שלום לכולם! ^^

Blazefreezer

New member
שלום לכולם! ^^

לאור הביקוש הרב החלטתי שמן המוטב שאציג את עצמי. ^^' שמי הוא רגב, אני בן 22 ואני חבר טוב של אנה מהפורום(natsumi8chan). התחלתי לשחק במייפל בימים שהיה רק את סקניה וברה רק נפתחה. מאז גידלתי שלוש דמויות עיקריות בסקניה ועבר עליהם הרבה אך משום שנקסון לקחו את הזמן שלהם עם התוספות למשחק, אני וחבריי השתעמננו מאותם מפות ומשחקיות שחוזרת על עצמה וכך הדמות הכי גבוהה שהגעתי אליה היא המתנקש שלי MITAN אשר נמצא ברמה 64 בסקניה. לא מזמן חזרתי להיות בקשר טוב עם אנה והיא סיפרה לי שיש פה את הפורום ושהיא נמצאת באחלה של גילדה עם אנשים פעילים. תמיד הייתה לי נקודה רגישה למייפל אז החלטתי להוריד את המשחק שוב ולנסות להשלים פערים. החלטתי לפתוח דמות בברה כדי שיהיה עם מי לשחק ולדבר. כרגע בברה יש לי שלושה דמויות כאשר המרכזי בו אני משחק הוא דואל-בליידר ברמה 56 בשם AnanLavan(רציתי משהו מקורי ופשוט XP). בכל אופן, חוץ מזה שהסקילים של הבליידרים לרמה 55 דפקו אותי חזק, הכל בסדר, ואני מאוד שמח להיות חלק מפורום עם אנשים נחמדים כמוכם. טוב...זהו פחות או יותר. אם תרצו לשאול אותי משהו אתם מוזמנים, אה,וכן...זה נכון, פעם היה לי קוסם שהשתמש במגי'ק בולט במקסימום במקום במג'יק קלוא. עדיין גאה בו דרך אגב XP

Guid

New member
../images/Emo6.gif

להשתמש במג'יק בולט זה לא יעיל, אבל לפחות זה מגניב...
ברוך הבא רגב! טוב לגלות שאתה הבנאדם מאחורי הכינוי AnanLavan. אני עידן, בן 23, ויש לי ריינג'ר ברמה 86 בברה, תחת הכינוי ArcherGUiD. אולי כבר הספקת לראות אותי בגילד פעם או פעמיים...
השתלבות מהנה!

Blazefreezer

New member
ריינג'ר, אה?!

אני תמיד אהבתי את בילי, הכחול. למרות שגם ג'ייסון מגניב. אבל תכלס כשטומי הפך ללבן היה פיצוץ! XP תודה על קבלת הפנים! ^^

Guid

New member
בילי היה מגניב,

אבל לטומי הלבן היה את הנשק הכי אדיר שם... P: וואי, כמה זמן עבר מאז... XD

Blazefreezer

New member
היתה לו חרב בשם סאבא ונמר לבן בתור זורד

כשהייתי ילד קנו לי חרב צעצוע שלו עם עיני ליזר אדומות XP

ווינגז

New member
שניכם טועים!

הורודה הייתה הכי מגניבה
(מבחינתי היו להם רק צבעים, לא שמות)

Don Nirtin

New member
קים= קימבלרי../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

אבל זה יכול להיות גם קים- קים
.........

Guid

New member
גם לי קנו את החרב.. ../images/Emo3.gif

והיה לי אפילו את המגה זורד שלו, עם אפשרות לשנות אותו לשתי הצורות. העומדת וההולכת על 4. וואי, כשאני חושב על זה עכשיו- הייתי מושפע פאוור ריינג'רס לא קטן בכלל...

Guid

New member
כן, אה? XD

תכלס כולם היו מושפעים מזה...
ופען באמת היו תוכניות איכות, לא כמו הזוועות הדביליות שמכניסים לילדים למוח היום.

ווינגז

New member
אפשר להתווכח על זה,

וזה יהיה דיון ארוך (אם את דווקא רוצה, בואי נעביראת זה לאוף-טופיק
). בסופו של דבר, לטעמי לפחות, פופולאריות לא שווה בהכרח איכות גם קטנטנות (עם כל אהבתי לסדרה כילדה, כן?) שרדה שנים על גבי שנים על גבי שנים, ואין בינה לבין איכות הרבה במשותף.

../images/Emo45.gif מבינה בהחלט../images/Emo3.gif

ברור שיחסיע לאותה תקופה קטנטנות הייתה אחלה גם אבל בהתחשב לכשיו יגידו שזה סתם
למרות שלדעתי לעומת מה השמשדרים עכשיו שזה בערך אותו רעיון ביצוע זול אחר אבל בקטנה

למעלה