שלום לכולם! ^^

dDanielle1

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

דניאל בת 19 עם שתי דמויות פעילות אחת בברה חדשה רמה 30 בלייז וויזרד ואחת בקהיני רמה 39 wind archer :) גם אני חזרתי לשחק לא מזמן אחרי תקופה ארוכה של הפסקה

Blazefreezer

New member
דניאל זה שם יפה!

תשמרי עליו XD מזל שנתנו לך אותו בזמן. ראיתי אנשים שלא היו ברי מזל כמוך, עם שמות כמו דניאל1234 ודניאלבגדכפתבראשמילה. ^^

היוש :)

אני לוטן, 15, לא פעילה במשחק כבר המון זמן אבל עדיין פה. :) [הייתה לי קוסמת קרח ברמה 73 או 74] תהנה :)

Blazefreezer

New member
נעים להכיר אותך ^^

אני מבין שאת נגועה!!!!!!!!!! איכס............תתרחקי ממני!!!!!!!!!!!!111 אה...זה ממלאכים?!...אה..בסדר...... לוטן זה שם מיוחד. מזכיר לי שם של סוג מיוחד של אבן חן שעדיין לא התגלתה. מישהו עוד יגלה אותה יום אחד.

Hasselblad

New member
שלום רגב

כמו שאמרתי כבר אני סיון משחקת בשדוארית רמה 162 בברה (אני זאת שצירפה אותה לגילד). שתהייה לך השתלבות נעימה בפורום

Annnnnn15

New member
היי רגבD:

אני נסטיה, 17, הייתי בבלוקן ושיחדו אותי (
) לעבור לברה
אז בבלוקן יש לי קוסמת קרח רמה 70 ( Tishue ) ופייטרית רמה 51 ( EanieMeanie ) ועכשיו בברה יש לי גם פייטרית חדשה בשם iceSyrop בשלב 31:p נעים להכיר

Blazefreezer

New member
אמרתי לך פעמיים מזל טוב!!!

ולא ענית לי T___T טוב כנראה היית בשוונג של לעלות רמות, לא מאשים אותך. XP אבל סחתיין על הפייטרית. אני שומר את כבוד מיוחד ללוחמים כי אני יודע וחוויתי על בשרי עד כמה קשה לאמן אותם ולעלות רמות איתם בקצב סביר. בהצלחה לך ואם תצטרכי משהו דברי איתי, אני אשמח לעזור. מנכ"ל אגודת 'תן יד ללוחם'. רגב ^^

Annnnnn15

New member
OMG ../images/Emo6.gif

לא ראיתיXD מצטערת
ובזה שאתה אומר שקשה לאמן אותם אתה מנסה לעודד אותי?
טוב מה אכפת לי אני אוהבת פייטרים
ותודה, בהזדמנות נדבר גם במשחק :)

ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני בת אל
בת 22
בעלת קוסמת קרח/ברקים מה 81 וסיגנוסית בלייז רמה 57
טוב לדעת סוף סוף מי מאחרי הכינוי במשחק שלא היה לי מושג חחחחח השתלבות מהנה

Don Nirtin

New member
קוראים לה בתאל ../images/Emo3.gif../images/Emo87.gif

וזה לא בכוונה הבת של אלוהים דווקא.......

ווינגז

New member
ברוך הבא באופן רשמי ../images/Emo8.gif

כמו שכבר אמרתי - אני יעל, בת 21, באופן תיאורטי משחקת בברה (המשחק לא ממש עובד לי בתקופה האחרונה
). השתלבות נעימה ומהירה!

Blazefreezer

New member
שלום יעל ^^

אין לי מושג מה הולך שם בחתימה שלך אבל ניתן להבין בבירור שאת בחורה מעניינת באופן ביזארי למדיי XP

Don Nirtin

New member
אלוהה רגב../images/Emo87.gif

סליחה מראש על שהנכה הזה מגיב לך מאוחר.... הנכה הזה סתם עיוור מהמחירים של איציק... אני ניר בן סימון דה לוס צ'יקוס (של הבנים), ביסקסואל גאה
\ בן 23 ובקרוב 24 (בנובמבר הקרוב), חולה פסיכי על המון דברים, בעלה הלא חוקי של בתאל (LaChicaDeLasNovelas), ידיד נפש ולא קרוב בכלל (
) של נעמה (Por Siempre Naama), וכמובן, שמח לכל רפס מסכן שאנה היקרה שלנו תואיל בטובתה לתרום כשהיא כבר משחקת....... נדמה לי שחשפתי את עצמי מספיק. אה ויש לי קוסם קרח ברקים בן 128 בברה. צריך לשנות את הסטטוס ל130 מתישהו החודש.

Blazefreezer

New member
ניר XDD

אני רואה שאתה חזק בספרדית אה?! XDD טוב, אצלי זה יפנית. אבל כל אחד ומה שעושה לו את זה
הספרדית שלי קצת חלודה אז אני פשוט אגיב ביפנית: דומו אריגאטו ניר-סאן! ^^

xFade

New member
../images/Emo79.gif ברוך הבא רגב ../images/Emo13.gif

אני לינה,בת 16.5 מהקריות. יש לי בישופית רמה 126 ואיוון רמה 62,שתיהן בברה אבל לא בגילד
השתלבות נעימה,אני בטוחה שתשתלב פה מהר

למעלה