שלום לכולם!

shahar17

New member
שלום לכולם!

טוב, אני חייב לשתף אתכם במשהו.. זה הולך להיות קצת ארוך, וכנראה חופר.. אבל אשמח לשמוע תגובות.. אני דתי, בן 25. גדלתי כל החיים בסביבה של גברים, (לימודים, צבא, וכו'..) ועל אף שיש לי ידידות – מעולם לא יצא לי להתנסות עם בחורה. בכלום, אפילו לא ברמה של נשיקה. עם גברים זה היה אותו דבר – עד ללפני חודש בערך. לפני חודש פגשתי מישהו שהכרתי מהאינטרנט ואחרי היכרות ארוכה של כמעט חודשיים, נפגשנו פנים מול פנים וכמובן, שהלילה הסתיים במיטה שלו. אני חייב לציין, שמצד הדת אני לא מתכוון לעולם לוותר על העיקרון של לא לבצע מין אנאלי, משום שזה איסור חמור ביותר ומפורש. האיסור של שפיכת זרע לבטלה, חמור הוא מאוד מאוד – אך באותו הזמן זלזלתי בכך. ככה יצא, שבעצם אני כבר השתוקקתי לחוות בפעם הראשונה נשיקה, וכל הנלווה לכך – ומה שקיבלתי בתמורה הייתה סוג של כתף קרה. "זכיתי" לקבל את הנשיקה המיוחלת ללא שום רגש. הרגשתי ריק חלול, מכאני לחלוטין. ובעצם לא הרגשתי שום משיכה באותו הלילה לכלום, כל מה שעשיתי היה ריקני – פשוט כי רציתי להרגיש איך זה. וככה בעצם אפילו מין אוראלי לא היה. אחרי הלילה ההוא החלטתי לנסות עם אדם אחר, וככה, שבועיים אחרי נפגשתי עם בחור רגיש מאין כמוהו – שנתן לי לילה מדהים מלא ברגש, בדיוק כמו שתכננתי ודמיינתי את הפעם הראשונה שלי – אך למרבה הצער, גם פה הרגשתי ריק לחלוטין. אמנם הפעם הלכתי עד הסוף אך לא התחרטתי על כך. אך בבוקר, מהסיבות שהיו – החלטתי שאני לא מעוניין, על אף שהבחור המדהים ההוא הודה בפה מלא כי הוא התאהב בי (אין לי מושג איך..) ועל אף שהייתה לי משיכה עזה מאוד אליו (הוא נראה מ-ע-ו-ל-ה..) בכאב, החלטתי להפסיק את זה. אחרי אותו מקרה, ניסיתי לחשוב – איך זה שפעמיים כבר התנסיתי עם גברים – ועדיין לא הרגשתי שום התרגשות למראה האיבר שלהם, או בכלל מהנשיקות. אחרי כל הסיפור הזה, הכרתי עוד בחור לפני כשבועיים שגרם לי להאמין כי הוא רגיש מאוד, והוא לא מעוניין בלשכב, אלא רוצה להכיר מישהו באמת. אני האמנתי לו בתמימותי הטיפשית, וככה החלטנו להיפגש במוצאי חג שני של פסח – ומשם איכשהו, כאשר אני הראיתי חוסר רצון מוחלט לזה, המפגש שהיה מיועד להיכרות – התגלגל שוב למיטה. אני לא ידעתי את עצמי מרוב תסכול, כי אני באמת תכננתי לשבת ולדבר איתו ולהכיר אותו, הוא עשה רושם של בחור עדין ומקסים. אני כל כך האמנתי לו – שלא חשבתי שזה יגיע בכלל לכיוון של לשכב. וככה איכשהו הוא מוביל אותי בעורמה צעד צעד עד שמצאתי את עצמי מתנשק איתו ומתחילים להתפשט. משם, אמרתי לעצמי שאני מתכוון לעצור אותו בכל מחיר. ורק שתבינו שכל זה - זה אחרי שהבן אדם אמר לי שהוא לא מסוגל לעשות שום דבר עם מישהו ללא היכרות, כי הוא מנוטרל רגשית ככה. אז אתם יכולים לדמיין את מידת התסכול שלי ממנו. עכשיו, מכיוון שהנשיקות והמגע היו כל כך מזויפים וריקים, אני שוב פעלתי על אוטומט וכמה שזה נראה לו כהתרגשות גדולה שלי – אני פשוט נסחפתי עם הכול, אך הרגשתי שוב ריק מבפנים. שום תשוקה, שום רצון להמשיך, פשוט ריקנות. וככה הוא שאל אותי אם אני מעוניין לבצע בו מין אוראלי, ואמרתי לו שלא. הוא נפגע מאוד, אך המשיך – ולבסוף, נגעתי לו באזור ובעצם נגענו אחד בשני רק עם הידיים באזור ההוא. ובמשך כל הזמן הזה, קיוויתי שמשהו יציל אותי לפני שאני או הוא יגיע לסיפוק, ובאמת הטלפון צלצל – ואני תירצתי שאני חייב לענות וככה התלבשתי ומשם כבר הלכתי הביתה. פרט חשוב אחר שעוד לא ציינתי, ברוך ה' אני לא נראה מכוער, ואני לא נראה יפיוף על. הסיבה היחידה שמעולם לא התנסיתי עד עכשיו – היא משום שלא רציתי להיכנס לכל העולם הזה, רציתי לשמור על זה כמה שאפשר. עוד פרט נוסף – התחלתי לצאת עם בנות בשבוע האחרון, ובעצם הייתה לי פגישה ביום ראשון הזה, עם בחורה, ביום שני היה לי את המקרה האחרון עם הבחור, וביום שלישי היה לי עוד פגישה עם בחורה אחרת שאותה דווקא סוג של חיבבתי. הדילמה שלי היא כזו – אני מעוניין להקים בית בישראל, אני מודע לכמה המצווה הזו עיקרית ויסודית בתורה, וכמה הכל מושתת על המשכת הדור הבא. אך יש לי את הבעיה העיקרית שהיא – אני חושש מכך שאני מטעה אותה. אני צריך לספר לה יחסית בהתחלה על מה שארע לי, כי רוב הסיכויים שהיא לא תסכים להמשיך ולרצות קשר עם אדם שכזה. בעיה נוספת לא פחות חשובה, היא הרצון הגדול שלי עדיין להכיר מישהו. ומאז התחלתי לחשוב על זה שאולי אני יכול להימשך לנשים, פשוט המגע והחום יכולים לגרום לי להתרגשות מינית, שיכולה להספיק. אך אין לי דרך לברר האם אני מסוגל לשכב עם אישה, והתורה אוסרת גם על זה. ככה שאני די לכוד פה, בתווך. ואני לא יודע אם עכשיו ללכת להיפגש עם מישהו שידידה שלי הציעה לי, או להמשיך עם אותה בחורה (מסכנה, שאני עדיין לא דיברתי איתה מאז הדייט, ועברו כבר יומיים..) בקיצור – אני אשמח לשמוע תגובות של אנשים על חלק או על כל מה שכתבתי.. אני ממש מוטרד מזה, ואשמח לשמוע את דעת האנשים (המקסימים :) ) שפה.. תודה רבה ולילה טוב!

frankie246

New member
היי שחר, ברוכים הבאים לעולמם של הדו-מיניים

זאת התלבטות של הרבה דו-מיניים. ובמיוחד אצל הדתיים שביניהם. וגם אני נמנה על אלה. כשהתחלתי לכתוב כאן לפני כחודש חשבתי שאני היחיד בעולם שנמצא במצב הזה, עכשיו כבר למדתי להכיר יותר, אם כי זה לא באמת עוזר לפתור את הקונפליקטים. אבל לא הבנתי, איפה אתה נמצא על הסולם משיכה של גברים-נשים? לאן אתה נוטה יותר - נשים או גברים? (תיתן דירוג, 1-10, 1 זה משיכה לנשים בלבד, 10 זזה משיכה לגברים בלבד. בתור דו מיני אתה אמור להיות איפשהוא באמצע) אחרי שתיתן את הדירוג שלך זה יהיה יותר פרקטי לתת לך עצה מתאימה. ~לילה טוב~

טיףטף2

New member
באמת דילמה..

בתכלס.אם תתבונן היטב תראה שאין דילמה כפי שנראה לך. ניסית את הנטיה שלך עם גברים ראית שוואלה לא זורם לך כמו שרצית.חפשת יותר רגש,חום ואהבה. ואת הרגש,חום ואהבה מצאת דווקא אצל נשים. בצד אחד אתה מציין ומודע לחומרת משכב זכר ושפיכת זרע לבטלה,אך לא מוכן להפסיק זאת בשם הדת. ובצד שני,כשאתה רוצה להתנסות עם אישה אתה אומר שזה אסור על פי הדת ולכן אתה נמנע אז מה ההגיון בזה?זה לא שאני אומר לך ללכת לשכב עם אישה,אבל אתה שם לב שאתה דיי נמנע מלעשות צעד עם אישה? אולי צעד זה מראה על הנטיה שלך לכיון גברים?ויכול מאד להיות שאני פשוט טועה... אף אחד חוץ ממך לא יכול לדעת לאן באמת אתה נמשך. שב עם עצמך וחשוב מה אתה רוצה שיקרה ותדאג שיקרה.

אדורם1

New member
|מה שאמרת|

הפורום תמיד מתעורר בשעות הלילה

frankie246

New member
תפיסה לא נכונה של המתבגר הדתי

מאז גיל קטן מחדירים לראש של הנער הרך "אסור לגעת בבנות, אפילו לא לחיצת יד", "ובטח שלא לקיים איתם מגע מיני!" (ויש גם כאלה שיוסיפו את זה ששומעים בתקשורת על הרבה אנשים שנופלים באונס/בגידות/עבירות מין למיניהם בגלל החולשה שלהם לנשים). אז הגיוני שרוב המתבגרים הדתיים, שבד"כ בת זה דבר יחסית זר* אצלם, איפשהוא מקבלים תפיסה שלא נוגעים בבנות. נקודה! לעומת זאת בגברים אין איסור נגיעה, וגם לא חסרה ההשתטות (והסקרנות) הנערית שבאה לידי ביטוי בישיבות תיכוניות שבמהלכה נוגעים במקומות אינטימיים למטרות שונות (בד"כ לא מיניות). נוסיף את זה שהיום כבר יש מודעות לאוננות - ויש כאלה שאפילו יגידו שאם אתה לא מאונן סימן שיש בך משהו לא רגיל. אז "עבר עבירה ושנה בה - נעשית לו כהיתר". מה גם שאדם שהתחיל בד"כ לא יפסיק (השאלות הרבות ב"שאל את הרב" וב"חברים מקשיבים" יעידו). כשאדם גדל בסביבה שכזו, יוצא לכאורה שאין לו בעיה לנסות מגע מיני עם גבר, (ואני מצטט כמה הודעות שראיתי פה בפורום:) כי "לשכב עם גבר זה כמו לאונן - כל עוד אין חדירות אתם לא עוברים על משכב זכר", ואז יוצא מכאן שקיום יחסים ללא חדירות זה בעצם כמו הוצאת זרע לבטלה, שעליה כבר אמרנו שנעשתה לו כהיתר. אבל מה, חז"ל כבר אמרו שאסור לאדם להביא עצמו לידי ניסיון - שהרי לא תמיד אנחנו מעריכים את עצמנו נכון ולפעמים חושבים שאנחנו יותר חזקים ממה שאנחנו באמת, ואז כשאדם מגיע למצב המדובר לעיתים הוא עלול למצוא עצמו נופל. אומנם נהנה, אבל בכל זאת נופל. ואז שוב - בדיוק כמו באוננות, ברגע שהתחלת - קשה להפסיק. ועל אף הניסיון המיני הרב עם גבר, אדם עלול להמשיך ולאחוז בתפיסה - בנות זה מוקצה. ככה שהוא מוצא את עצמו שוכב עם גברים, אבל נותן תירוצים לבתולין שלו ביחס לנשים תחת איצטלה של דתיות. עכשיו נניח שבאמת הנטיה שלו היא באמצע, דהיינו יש לו משיכה שווה לנשים ולגברים, האם יהיה נכון בשבילו ללכת ולשכב עם נשים??

frankie246

New member
../images/Emo192.gif אני יודע. סתאאאם ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

shahar17

New member
טיףטף - בקשר למה שאמרת..

הסיבה שאני לא מנסה/ניסיתי עם נשים - זה מכיוון שבניגוד לשז"ל שיש עם גבר - פה יש גם איסור נידה, שזה איסור חמור מאוד.. ובגלל זה אני לא יכול להביא על עצמי עוד איסור בשם "בדיקת התקינות שלי".. אחרת, אם זה היה באותו מישור - הייתי מנסה את זה באמת..

ספר ריק

New member
השחר עוד לא הפציע ואני כותב לך, שחר

הרבנים מורים לספר לאישה על נטייה הומוסקסואלית, אך אין סיבה לעשות זאת כבר בתחילת הקשר. תן לה קודם להתרשם ממי שאתה, בלי קשר למתי יש התעוררות בפלג גופך התחתון.. אני ממליץ לך בחום רב לנסות להכיר נשים, כל עוד אתה מצליח לדמיין אותך ואותה ישנים יחד בכל לילה עד 120, ומגדלים יחד ילדים בשמחה. שיהיה הצלחה במה שתבחר!

shahar17

New member
תודה על התגובות.. :)

אז אני מניח שבסולם המשיכה שלי - בתיאוריה, אני נמשך רק לגברים. אפילו אני אגיד יותר מזה, כאשר הגעתי למצבים מביכים של זקפה (בזמנים לא ראויים..) הרגעתי את עצמי ממש תוך מספר שניות בעזרת המחשבה על גוף בחורה. ככה, שלהגיד שאני נמשך לנשים זה כנראה שקר גמור. אבל מצד שני, כאשר הייתי במצב אינטימי כבר 3 פעמים עם גברים - לא הרגשתי שום דבר. אפילו לא את הרצון לגעת באיבר שלו. הרגשתי רצון לראות אותו מסקרנות, אך לא מעבר לזה. והכל היה מאוד מכני. אך כאשר אני מסתכל באתרי הזימה למיניהם.. אני מגיע להתרגשות גדולה מאוד, וממש יכול להגיע לסיפוק מלא רק מהמראה הזה. ככה שלא ברור לי מה הבעיה. האם לא יכולתי להרגיש שום חשק מיני עם הבחורים שהייתי איתם - מכיוון שלא הכרתי אותם ממש.. (הבחור הראשון שאותו כן הכרתי הרבה זמן.. לא נמשכתי אליו ממש, אבל בלילה כשהכל חשוך, אתה כבר לא חושב על זה אני מניח..) ואולי בגלל זה אני בעצם יכול להימשך לגברים בצורה מלאה גם בזמן אמיתי, אך רק אם יש לי קשר רגשי עמוק איתם? או שמא זה גם לא יספיק? ואם כן, אז במידה וכל מה שאני צריך זה רק רגש לאותו אדם כדי להגיע להתרגשות מינית - אז אולי כבר עדיף ללכת על אישה. ששם קשר רגשי יכול להתפתח יותר בקלות, ולהיות הרבה יותר טוב בשבילי, מבחינות תורניות..

frankie246

New member
אני חש פה בחסימות רגשיות

דבר ראשון - אני לא חושב שכדאי לך לנסות קשר עם בחורה. (אם באמת חשבת על בחורה כדי להרגיע זיקפה. WTF?! אך אפשר בכלל?!) דבר שני - לגבי החוסר רגש לגברים, אולי זה משהו שעברת במהלך החיים - אהבה נכזבת/אכזבה מחברים/למדת שלא כדאי לסמוך מהר מדי על אנשים. יצא לך להתאהב פעם בגבר/באישה? ואולי אתה סתם א-מיני. אבל אדם א-מיני לא אמור להגיע למצבים מיניים. מעניין אם יש דבר כזה א-מיני רגשית. אני אישית ממליץ על בדיקה אצל פסיכולוג, אני בטוח שהוא יוכל להפנות אותך לכיוונים שלא חשבת עליהם.

shahar17

New member
זה אולי באמת נשמע מבהיל..

חשבתי על מראה של הגוף הנשי, כדי להירגע מזקפה, וזה עבד מהר מאוד. כמעט תרופת קסם אפילו. אבל שוב, יש לי תפיסות מאוד מסוימות בראש, שלא בהכרח באו ממקום של הכרה אמיתית בנושא. כי מעולם לא הייתה לי שום התנסות, ככה שבהינתן מציאות שבה אני אחווה משהו ואני ארגיש משהו שונה - זה יכול בקלות לשנות את כל ההתייחסות הרגשית שלי לכך. א-מיני, אני בטוח לא. מכיוון, שכשהייתי עם הגברים הללו, הייתה לי זקפה מלאה במשך כל הזמן (סליחה, אם זה בוטה מדיי..) - אך מבחינה רגשית, לא הצלחתי להרגיש משהו, מבחינה מינית רק כאשר עשו לי משהו - אני התרגשתי, אבל זו הייתה התרגשות שלא עמדה להביא אותי לסיפוק, היא אמנם גרמה לי למשך כל הזמן למצב "עירנות" (אולי עדיף לכנות את זה ככה, זה בעצם קצת בוטה לקרוא לזה זקפה..) אך לא הרגשתי שום דבר מיוחד, הרגשתי כיף ותו לא. בקשר לרגשות חסומים - אני מניח שפשוט בגלל שלא הכרתי את אותם האנשים לא הצלחתי להתרגש מינית - אך הבחור הראשון שהכרתי, אני מניח שפשוט אולי המראה שלו לא עשה לי את זה כל כך. לא יודע.. אני כבר ממש מבולבל עם עצמי...

frankie246

New member
כמו שאמרתי - פסיכולוג ../images/Emo9.gif

אני מאמין שהוא יעזור לך לפתור את הבלבולים. אה, כן, גם ביררתי בשבילך האם יש דבר כזה א-מיני רגשית (אבל עם זאת מיני פיזית). מצאתי ש... יש דבר כזה, אבל קוראים לזה בשם אחר, אני מעדיף שלא לכתוב את זה פה ("לא מצאתי לגוף טוב משתיקה"), וגם עושה רושם שאתה לא כזה, אבל בכל אופן, גם הוא צריך פסיכולוג

טיףטף2

New member
את הורגת אותי!!../images/Emo6.gif

מה עם המסנג'ר?פול זמן לא דיסקסנו שם!

shahar17

New member
כמו שאמרתי גם לפני כן..

יש לי משיכה מינית לגברים. אך ורק לגברים, ככה שלהיות הומו בכוח אני ממש לא. א-ב-ל, יש לי גם בעיה, שכשהגעתי למצבים הללו לא הצלחתי להתחבר למה שהלך שם. הכל היה מכאני. אבל עם זאת, הייתה לי ערנות מלאה שם. אני לא מאמין בפסיכולוגים, עם כל הכבוד, וזה יישמע אולי יהיר - אבל אני די מבין את עצמי טוב, ואני לא צריך לשלם למישהו שיגיד לי את כל מה שאני יכול לפענח מהדברים שאני בעצמי אומר. אני שואל את זה בפורום כזה, של אנשים עם נטיות דומות לשלי שמן הסתם יותר מנוסים ממני בתחום (ובטוח יותר מאותו פסיכולוג שלמד 9 שנים על דרך החשיבה האנושית, והבסיס מאחוריה אבל מגיע אליך עם ידע בנושא הזהות המינית ההפוכה וההתייחסות אליה - ששואף לאפס.) אני רק רוצה לדעת, האם זה אפשרי, האם יש פה עוד מישהו כזה - שללא רגש והתחברות לאדם - הוא לא הצליח אפילו להגיע למצב של משיכה מינית (ברמה של לרצות לעשות לו דברים..) כאשר הוא הגיע עם אותו אחד למצב של אינטימיות..

למעלה