שלום לכולם!

frankie246

New member
אין שום רע בקצת שכלתנות תוך כדי סקס...

"היא הנותנת" - אני בעד השכלתנות! זה עוזר לך לשמור על עצמך בתוך הגבולות שהגדרת לעצמך לפני הסקס ולא להיסחף למקומות/מצבים שונים שבחרת שלא להגיע אליהם מהסיבות שלך. אבל אתה צריך לבדוק עם עצמך שאתה ניגש למצב של מגע מיני מתוך סיבה בריאה ואמיתית ולא מתוך משהו אחר, כי באמת אחרת נוצר המצב שיבטיח שאתה לא תהנה בסקס.

אהלן הומו בתהליך היציאה מהארון

הרבה בילבול, המח מתעתע ברצונות האמיתיים וכו'. ההתנסות עם בנים מובילה להמון רגשות אשמה ופתאום יוצאים עם בנות אך לא טורחים לחזור אליהן כי פשוט הן לא ממש מעניינות. אהבתי את הכנות שלך שאתה עדיין בעצם רוצה להכיר מישהו. זאת התשובה שלך לכל הסיפור. יתכן ואתה לא מרגיש שום דבר כי אתה מפחד להרגיש, כי זה מבהיל אותך. אתה לא רגוע בסיטואציה. קח את הזמן שלך. לא צריך להכנס באותו שבוע על שלושה גברים. אני דווקא מאמין לבחור ולא חושב שהיתה כאן עורמה כלשהי ובודאי משהו שלא רצית לשתף איתו פעולה. בסך הכל אין אתה מציע הרבה מינית וזה יצור לך לא מעט בעיות בעתיד או שתזרום. מותר לך לחפש רק להתנשק עם גבר ואין ספק שעם הגבר הנכון זה מדהים. תהנה מהדרך ומגילוי מיניותך. החיים נפלאים.

shahar17

New member
קראתי כמה פעמים את מה שכתבת..

ואני חייב להגיד - שכל מה שכתבת היה נכון. באמת הייתי מאוד לא זורם ומאוד לא רגוע במהלך כל הסיטואציה, וניסיתי לחשוב יותר מדיי מה אני עושה ואיך הכל נראה כמו "צופה מבחוץ" שכזה, כלומר, איך אני נראה עכשיו בסיטואציה הזו במידה והיה איזה מתבונן מהצד.. לא הייתי שם באמת בזמן הנשיקה, וכנראה בגלל זה לא הרגשתי כלום.. זה וכמובן, העובדה שאני לא מכיר את הבחור.. בקשר למה שרשמת על בנות.. לפני חצי שעה, בדיוק דיברתי על זה עם חבר טוב - בהקשר לבחורה שיצאתי איתה ביום שלישי, וחיבבתי אותה דווקא, אך לא טרחתי להתקשר, ועם זה שאני הבן אדם הכי רגיש בעולם לדברים שכאלו, ומשתדל לא לפגוע, אני נכנס למן שאננות, כאילו אין שם בחורה שנהנתה כמוני בדייט, ומחכה לטלפון - רק בגלל שאני עכשיו בתסביכים.. אולי אפילו חשש מסוים מלהמשיך את הקשר, כי כמו שציינת - אני רוצה עוד לדעת מה זו אהבה של גבר.. עוד משהו - אני באמת צריך לחזור בי, זה לא פייר מה שאמרתי - אותו הבחור, על אף ההתנהגות שלו אחרי כל הסיפור (הוא כמו שילח אותי מהבית שלו כי הוא נפגע ממני, ולא שלח הודעה ולא כלום, ובעצם שם זה נגמר.. ) בזמן המעשה, אני חייב לציין שהוא שאל אותי כל הזמן אם הכל בסדר, ומלא פעמים, הוא הלך לכיוון המכנסיים שלי, ואז העלה את הידיים שלו, ובמשך כל הזמן ראיתי איך הוא ריסן את עצמו לחלוטין. אז אני באמת לא פייר שאני אומר שהוא הערים עליי, למרות שבכללי - הוא כן הלך לכיוון הזה, ואחרי שזה נגמר הוא שכח מקיומי, ולא אמר מילה על מה שאירע. אז הוא גם היה לא בסדר. מה שמעניין אותי זה האם נשיקה עם מישהו שאני אחבב תהיה באמת בעלת משמעות, ולא תרגיש כל כך ריקה, וכאילו יש איזה משחק עם הלשון שצריך לדעת לשחק ולא יותר מזה.

על נשיקה ואינטימיות

אני מוצא שיש בעיקר שתי סוגי נשיקות. האחת היא קירוב השפתיים שלנו יחד. החיבור הזה כשנעשה בצורה שלווה ורגועה הוא מדהים. הרפרוף הזה אחד על שפתי השני. הנגיסות הקטנות הללו עם השפתיים אחד בשני. מאוד מרגישים את האדם השני בצורה זאת. תזרום עם זה. במידת הצורך תן לשני להוביל ותראה מה הוא עושה אם זה עדיין לא בא לך טבעי. כשהחיבור בין שניים מתלהט הנשיקה הופכת לחיבור של ממש בין שניים שמערב גם את הלשון של שניכם ואחר כך אף גלישה עם השפתיים במורד הצוואר וכו'. אני למשל אוהב גם לנשוך קלות שזה מגרה אותי מינית. אין חוקים. אהבה זה משהו שנועד לעשות לנו רק טוב וממקום של הורדת מסכות והיותך אתה בשיא הטבעיות שלך. בכלל, ככל שאתה יותר עם אותו אדם, השחרור והאינטימיות גוברים וההנאה מתעצמת. יורדים המחסומים. מרשים יותר ונהנים יותר. יתכן והבחור פשוט סבר שאתה לא מעוניין יותר. בסך הכל הוא הראה לך שהוא רוצה אותך ואתה דיי לא היית שם בסיטואציה. אם אתה מתגעגע אליו, תרים לו טלפון, תהיה אתה ותגיד לו את כל מה שעובר עליך. אם תראה שהוא קשוב ומעוניין זאת תחילתה של אינטימיות מופלאה.

frankie246

New member
חחח הרפרוף? איך מרפרפים?

אני שואל ברצינות, אני לא כל כך מנוסה בנשיקות...

אני מוכן להעביר שיעורים

חח... סתם... לעשות אהבה ובאופן נפלא ומרגש זה לא מסובך. עם רגש, רוגע ופתיחות הכל כבר קורה מעצמו גם אם לשניכם אין כל ניסיון. יש כל כך הרבה אפשרויות לנישוק. החל מנשיקה שמתחילה עם המון רגש, לאט, בהרגשת שפתי הצד השני וכלה בנשיקה שמתחילה בהתנפלות ואכילת אחד את השני שלרוב ממשיך בקריעת הבגדים זה מעל זה. אין חוקים, הכל אפשרי. זה דיאלוג תמידי בו מצד אחד יש לך את הדברים שאתה רוצה לעשות ומצד שני אתה רוצה להיות קשוב ולענג את הצד השני. אתם כאן יחד כדי להינות, לנשום ולטעום אחד את השני בכל מובן של חושיכם. עלי אני יכול להעיד שככל שהקשר מעמיק, ההנאה המינית והאינטימיות גוברים. העונג אינסופי. ולבסוף מצאתי את זה ביוטיוב. דווקא הסבר טוב בעיני. יוטיוב מקור טוב לראות נשיקות :) אבל בשורה התחתונה, באמת שאין טעם להבהל מהעניין, נינוחות פלוס קשב לזולת והשאר יהיה כיף.

frankie246

New member
../images/Emo99.gif וואוו!!

הנשיקות שלהם גרמו לי לרצות לנסות... (מזל שהחתול כבר לא בחדר
) אחלה מדריך
תודה! אבל עדיין, מה עושים עם הלשון? סתם מסובבים אותה בתוך הפה של החבר? מצחצחים איתה את השיניים של החבר? נותנים ללשונות לשחק ב"בלט"? ??? וואוו, עלה לי רעיון שובב לראש....
תנסה פעם לנשק מישהו, כשהוא ייכנס לאקסטזה של הנשיקה תיקח את הלשון שלך עמוק לגרון שלו. הוא ישתנק... (בעעעעעע) אגב, אני לא לוקח אחריות על זה שהוא לא יקיא לך לתוך הפה

חח לדעתי זה לא ניתן

זה יהיה שיא גינס. עם הלשון לא רק שמצחצחים לצד השני את השיניים אלא אף סופרים סתימות
עושים עם הלשון מה שבא וגם לא חייבים. אני אישית מוצא שהחיבור בין השפתיים הוא פעמים רבות מעצים ביותר. בכל אופן, נראה לי שאולי הגיע הזמן שהשפתיים והלשון שלך יתחילו לתרגל לייב ותוכל להעשיר אותנו בתובנות משלך. כמה שלא נכתוב כאן, המציאות עולה על כל דימיון או תיאור. לעשות אהבה זה גם להשתובב והלשון ממש מצויינת בשביל זה.

frankie246

New member
אמממ ניסיתי פעם אחת עם חבר שלי

היה מעניין, אבל גם היה מוזר. מעדיף לא לפרט, זה לא יהיה הוגן כלפיו אם אני יפרט בלי לבקש רשות קודם
מה שבטוח זה שפעם הבאה אני הולך להתנשק להרבה הרבה זמן ולנסות כל מיני משחקים עם הלשון. נראה מה יהיה הכי כיף...
מצחיק, אף פעם לא חשבתי שה"צרפתית" הראשונה שלי תהיה עם גבר... כנראה שיש הפתעות בחיים
לרגע חשבתי לנסות לשבור איתו את השיא של הנשיקה הכי ארוכה בעולם. מסתבר שהיא הייתה יותר מ-32 שעות. אין מצב שאני מצליח, אני ינגוס לו בשיניים מהרעב.

ברוך הבא שחר מקבלים אותך כמובן באהבה

וב-
אמיץ ולבבי. סיפור חייך מאלף וזה קורה לרבים מאיתנו (המגדירים את עצמם בד"כ כדומיניים). כי מחדמאוד רוצים להתחתן עם ט=אישה ולהקים משפה ובית בישראל. מאידך נמשכים לבני מיננו וכשמגיעים איתו לסיטואציות כאלן ואחרות (כמובן למעט משכב זכר שהוא איסור חמור דאורייתא), קצת נרתעים ומרגישים ריקנות מסויימת. לי זה קרה לא פעם. סיכמתי עם רופא-מתח להיפגש ונסענו ברכבים שונים הוא מקדימה ואני אחריו ובשלביים הרגשתי לא נח כלל ובכיכר הראשונה שהגענו אליה, הוא המשיך ישר לכיוון המיקום שקבענו ואני פניתי שמאלה וחזרתי על עקבותיי. פעם אחרת הגעתי לביתו של מאן דהוא ולאחר שנעלך את הדלת ושוחחנו הרגשתי צורך לברוח, אמרתי לו סליחה לא בא לי, פתחתי את הדלת וחזרתי על עקבותיי. אבל כמובן שקרה לי גם מפגשים מעניינם וכייפים. זה נראה תלוי למי אתה כן נמשך ולמי לא... בכל אופן וכל מקרה, בסופו של דבר אתה תקבע לאן פניך מועדים ובאילו חיים תבחר. לגבי אם לספר לה או לא על מעשיך, זה לדעתי עניין של הרגשה פנימית שלך, האם בכלל כדאי לחיות עם שקר שבסופו של דבר מתפוצץ או שאתה מסוגל "לבלוע" זאת ולחיות בבחינת "יש דברים נסתרים..." או "יש דברים שהשתיקה יחפה להם..." עד שבא לך פתאום להיות עם גבר ואז אתה מתחיל להרגיש רגשות אשמה כל שהן. כשאני הכרתי את מי שהייתה לימים רעייתי, הייתי במצב ל התנזרות מוחלטת מגברים במשך למשלה מ-3 שנים ולכן לא ראיתי צורך להעיר ולעורר... כמו שאמרתי: "יש דברים שהשתיקה יפה להם" גם לא הרגשתי שאני חלילה מרמה אותה, י אהבתי אותה אהבת נפש (פעם ראשונה בחיי שהתאהבתי ונמשכתי לאישה) והקדשתי את כל כולי לה ולילדיי שנולדו לי ממנה. גברים כבר לא עניינו אותי כלל והבית היה בשבילי הכל ומילא אותי באושר ובסיפוק רב. אלא שקרה מה שקרה (ולא זה המקום לפרט, אם תרצה אשמח לספר לך במסר אישי) ולאח שנים רבות שלא נמשכתי לבנים, חזרה אליי לפני 3 וחצי שנים התשוקה לבני מיני (וזאת לאחר שגילתי את הפורום המקסים הזה ואת ארגון הו"ד, שבראשו עומד הרב רון יוסף המדהים וידיד נפשי, וראיתי שבעצם אני לא לבד במערכה ויש רבים וטובים, אנשים נהדרים שאפשר לחלוק איתם את הווי חיינו. יהי רצון ידידי היקר שתמצא את שאהבה נפשך כפי שלבך חפץ ויתמלאו משאלות לבך לטובה. אמן ואמן.

בהמשך למה שכתבי היו לי עוד 2 מקרים

/tapuzforum/images/Emo26.gifדומים שגם הסתיימו בלא כלום. האחד שקבעתי עם גבר, לאחר שניהלנו שיחה וירטואלית בצ`אט, נדברנו להיפגש ואכן יצאתי אל הדרך והגעת לנקדות המפגש ברכבי... מרחוק ראיתי את הגבר ואז הרגשתי דחף להתקשר אליו ולהוגיע לו שלא כל כך בא לי ושאני נוסע מהמקום ואכן כך היה. ייתכן שגרמתי לו קצת בעסה אבל דבקר מה עצר בעדי וגרם לי לרצות לא להיות איתו. המקרה השני היה שהכרתי מורה לתנ"ך, סרוג וצעיר ממני במספר שנים. הגעתי אל מקום המפגש שנקבע, ועליתי לרכבו, תוך כדי נסיעה שוחחנו על הא ועל דא וכל אחד סיפר על עצמו ואז התברר לי שהוא נשוי4+ הרגשתי אי נוחיות, בעיקר לעצם העובדה שאשתו לא יודעת על מצבו, הרגשתי כי הוא בעצם בוגד בה באמצעותי ואז נכנסתי איתו לשיחת נפש בעניין הזה והצלחתי לעורר אצלו את המצפון, כי זה לא הוגן וכך עברה שעה קלה של התעוררות והתחזקות (באנו לעשות חיים ונמצאנו מתחזקים...) ומאז נעלמו עקבותיו מ"אטרף" - כנראה שהצלחתי להשפיע עליו במשהו. יהיו כמובן כאלה שיאמרו מילה טובה על כך ויהיו שיחלקו ויאמרו שאני כביכול גורם עוול לאחרים. איך אמרנו: מרגישים ריקנות ואיך אמר טיףטף, שכהוא כבר מכיר גבר, נמנעת ממנו הפגישה וההמשך...

shahar17

New member
אולי אנשים לא יאהבו את מה שאני אכתוב..

אבל כל הכבוד לך!! מי יודע? אולי זו סתם הייתה מעידה - ואתה הצלת אותו ברגע האחרון.. וזה לא המטרה שלנו בסופו של דבר? להיות ערבים זה לזה.. אני אמנם לא מכיר אותך, ואני לא יודע אם מה שאני אומר נחשב למקומם.. אבל אני מחזק את ידיך, וכל הכבוד על הערכיות והמוסריות!

המדליק22

New member
אני מבין את הרצון שלך שצריך להעביר לבחור

הנשוי שהוא לא בסדר והוא צריך להיות ישר עם אשתו... אך יש כמה שאלות...אנחנו אמורים להיות אחראים על זה? מי יודע אילו צרות עוברות על הבחור הזה? אתם בכלל מודעים לקשיים של אותם נשואים שהולכים ונפגשים עם בחורים אחרים?אתם חושבים שזה נעשה מתוך רוע? =!

אני לא שופט

"אל תדון אדם עד שתגיע למקומו" אבל אני לא רוצה להיות שזה שאולי בגללו משפחה תהרס . לי זה לא מתאים.

ידידי `המדליק22` היקר

/tapuzforum/images/Emo27.gifמסכים איתך והשאלות הן בהחלט במקום, איני בא חלילה לדון אותו (כמו שאמר ידיידנו אנגוולין, אל תדון את האדם, עד שתגיע למקומו) מחד ומאידך בפגישותיי עם בוגרים אני מרבה איתם בשיחה כדי לבחון את המניעם והסיבות שבגינם נאלצו/רצו (מרצונם החופשי) לבלות עם גבר. לי אישית, המצפון די מעיק עליי לעשות מעשה עם אדם נשוי בלי שאשתו יודעת על כך, כי אחרי ככלות הכל, ההיא בבית חושבת שהוא חולק רק איתה את מיטתו, אהבתו וסליחה על הביטוי כליו והנה יש לו שותף (אולי אפילו שותפים) שהוא (הם) סמוי (סמויים) מעיניה. האם זה הוגן מוסרית לפחות? אין לי ספק שרצונו להיות ען גבר נובע מדחף פנימי שלו כהומו, אבל אני כמי שהתנזר מגברים למעלה משלוש שנים בטרם הכרתי את מי שהייתה רעייתי וגם במהלך שנות נישואיי המאושרים והנפלאים, לא אגרום עוול לאישה אחרת, כשם שלא הייתי מסכים שיגרמו לי עוגמת נפש... אני בהחלט מוקיר ומעריך את חשיבת הכונה ושאלותיך הנכונות, יהיו מי שלא יראה כמוני את הדברים ויהנה בחברת הנשוי ויהיה מי שיחשוב כמוני ויימנע להיות איתו. כל אחד והרגשותיו, כל אחד ומניעיו. אוהב מכל הלב את עם הסגולה - ממני המצפה לגאולה.

המדליק22

New member
תודה רבה על התגובה

אני לא בעד מה שהם עושים אך כשאני חושב על זה ומסתכל על עצמי בעתיד אז אני יכול אולי להבין אותם ולנסות אולי לדמיין לעצמי למה הם מגיעים לזה. מישהו אמר שהחיים הם שחור או לבן? =! שבוע מצויין לכל עם הסגולה היקר ושנשמע בע"ה רק בשורות טובות אמן!

../images/Emo34.gifאבל אצלנו החיים אמורים להיות צבעוניים

בשלל צבעי הקשת... חחחח
אני בהחלט מסכים איתך המדליק22, כל אחד ויכולותיו, רגשותיו, תחודותיו. על מקרה לגופו. אכן זה לא פשוט להיות הומו ונשוי - מאוהב ברעייה מחד ומאידך אוהב את הגברים... שבוע מעולה ונעים - גם לך ידידינו היקר.

למעלה