים ומציאות זה שונה זה כמו שאחד שיראה פורנו של סאדו ובמציאות אם נר יטפטף על הגוף שלו הוא יצרחחחחחחחחח מכאבים
והנה לשאלה הבאה, ותענה מתי בכית לאחרונה? וליד מי? אתה רזה או מלא?

שחר! בדיוק מה שקורה לי...

יואו אני קורא מה שאתה כותב ואני פשוט רואה את עצמי! קורה לי בדיוק אותו דבר. לפני איזה חודשיים בערך לאחר שנים של רצון להתנסות כבר עם גברים הייתה לי ההתנסות הראשונה ומה אני יגיד לך, בהתחלה קצת התרגשתי שיכולתי לממש את כל מה שתמיד פינטזתי עליו, אבל הכל היה גם מכאני כזה וחסר רגש!! הכל היה לצורך העניין ותו לא. אני הייתי בטוח שאני אהנה מהעניין אבל לא ממש נהנתי והוא רצה גם שאני אבצע בו מין אורלי אבל סירבתי בסוף מה שהיה שנינו עזרנו אחד לשני לגמור.. חוויתי דברים שמעולם לא חוויתי לפני אם אותו בחור, אבל לא התרגשתי בכלל.. גם אני די בבלבול עכשיו, מצד אחד שאני רואה פורנו של גייז אני תמיד מתרגש ומגיע לסיפוק מיני מזה, אבל בפועל שהייתי עם אותו גבר אז פשוט לא התלהבתי בכלל.. והוא היה נראה סבבה לגמרי..

shahar17

New member
או! זה מה שרציתי לשמוע..

לדעת שיש עוד מישהו שבמצב הזה.. זה הרי כל התסכול שלי - מזה שאני כבר במצב האינטימי, אני מעורר מינית, אבל לא מחובר למה שקורה. כאילו, אני יכול לשבת באקט עצמו שעות (ורק שיהיה מובן על מה מדובר, זה מין אוראלי שזה די אמור לגרום להתרגשות מינית גדולה..) ולהישאר באותו מצב. כלומר, להרגיש הנאה מהמעשה עצמו, אבל זה כיף כמו כל כיף אחר, לא מרגיש ושייך פה מיניות. ככה הרגשתי. וכאשר אני ביצעתי בו, זה היה עוד יותר משעמם מבחינה מינית, זה היה טכני אפילו עוד יותר. ולא הרגשתי התרגשות מהמעשה עצמו. פשוט הרגשתי "מחוייב" כי הוא עשה לי את זה כבר, ואני לא יכול להשאיר אותו ככה.

בדיוק כמוני....

איזה קטע!! חח למרות שאני מעולם לא ביצעתי מין אוראלי באף אחד... אבל אני מניח שזה מה שיכול לקרות.... השאלה הגדולה פה היא מה עושים?? אולי לא נמשכנו ספציפית למי שהיינו איתו, זה גם יכול לקרות...

frankie246

New member
ממממ מעניין ../images/Emo13.gif

תחושת ה"מחוייב" הזאת נובעת מההכרה של "עשו לי טובה, ועכשיו אני צריך להחזיר". אבל זה חלק ממערכת יחסים. לא כשאתה נמצא במצב חד-פעמי עם מישהו. אין טעם להחזיר למישהו שלא תפגוש שוב אם אתה לא רוצה בכך. חשוב לזכור את זה בשעת מעשה...

shahar17

New member
אני מסכים מאוד עם האמירה הזו..

וגם עם הרעיון, שבגלל שלא היה לי חיבור רגשי אליו, וידעתי שכנראה לא הולך להיות לנו קשר ביחד - אז לא הרגשתי רצון לספק אותו. אבל מה שמטריד אותי בעצם, ואולי הופך את כל זה למבלבל - זו העובדה, שלא הרגשתי יצר מיני בכל הסיטואציה הזו. איפה כל האימרות שאין אפוטרופוס לעריות? האם זו המעידה המינית שדובר בה רבות כל כך? המעידה של לשכב עם אדם שרק פגשת, כי אם כן, אז לי זה די פשוט להימנע מזה. אז אני מניח שיש שתי אופציות. או שאני (וכנראה גם "סרוג בארון") משתייך לסוג אנשים, שיש להם מן נטרול מיני (סוג של אמובלייזר ברכב, אם נשליך את זה לאנלוגיה..) כאשר אין רגש לאדם, מה שאומר, שכל סרטי הפורנו למיניהם, וכל התשוקות בתוכניות שרואים - שייכות לסוג האנשים שמסוגל לעשות דברים מיניים ללא צורך ברגש. ואני לא הייתי מסוגל לעשות דבר כזה לעולם, כי לא מעורב פה רגש, ואינני מתרגש סתם מ"חתיכת בשר" שמעוצבת בצורה מסוימת, אלא לכל המכלול המחובר אליה. או שהאופציה השנייה - שכנראה גם אם היה לי קשר עמוק לאדם ההוא, עדיין לא הייתי רוצה לגעת בו בצורה מינית כלשהי, אלא רק כחבר נפש קרוב מאוד. מה שיוביל אותי למסקנה שכנראה אני באמת צריך לנסות לראות אם נשים משפיעות עליי, ואיך.. עכשיו אם רק אני אמצא היתר לנסות משהו עם אישה בלי להתחתן..

frankie246

New member
לדעתי זאת אחת הבעיות הגדולות באוננות...

כשאדם עושה את זה בפעמים הראשונות הוא באמת מרגיש כאילו השיג לו "גן עדן" קטן בעולם הזה. לאט לאט הוא מגורש מה"גן עדן" והאוננות הופכת להיות יותר הרגל מאשר הנאה ממכרת. ולפעמים אדם עלול לאונן כל כך הרבה, שאז באמת נוצר מצב שאם לא באה הקדמה רגשית לאקט המיני אז ההנאה היא לא כל כך גדולה (אם בכלל קיימת) כי בסה"כ אתה יודע על עצמך יותר טוב מכל אדם אחר באיזה מהירות/חוזק/חומרי סיכה הכי כיף להשתמש. ואז כשאתה בא לבצע אקט מיני עם אדם שאתה לא קשור אליו רגשית אז עלולה להיות תחושה של חוסר טעם בעצם ביצוע האקט. זה בערך כמו לטגן לאדם המבורגר מהמקפיא, כשהוא בעצם רגיל לאכול המבוגר מ"בורגוס". שניהם נראים אותו דבר, אבל האיכות אחרת...

shahar17

New member
זה מאוד מעניין מה שאתה אומר..

אני לא רואה את עצמי כאדם שמרבה לאונן - אבל באמת זה נכון שסוג הסרטים של הפורנו שאני נמשך אליהם, הם אלה שקורים עם קצת סיפור, ולא האקט עצמו - כי זה די משעמם אותי ונראה מכני מאוד. אני תמיד מחפש את השלבים שהובילו לזה. אבל אני לא חושב שנהייתי כל כך מנוון מינית מסרטי פורנו - שאני כבר לא מסוגל להתרגש בלי משהו אמיתי, אני פשוט חושב שזה חלק מהאופי שלי. ובאמת בהקשר למה שאמרת לפני כן, אני חושב שפשוט יש לי מחסומים מסוימים כלפי הנושא של מין. אולי גם הזהירות של לא להגיע לחדירה והשכלתנות יתר בזמן המעשה, על אף שאני מרגיש נינוח - כנראה שעמוק בפנים אני לא באמת נינוח ואני די לחוץ. אז כנראה שבאמת אם הייתי מכיר את אותו האדם לפני - הייתי יכול להיות רגוע יותר..

למעלה