קראתי כמה פעמים את מה שכתבת..
ואני חייב להגיד - שכל מה שכתבת היה נכון. באמת הייתי מאוד לא זורם ומאוד לא רגוע במהלך כל הסיטואציה, וניסיתי לחשוב יותר מדיי מה אני עושה ואיך הכל נראה כמו "צופה מבחוץ" שכזה, כלומר, איך אני נראה עכשיו בסיטואציה הזו במידה והיה איזה מתבונן מהצד.. לא הייתי שם באמת בזמן הנשיקה, וכנראה בגלל זה לא הרגשתי כלום.. זה וכמובן, העובדה שאני לא מכיר את הבחור.. בקשר למה שרשמת על בנות.. לפני חצי שעה, בדיוק דיברתי על זה עם חבר טוב - בהקשר לבחורה שיצאתי איתה ביום שלישי, וחיבבתי אותה דווקא, אך לא טרחתי להתקשר, ועם זה שאני הבן אדם הכי רגיש בעולם לדברים שכאלו, ומשתדל לא לפגוע, אני נכנס למן שאננות, כאילו אין שם בחורה שנהנתה כמוני בדייט, ומחכה לטלפון - רק בגלל שאני עכשיו בתסביכים.. אולי אפילו חשש מסוים מלהמשיך את הקשר, כי כמו שציינת - אני רוצה עוד לדעת מה זו אהבה של גבר.. עוד משהו - אני באמת צריך לחזור בי, זה לא פייר מה שאמרתי - אותו הבחור, על אף ההתנהגות שלו אחרי כל הסיפור (הוא כמו שילח אותי מהבית שלו כי הוא נפגע ממני, ולא שלח הודעה ולא כלום, ובעצם שם זה נגמר.. ) בזמן המעשה, אני חייב לציין שהוא שאל אותי כל הזמן אם הכל בסדר, ומלא פעמים, הוא הלך לכיוון המכנסיים שלי, ואז העלה את הידיים שלו, ובמשך כל הזמן ראיתי איך הוא ריסן את עצמו לחלוטין. אז אני באמת לא פייר שאני אומר שהוא הערים עליי, למרות שבכללי - הוא כן הלך לכיוון הזה, ואחרי שזה נגמר הוא שכח מקיומי, ולא אמר מילה על מה שאירע. אז הוא גם היה לא בסדר. מה שמעניין אותי זה האם נשיקה עם מישהו שאני אחבב תהיה באמת בעלת משמעות, ולא תרגיש כל כך ריקה, וכאילו יש איזה משחק עם הלשון שצריך לדעת לשחק ולא יותר מזה.