שלום לכולם! ^^

deisy

New member
וואוו

זו נוסטלגיה אצלי! הבן הגדול שלי היה חולה על טומי הלבן! כמה אושר היה בבית כשהוא קיבל את החרב הזו~

לבנדר א

New member
היי~

אני קים, הייתה לי פריסטית ברמה... אה... שכחתי.
בכל אופן היא כבר לא פעילה אז זה לא משנה. השתלבות נעימה.

Macbook

New member
ברוך הבא רגב../images/Emo9.gif

אני רועי, בן 14, גם משחק בברה על קוסם קרח ברמה 152 שלא נמצא בגילד.

Blazefreezer

New member
שלום רועי ^^

152...וואו...בחיים שלי לא הבנתי איך למישהו יש ת'כוח לשבת ולהגיע לרמה 70 בכלל XD סחתיין ^^

icy woman

New member
היי (שוב) רגב

איריס, קוסם קרח רמה 174, ברה כבת 50 אחות של גלית ומאיה, דודה של סיוון- כולן בגילד כמובן,

Blazefreezer

New member
איזה עץ משפחתי ^^

מעניין אותי כמה Reputation את מקבלת על כל העניין הזה. XP נ.ב: בנוגע למשפט שלך בחתימה: גם מישהו שחווה מוות קליני, נעצרת נשמתו, ולא נראה לי שהוא היה ממש מאושר כשזה קרה.XDD

yonVata

New member
הו, ברוך הבא O-O

מודה ומתוודה לא היה לי מושג מי אתה לפני שקראתי את ההודעה הזו
אני יונתן בן 23 חייל משוחרר, משחק בברה עם פריסט ברמה 94 (שעונה בצורה כ"כ מקורית לאותו הכינוי) תשתלב בנעימים!

Blazefreezer

New member
נעים להכיר יונתן! ^^

פריסט זאת עבודה מאוד מיוחדת. אתה גודל ומתפתח ככל שאתה הולך ומתחזק בדת. XP ונאמר רק משפט אחד: ככתוב בהלכה - התאמן כהלכה! XD

yonVata

New member
../images/Emo6.gif

בדבר אחד אתה צודק לחלוטין! זאת עבודה מיוחדת... היא לא מתאימה לכל אחד

היי רגב, זוכר אותי../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

נעמה (NAAMA1000), בת 29, משחקת עם קוסמת קרח/ברקים, רמה 97 יצא לנו לדבר קצת בגילד צ'אט איזה יום השבוע, באמת שאתה בחור מאוד משעשע, הצחקת אותי הרבה באותו יום
אז ברוך הבא גם לפורום ומקווה לראותך כאן ובמייפל כמה שיותר

Blazefreezer

New member
What's first is first

דבר ראשון אני חייב לומר לך סחתיין על החתימה - ממש Breath-taking. ונעבור למלל: מלל:"מה? מה אתם רוצים ממני?! אני לא קשור לפה! אני בכלל מפורום תחביר ואהבת השפה הצחה!". אני:"סורי! לא שמתי לב אחי." מלל:"מה 'סורי', דבר עברית. יש להגיד 'מצטער', 'מתנצל' ואולי אפילו 'מבקש מחילה'. ואני יכול להיות סבא שלך, יא זעטוט קטן!" *מלל הלך והותיר אותי ללא מילים*........................................ נעמונת תודה על קבלת הפנים החמה וברור שאני זוכר אותך. מבין כל חברי הגילדה והפורום שבתוך הדמות שלהם הם כתבו את שמם - שלך כתוב בפריקין caps lock. XDDDD

חחחחחחחח../images/Emo6.gif

הרגת אותי עם השם שלי, פשוט בזמנו לא ידעתי איך לכתוב במשחק בלי CAPS LOCK, רק אח"כ הסבירו לי איך לעשות את זה
והחתימה, ציטוט שאני מאוד אוהבת

../images/Emo209.gifברוך הבא! ^__^

אני אנה, בת 16, עם שני דמויות לא פעילות (כרגע) בווינדיה, ושתי דמויות פעילות של דואל בלייד (SA1012) ובלייז וויזארד (Photosyntesy) ברמה 38

Blazefreezer

New member
שלום אנה ^^

רק רציתי לתת לך צל"ש על השם Photosynthesy. אחלה שם לדמות! קבלי את אות המקוריות! ^^

למעלה